NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Jaz mislim, da se @Janez007u že cedijo sline za ta motor v CX-30/3ki.... 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) pred 7 minutami je NevLado napisal: Jaz mislim, da se @Janez007u že cedijo sline za ta motor v CX-30/3ki.... Ja, čakamo na testno vožnjo - ni tako enostavno. Popravljeno pred 6 urami od Janez007 1 Citiraj
_obby Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 23 urami je Bini napisal: Ja, pri 6tem pri 120kkm so ti menjali vž. svečke.... 🤔 Cena bo enaka kot na prejšnjem, odvisno od servisa. 😉Jaz dam cca250€ z nekim popustom.... Ja, pri 120kkm svecke. 250eur pri Selmarju v CE? Sem prejsnje tam delal... pa je bil skoz neki problem z nadomestnimi vozili... vem pa da so cenejsi, ja Citiraj
50keda Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Za nadomestnega se moraš pr Selmarju načeloma prej zment. Danes sem ga dobil, tudi bre vnaprejšnjega dogovora. 2 Citiraj
Bini Napisano pred 57 minutami Prijavi Napisano pred 57 minutami Jaz se vedno zmenim prej za nadomestni avto. Tu in tam pa v salonu za testnega, ki mi ga dajo za nekaj ur... 🤗😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.