Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Jaz mislim, da se @Janez007u že cedijo sline za ta motor v CX-30/3ki....

Ja, čakamo na testno vožnjo - ni tako enostavno.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Ja, pri 6tem pri 120kkm so ti menjali vž. svečke.... 🤔

Cena bo enaka kot na prejšnjem, odvisno od servisa. 😉Jaz dam cca250€ z nekim popustom.... :prstgor:

Ja, pri 120kkm svecke.

250eur pri Selmarju v CE? Sem prejsnje tam delal... pa je bil skoz neki problem z nadomestnimi vozili... vem pa da so cenejsi, ja

Napisano

Jaz se vedno zmenim prej za nadomestni avto. Tu in tam pa v salonu za testnega, ki mi ga dajo za nekaj ur... 🤗😉

Napisano (urejeno)
dne 29. 11. 2024 ob 11:04 je Janez007 napisal:

Ja, čakamo na testno vožnjo - ni tako enostavno.

Sin je naredil testno vožnjo s CX-30 G140 MT. Pravi da je bolj udoben, manj športen kot Mazda 3, odzivnost pa podobna kot pri Mazdi 3 G120. Splošen vtis zelo pozitiven. Zmotilo ga je samo piskanje ob prekoračitvah hitrosti.

A se splača probavat še G140 AT?

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Sin je naredil testno vožnjo s CX-30 G140 MT. Pravi da je bolj udoben, manj športen kot Mazda 3, odzivnost pa podobna kot pri Mazdi 3 G120. Splošen vtis zelo pozitiven. Zmotilo ga je samo piskanje ob prekoračitvah hitrosti.

A se splača probavat še G140 AT?

Se splača. 😉

Napisano

Ta filozofija 2.5 motor in 140km mi še vedno ne gre v glavo, in "iščem" počasi nekaj kandidatov za nov/novejši avto, ampak mi ta kombinacija zagotovo ni v izboru, meni osebno pri CX-30 je edino X186 motor, ki je na papirju kjer je nek seznam :).... (to mi je podobno tisti ameriški filozofiji, velik motor z veliko kubaturo...ampak ok tam je bilo ponavadi tudi veliko konjenice :)).

• Všeč 3
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je sportman333 napisal:

Ta filozofija 2.5 motor in 140km mi še vedno ne gre v glavo, in "iščem" počasi nekaj kandidatov za nov/novejši avto, ampak mi ta kombinacija zagotovo ni v izboru, meni osebno pri CX-30 je edino X186 motor, ki je na papirju kjer je nek seznam :).... (to mi je podobno tisti ameriški filozofiji, velik motor z veliko kubaturo...ampak ok tam je bilo ponavadi tudi veliko konjenice :)).

To pony konjenico so priredili za nižjo porabo. In ni nadomestek za X 186 motor, kot nekateri zmotno mislijo, ampak za stare 2.0 - za 120 in 150 .Se pa da verjetno odpret na "normalnega" dinozavra. 

P. S. Gospodična še ni pripeljala  nazaj cx30 s tem motorjem. Baje, da je bila službeno odsotna pa ga še ni izprobala. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

IMG_20241203_113551.jpg

IMG_20241203_113510.jpg

IMG_20241203_114004.jpg

IMG_20241203_113537.jpgNova cx30, za leto 2026. 😊😊

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

Napisano

Uaaaaauuuu..to pa bo stroj 😉😁😁samo treba videt kakšen motor bojo dali not...upam da bo tudi za EU to 😉😁😁😁

Napisano
pred 31 minutami je Alex napisal:

Nova cx30, za leto 2026. 😊😊

Najprej je Ferrari za Purosangue kopiral od CX-30, zdaj Mazda kopira od Lamburghini Urus (oziroma model, ki se je igračkal v 3D). 🤣

Napisano
pred 31 minutami je Alex napisal:

IMG_20241203_113551.jpg

IMG_20241203_113510.jpg

IMG_20241203_114004.jpg

IMG_20241203_113537.jpgNova cx30, za leto 2026. 😊😊

Je že moj, tudi ta barva ji je na kožo pisana.... 🤗

Sam ne verjamem, da bo v resnici tako TOP avto.... 🤔😉

Liči pa malo na Toyotino oblikovanje.... 😉

pred 8 minutami je Gelipter napisal:

Uaaaaauuuu..to pa bo stroj 😉😁😁samo treba videt kakšen motor bojo dali not...upam da bo tudi za EU to 😉😁😁😁

Aku-electric plus Wenkel motorček.... 🤔

Napisano (urejeno)
pred 13 urami je MazdaBoy napisal:

Če je treba glasovat, dam glas za Machine Grey 😁

:prstgor: Sploh ni debate.... 🤗😉

Popravljeno od Bini
Napisano
dne 3. 12. 2024 ob 15:27 je Janez007 napisal:

Kaj pravijo strokovnjaki na barvo CERAMIC WHITE? Paše CX-30 ali je MACHINE GREY boljša?

image.png

image.png

9dc69837adc29bc122d433bd38655011.webp

image.jpeg

Preveč maš belih avtov pri bajti.

Vzami machine grey in AT, jaz sploh ne bi razmišljal o čem drugem, če misli delat tip veliko KM.

Za 3 km na dan je pa vsaka gajba dobra.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri tej vrsti elektronike tudi veliko odvisno od tega,kakšen uporabnik si...ni vse za vsakogar...in absolutno drži,da ko prvič kupuješ digitalni fotoaparat,je verjetnost ekstremno visoka,da boš kupil za svoje potrebe napačnega... Kot pri avtomobilih..če nisi peljal,ne moreš vedeti... Isto je z fotoaparati...mogoče se ti pri kaki firmi ali modelu nekaj ne dopade...a je možno,da so druge lastnosti takšne,da so ti pisane na kožo,in prevagajo tisto določeno slabost... Pač perfektnega fotoaparata ni,in ga nikoli ne bo.   Jaz takšnih izjav nebi jemal absolutno ravno zaradi zgoraj napisanega...pač vsakemu svoje.   EDIT:...preizkusi kdaj Fuji-ja...meni ni boljšega👍
    • Saj je lepo bit optimist 😉   Če pa je koronca, bi pa vprašal, komu na čast se testiraš? 😎
    • Imel sem Canon-e, Panasonice,... ampak nič ne dela boljše kot Sony.   Jaz sem vedno v kompaktni klasi. Trenutno imam prastarega HX9 (made in japan). Čakam RX100M8. Pa hudiča nikakor ni na trg. M7 pa nisem vzel, ker bi rad imel type-c usb.
    • Začetek 90-ih, ne konec 80-ih Sej veš, Depala vas
    • A misliš proti takratni komunistom? To ne bi bil državni udar. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.