DonFelipe Napisano 28. september Prijavi Napisano 28. september V Nemčiji imaš komplet CX-5 s taxi paketom za 23.000€ Mazda CX-5 als Taxi-Line DE.MAZDA-PRESS.COM Citiraj
Matick Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober v Makedoniji ze reklamirajo ta "novo" masino s 140km Citiraj
Alex Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 17 minutami je Matick napisal: v Makedoniji ze reklamirajo ta "novo" masino s 140km V kakem smislu? Da ima dinozaver 2.5 motor "celih" 140 konjičev? 😊 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober (urejeno) A ima kdo kak info, kje bi lahko dobil zadnje obrobe blatnika - tista črna plastika? Sestra je zadnjič v en betonski steber zapela in je ornk zdrajsano vse. Na aliju se sicer dobi nekaj, vprašanje pa čeje to res enaka plastika kot original https://www.aliexpress.com/i/1005005755277678.html Popravljeno 18. oktober od SpEkTr Citiraj
Bini Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 45 minutami je Matick napisal: v Makedoniji ze reklamirajo ta "novo" masino s 140km To ni reklama.... 1 Citiraj
Matick Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober Matr vas tale motor boli. Sej vas ne bojo prsill da morte zj vsi menjat avte, da dobite tega z 2.5 motorjem 🤣 1 3 Citiraj
Bini Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober Bo pa zato "večen" in bo zagotovo zgodovinski primerek čez sto let, če ga rja nebo prej pojedla.... 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober (urejeno) 2.5 imel bi tudi jaz, sam ne v tej gajbici s tako konjenico Popravljeno 18. oktober od Tilen5 1 Citiraj
Boss Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 3 urami je SpEkTr napisal: A ima kdo kak info, kje bi lahko dobil zadnje obrobe blatnika - tista črna plastika? Sestra je zadnjič v en betonski steber zapela in je ornk zdrajsano vse. Na aliju se sicer dobi nekaj, vprašanje pa čeje to res enaka plastika kot original https://www.aliexpress.com/i/1005005755277678.html Ajej pol bo pa spet tema na 50 straneh o zviti plastiki. 😜 4 Citiraj
NevLado Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 2 urama je Tilen5 napisal: 2.5 imel bi tudi jaz, sam ne v tej gajbici s tako konjenico 1 4 1 Citiraj
Alex Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober pred 8 urami je Tilen5 napisal: 2.5 imel bi tudi jaz, sam ne v tej gajbici s tako konjenico Saj ga imaš lahko. Samo kako staro šestko z dinozavrom moraš najti in seveda sponzorja za benzin. 😉 pred 8 urami je Bini napisal: Bo pa zato "večen" in bo zagotovo zgodovinski primerek čez sto let, če ga rja nebo prej pojedla.... Saj je zgodovinski primerek že sedaj. 🤣 2 Citiraj
Alex Napisano 18. oktober Prijavi Napisano 18. oktober Pravkar je Tilen5 napisal: Sej ni mus, da je v mazdi 😛 Kje pa? Na odpadu? 🤔 1 Citiraj
gregor2137 Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Je že kdo sprobal novo G140? Citiraj
Bini Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ko bom imel redni servis ga bom sigurno peljal, da vidim kako tale staro-nova škripola diha.... 😁🤔😉 Citiraj
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami (urejeno) Z Gelipterjem ga upam, te dni dobiva, da mu dpihava dušo. Naj bi prišel v KP danes ali jutri. Popravljeno pred 12 urami od Alex 3 Citiraj
Gelipter Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 2 urama je Alex napisal: Z Gelipterjem ga upam, te dni dobiva, da mu dpihava dušo. Naj bi prišel v KP danes ali jutri. Res jeee ...čakam da me kolega pokliče 😉😁😁 2 Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Mislim da predno boste naredili test že vemo kakšen bo izkupiček in mnenje po testu 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.