etcho Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Torej imajo podatek moje šasije (vedo, kdo je lastnik), podatek, kje se nahajam... Je to sploh skladno z GDPR? 2 Citiraj
Jest Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Glede GDPR si moral poklikati, da se strinjas, ko si namestil aplikacijo My Mazda in si ustvaril racun… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Žal, to je res, čeprav nisem bral. Če pa je to razgaljanje podatkov vredno neke dodane prednosti aplikacije, bo moral verjetno vsak zase odgovorit. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april 8 hours ago, etcho said: Ali kdo od vas ve, kako je CX-30 povezana na internet, kjer sporoča pozicijo in podatke o vozilu v aplikacijo MY MAZDA? Mogoče vgrajena esim kartica, pogodba s kakšnim operaterjem? A to deluje pri nas? Citiraj
godlike Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Ford, Škoda, BMW in Hyundai preverjeno deluje, tako da ne vidim razloga zakaj ne bi še na Mazdi. 1 Citiraj
etcho Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 27 minutami je SpEkTr napisal: A to deluje pri nas? Deluje. 1 Citiraj
Jest Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 36 minutami je SpEkTr napisal: A to deluje pri nas? Da ... Pri recimo CX-60 celo se vec... lahko daljisnko vklopis klimo ali gretje ... zaklenes vrata, ce si jih pozabil zakleniti... preveris napolnjenost pnevmatik, napolnjenost baterije... skupni doseg... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
etcho Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 14 minutami je Jest napisal: Da ... Pri recimo CX-60 celo se vec... lahko daljisnko vklopis klimo ali gretje ... zaklenes vrata, ce si jih pozabil zakleniti... preveris napolnjenost pnevmatik, napolnjenost baterije... skupni doseg... Pri CX-30 je podobno, mogoče kaj več v primeru avtomatskega menjalnika. Citiraj
SpEkTr Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april A pa vse verzije, ni nič odvisno od nivoja opreme? 1 Citiraj
etcho Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april Pred eno uro je SpEkTr napisal: A pa vse verzije, ni nič odvisno od nivoja opreme? Verjetno je pogoj, da ima avto eCall, pa da imaš aplikacijo MyMazda. 2 Citiraj
Sunking Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april (urejeno) Živjo. Berem, da je Mazdin lak ekstremno tanek in mi ga včeraj tip, ki se ukvarja z detailingom tudi pomeri. Havba ima nekje med 52 in 55 mikronov, ostala mesta malenkost bolje, tja od 62 do 80. Ste morda lastniki pomerili na svojih cx30? Je tako nizka številka ok? Moj merilec je bil kar malo presenečen češ da tako tankega sloja še pri nobenem avtomobilu ni videl. Popravljeno 11. april od Sunking 2 Citiraj
50keda Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april (urejeno) To je nova realnost za novejše modele Mazd, tudi evropski ga imajo manj in manj. Včasih so baje imeli evropejci okoli 150 mikronov (če se prav spomnim), pa se je v zadnjem času to dosti zmanjšalo tudi na 90. Mazda je pa še posebej znana po tankem laku, ko sem imel svojo po par letih uporabe prvič na detailingu (imam 6 letnik 2019, 2022 sem bil na detailingu prvič), so bile ugotovitve iste kot jih imaš ti. Delala sva meritve pri prevzemu in ravno takrat je tam imel tudi čisto frišno mazdo 3, in je bila ista pesem. Tule je pa prispevek iz tistega časa (sem dejansko mislil, da sem jo dal na detailing že 2020 pa očitno ne ) : Popravljeno 11. april od 50keda 3 Citiraj
Bini Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april (urejeno) Alex je enkrat nekaj meril pa je bil tanjši kot pri 6tki.😉 Popravljeno 11. april od Bini 1 Citiraj
Sunking Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april (urejeno) Te naše nežne dame Sicer pa je šel okoli avtomobila z lučko in se je na sovoznikovih vratih videlo par svetlo sivih krogov. Jaz sem isto videl dvakrat na sončni svetlobi, pa se mi je zdelo da gre morda za kak odboj svetlobe. Naj bi se barva popravljala že pri proizvajalcu. Kaj storit v tem primeru? It do prodajalca, pustit pri miru? Popravljeno 11. april od Sunking 1 Citiraj
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Za tiste, ki se odločate med cx-30 g122 in g150. 2 Citiraj
DINAMIK Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Seveda je pomemben podatek . Moja Japonska mašinca ima od 0 do 180kmh cca 5,6 sekunde😅 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Zanimivi pospeški. Moja "Japonka" pa rabi od 0 do 80 km/h tam okoli 27 sekund. Mogoče bi bili pospeški kaj boljši, če bi bila keson in prikolica prazna. Ali pa, če bi prikolico kar odpel... Citiraj
etcho Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Baje da precej pomaga pri pospešku, če je rdeče barve. 😉 2 4 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Eeee, vidiš, moja BTjka je pa modre barve. Nič, penzl v roke in na rdečo... 3 Citiraj
Bini Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april pred 6 urami je etcho napisal: Baje da precej pomaga pri pospešku, če je rdeče barve. 😉 Zato pa ima zverižene obrobe od pospeškov.... 😉 4 Citiraj
Lentus Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Ena od stvari, ki najedajo v tem avtomobilu... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.