Boss Napisano 17. december, 2024 Prijavi Napisano 17. december, 2024 Jaz sem to tud prvo porajtal. Citiraj
Bini Napisano 17. december, 2024 Prijavi Napisano 17. december, 2024 pred 54 minutami je etcho napisal: Spoštovani avtor članka A.L. Sevuplè "e-skyactive" napiši prosim pravilno: "e-skyactiv", brez e.🙄 p.s.: Bini, sorry, imaš tudi ti narobe napisano. 😉 Kje to... Na avtu Neeeee.... 1 Citiraj
etcho Napisano 17. december, 2024 Prijavi Napisano 17. december, 2024 pred 21 minutami je Bini napisal: Kje to... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 17. december, 2024 Prijavi Napisano 17. december, 2024 pred 3 urami je etcho napisal: Moja je električna veš.... 😁🫣😉 5 Citiraj
etcho Napisano 25. december, 2024 Prijavi Napisano 25. december, 2024 Moja je na bencin. 😋 4 1 Citiraj
klemen 77 Napisano nedelja ob 18:25 Prijavi Napisano nedelja ob 18:25 Zdravo Zanima me glede gretja zadnjea stekla. Namrec pozimi se mi zadnje steklo ne odtali povsem zgornje cca 5cm namrec ostane zamrznjeno. Na servisu mi kao rekli da je tam antena da se zato ne. lp Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 18:31 Prijavi Napisano nedelja ob 18:31 Kje je žica, se okoli odtali. Če ni žice, se ne bo. Če je in se ne odtali, je pa pretrgana. Preveri 😉 Citiraj
DonFelipe Napisano nedelja ob 18:40 Prijavi Napisano nedelja ob 18:40 Priporočam ti da greš zadevo preveriti k Kogovšku ali Zalazniku Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 19:04 Prijavi Napisano nedelja ob 19:04 Menda bo pa že na prosro oko videl kje gre žica. 😮💨 Po izgledu, bi moglo gret celo: Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 19:10 Prijavi Napisano nedelja ob 19:10 @Bini, @Alex vajino pomoč rabijo. Če kdo, lahko vi2 rečeta 100%. Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 20:19 Prijavi Napisano nedelja ob 20:19 Jaz bi rekel, da je kot so rekli na servisu, nisem pa pogledal kako je ko odtaljujem, ker ga zelo redko.... Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 21:08 Prijavi Napisano nedelja ob 21:08 pred 1 uro je godlike napisal: @Bini, @Alex vajino pomoč rabijo. Če kdo, lahko vi2 rečeta 100%. Bom pogledal jutri zjutraj. Citiraj
godlike Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 18 urami je klemen 77 napisal: Zdravo Zanima me glede gretja zadnjea stekla. Namrec pozimi se mi zadnje steklo ne odtali povsem zgornje cca 5cm namrec ostane zamrznjeno. Na servisu mi kao rekli da je tam antena da se zato ne. lp https://www.cx30talk.com/threads/back-window-heating-element.899/ Citiraj
Alex Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 18 urami je godlike napisal: @Bini, @Alex vajino pomoč rabijo. Če kdo, lahko vi2 rečeta 100%. Danes zjutraj preveril na delu. Greje celo šipo do vrha. 3 Citiraj
etcho Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 2 urama je Alex napisal: Greje celo šipo do vrha. A to imaš kakšno ekskluzivno varianto, antena/grelec iste žice? 😂 2 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 8 minutami je etcho napisal: A to imaš kakšno ekskluzivno varianto, antena/grelec iste žice? 😂 To je posebna "like a boss" različica, da tud ko je potreba porivat ti ni hladno v roke in se še vedno premijsko počutiš. 1 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 14 urami je Boss napisal: To je posebna "like a boss" različica, da tud ko je potreba porivat ti ni hladno v roke in se še vedno premijsko počutiš. Eh, daj no to je prastara fora iz časov yugecov.... 🥴😊😉 Citiraj
Janez007 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Je kakšen tukaj s CX-30 in jo uporablja za prevoz majhnega otroka, vozička? Je avto za te potrebe dovolj velik ali premajhen? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.