Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Jaz mislim, da se @Janez007u že cedijo sline za ta motor v CX-30/3ki....

Ja, čakamo na testno vožnjo - ni tako enostavno.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Ja, pri 6tem pri 120kkm so ti menjali vž. svečke.... 🤔

Cena bo enaka kot na prejšnjem, odvisno od servisa. 😉Jaz dam cca250€ z nekim popustom.... :prstgor:

Ja, pri 120kkm svecke.

250eur pri Selmarju v CE? Sem prejsnje tam delal... pa je bil skoz neki problem z nadomestnimi vozili... vem pa da so cenejsi, ja

Napisano

Jaz se vedno zmenim prej za nadomestni avto. Tu in tam pa v salonu za testnega, ki mi ga dajo za nekaj ur... 🤗😉

Napisano (urejeno)
dne 29. 11. 2024 ob 11:04 je Janez007 napisal:

Ja, čakamo na testno vožnjo - ni tako enostavno.

Sin je naredil testno vožnjo s CX-30 G140 MT. Pravi da je bolj udoben, manj športen kot Mazda 3, odzivnost pa podobna kot pri Mazdi 3 G120. Splošen vtis zelo pozitiven. Zmotilo ga je samo piskanje ob prekoračitvah hitrosti.

A se splača probavat še G140 AT?

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Sin je naredil testno vožnjo s CX-30 G140 MT. Pravi da je bolj udoben, manj športen kot Mazda 3, odzivnost pa podobna kot pri Mazdi 3 G120. Splošen vtis zelo pozitiven. Zmotilo ga je samo piskanje ob prekoračitvah hitrosti.

A se splača probavat še G140 AT?

Se splača. 😉

Napisano

Ta filozofija 2.5 motor in 140km mi še vedno ne gre v glavo, in "iščem" počasi nekaj kandidatov za nov/novejši avto, ampak mi ta kombinacija zagotovo ni v izboru, meni osebno pri CX-30 je edino X186 motor, ki je na papirju kjer je nek seznam :).... (to mi je podobno tisti ameriški filozofiji, velik motor z veliko kubaturo...ampak ok tam je bilo ponavadi tudi veliko konjenice :)).

• Všeč 3
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je sportman333 napisal:

Ta filozofija 2.5 motor in 140km mi še vedno ne gre v glavo, in "iščem" počasi nekaj kandidatov za nov/novejši avto, ampak mi ta kombinacija zagotovo ni v izboru, meni osebno pri CX-30 je edino X186 motor, ki je na papirju kjer je nek seznam :).... (to mi je podobno tisti ameriški filozofiji, velik motor z veliko kubaturo...ampak ok tam je bilo ponavadi tudi veliko konjenice :)).

To pony konjenico so priredili za nižjo porabo. In ni nadomestek za X 186 motor, kot nekateri zmotno mislijo, ampak za stare 2.0 - za 120 in 150 .Se pa da verjetno odpret na "normalnega" dinozavra. 

P. S. Gospodična še ni pripeljala  nazaj cx30 s tem motorjem. Baje, da je bila službeno odsotna pa ga še ni izprobala. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

IMG_20241203_113551.jpg

IMG_20241203_113510.jpg

IMG_20241203_114004.jpg

IMG_20241203_113537.jpgNova cx30, za leto 2026. 😊😊

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

Napisano

Uaaaaauuuu..to pa bo stroj 😉😁😁samo treba videt kakšen motor bojo dali not...upam da bo tudi za EU to 😉😁😁😁

Napisano
pred 31 minutami je Alex napisal:

Nova cx30, za leto 2026. 😊😊

Najprej je Ferrari za Purosangue kopiral od CX-30, zdaj Mazda kopira od Lamburghini Urus (oziroma model, ki se je igračkal v 3D). 🤣

Napisano
pred 31 minutami je Alex napisal:

IMG_20241203_113551.jpg

IMG_20241203_113510.jpg

IMG_20241203_114004.jpg

IMG_20241203_113537.jpgNova cx30, za leto 2026. 😊😊

Je že moj, tudi ta barva ji je na kožo pisana.... 🤗

Sam ne verjamem, da bo v resnici tako TOP avto.... 🤔😉

Liči pa malo na Toyotino oblikovanje.... 😉

pred 8 minutami je Gelipter napisal:

Uaaaaauuuu..to pa bo stroj 😉😁😁samo treba videt kakšen motor bojo dali not...upam da bo tudi za EU to 😉😁😁😁

Aku-electric plus Wenkel motorček.... 🤔

Napisano (urejeno)

Kaj pravijo strokovnjaki na barvo CERAMIC WHITE? Paše CX-30 ali je MACHINE GREY boljša?

image.png

image.png

9dc69837adc29bc122d433bd38655011.webp

image.jpeg

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)
pred 13 urami je MazdaBoy napisal:

Če je treba glasovat, dam glas za Machine Grey 😁

:prstgor: Sploh ni debate.... 🤗😉

Popravljeno od Bini

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.