Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 54 minutami je etcho napisal:

Spoštovani avtor članka A.L. Sevuplè "e-skyactive" napiši prosim pravilno: "e-skyactiv", brez e.🙄

image.png

p.s.: Bini, sorry, imaš tudi ti narobe napisano. 😉

Kje to... ?zmeden?

Na avtu :whatever:

Neeeee.... :wub:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zdravo

Zanima me glede gretja zadnjea stekla. Namrec pozimi se mi zadnje steklo ne odtali povsem zgornje cca 5cm namrec ostane zamrznjeno. Na servisu mi kao rekli da je tam antena da se zato ne. 

lp

Napisano

Kje je žica, se okoli odtali.

Če ni žice, se ne bo. Če je in se ne odtali, je pa pretrgana.

Preveri 😉

Napisano

Menda bo pa že na prosro oko videl kje gre žica. 😮‍💨

Po izgledu, bi moglo gret celo:

KLAPA-BAGAZNIKA-TYL-TYLNA-MAZDA-CX-30-CX30-2019-47C.jpg

Napisano

Jaz bi rekel, da je kot so rekli na servisu, nisem pa pogledal kako je ko odtaljujem, ker ga zelo redko.... :prstgor:

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

@Bini, @Alex vajino pomoč rabijo. Če kdo, lahko vi2 rečeta 100%.

Bom pogledal  jutri zjutraj. 

Napisano
pred 18 urami je klemen 77 napisal:

Zdravo

Zanima me glede gretja zadnjea stekla. Namrec pozimi se mi zadnje steklo ne odtali povsem zgornje cca 5cm namrec ostane zamrznjeno. Na servisu mi kao rekli da je tam antena da se zato ne. 

lp

https://www.cx30talk.com/threads/back-window-heating-element.899/

Napisano
pred 18 urami je godlike napisal:

@Bini, @Alex vajino pomoč rabijo. Če kdo, lahko vi2 rečeta 100%.

Danes zjutraj preveril na delu. Greje celo šipo do vrha. 

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Greje celo šipo do vrha. 

A to imaš kakšno ekskluzivno varianto, antena/grelec iste žice? 😂

Napisano
pred 8 minutami je etcho napisal:

A to imaš kakšno ekskluzivno varianto, antena/grelec iste žice? 😂

To je posebna "like a boss" različica, da tud ko je potreba porivat ti ni hladno v roke in se še vedno premijsko počutiš.

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

To je posebna "like a boss" različica, da tud ko je potreba porivat ti ni hladno v roke in se še vedno premijsko počutiš.

Eh, daj no to je prastara fora iz časov yugecov.... 🥴😊😉

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Je kakšen tukaj s CX-30 in jo uporablja za prevoz majhnega otroka, vozička? Je avto za te potrebe dovolj velik ali premajhen? 

Za otroka v sedežu zadaj je ok, glede vozička pa je treba premirit oboje in videt kako in kaj. Je pa na zadnjih sedežih za 5cm manj prostora kot pri 3ki.😉

Napisano (urejeno)

Še zanima me, katera platišča imate pri CX-30 za zimske gume? 16", 17" ali 18"? Je bistvena razlika v ceni gum (za Mazdo 6 vem da je med 17 in 19" kar precejšnja).

(sicer vidim, da je med Mazdaši globoko zimsko spanje ... 😃)

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 57 minutami je Janez007 napisal:

Še zanima me, katera platišča imate pri CX-30 za zimske gume? 16", 17" ali 18"? Je bistvena razlika v ceni gum (za Mazdo 6 vem da je med 17 in 19" kar precejšnja).

(sicer vidim, da je med Mazdaši globoko zimsko spanje ... 😃)

Jaz imam 18"🤗

Gume so okoli 120-130€ Kleber, Kumho... ali pa nekaj cenejše kot so Nexen. Premium so pa od 150-200 €, odvisno je od kake trenutne akcije.... :nevem:

Nisem zasledil, da bi se kaj pohvalil, da si novi lastnik cx-30 🤔

Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Bini napisal:

Jaz imam 18"🤗

Gume so okoli 120-130€ Kleber, Kumho... ali pa nekaj cenejše kot so Nexen. Premium so pa od 150-200 €, odvisno je od kake trenutne akcije.... :nevem:

Nisem zasledil, da bi se kaj pohvalil, da si novi lastnik cx-30 🤔

Proučujem za nekoga ... so se pa cene z novim letom spet zvišale 😏, ... sam bi si prej kupil Mazdo 3, meni osebno najboljša Mazda, in doma nisem edini. 

Prejšnji teden sem vozil CX-30 G140 AT. Občutek vožnje me je spominjal na CX-3. Ves čas je tudi nekaj piskalo, sicer dokaj nežno (na avtocesti z omejitvijo 100 je Mazdina navigacija kazala omejitev 40, posledično piskanje 😥).

Smernik je imel tudi zelo "zanimiv" zvok - morda veš @Bini, se da ta zvok spremenit?

Med vožnjo sem imel občutek, kot da sedim v globoki banji ... še malo pa na Mazdah ne bo več stranskih stekel ... 😃

@Bini, zakaj pa si ti vzel CX-30 in ne Mazde 3? Kaj je odločilo? Sam sem po objavah v tej rubriki od tega avta pričakoval več ... motor G140 AT mi je bil od vsega še najbolj všeč. 

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 3
  • Haha 2
Napisano

Tudi zimske 18". Morajo bit 18", da cx30 tudi pozimi izgleda lepo. 

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Alex napisal:

Tudi zimske 18". Morajo bit 18", da cx30 tudi pozimi izgleda lepo. 

Meni je še bolj važno, da je notri v avtu dober občutek vožnje, vodljivosti, stabilnosti ... na avtocesti se malo gunca tale CX-30, ali se samo meni zdi? Je pa res, da se mi je zdela podobna vožnja tudi s CX-5. 

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 10 minutami je Janez007 napisal:

Meni je še bolj važno, da je notri v avtu dober občutek vožnje, vodljivosti, stabilnosti ... na avtocesti se malo gunca tale CX-30, ali se samo meni zdi? Je pa res, da se mi je zdela podobna vožnja tudi s CX-5. 

Jest sem peljov eno CX30 pred nekej casa, vozi se vredu, nimam nekih pripomb, v tem pogledu bi lahko sel iz moje 3ke na cx30.
Kar me je pa zmotilo pa je, da ima notr voznik manj prostora kot v 3ki (primerjam z mojo, prejsnjo generacijo). Sem rabu nekej casa da sem se navadu, pa da se nisem s komolci povsod zaletavov. Verjetno je izgubila ta prostor na racun boljse zvocne izolacije, k je pa spet veliko boljsa kot v 3ki

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Upam, da imajo naše patrije zimske gume, pa da bomo lahko našim najtesnejšim zaveznikom Američanom pomagali iztrgat Grenlandijo iz danskih krempljev.      Trump ne izključuje vojaške sile za prevzem nadzora nad Grenlandijo in Panamskim prekopom WWW.RTVSLO.SI Novoizvoljeni ameriški predsednik Donald Trump je dejal, da ne izključuje uporabe vojaških ali gospodarskih ukrepov kot del...  
    • O. Potem si ratal moj sodelavec. 
    • Yugec ni bil nikol premium, tako da ne moreš primerjat. Baje, da je tuki čist drug filing in da ko enkrat porivaš (cx-30 mislim) ti rata tolk všeč, da hočeš še.
    • Kaj to pomeni zopet? Kaj si pa prej že mel?
    • Teli jodlarji so si zmislili napihljivo spodnje perilo, ki se ga ne pregleduje. Edino drese gledajo. Zadeva deluje kot airbagi pri smukačih ampak ne tolk intenzivno. Napolni se s CO2 bombicami, ki jih sprožijo na daljavo tik ob odskoku in sprostijo pritisk ob pristanku. Kraft v zraku zgleda k bodybilder v rokah tolk je lufta notri.   Pol je pa še glavni kontrolor opreme Avstrijec - kako priročno - da se v to ne vtika. Da ne bo preveč očitno bodo zdaj nekaj tekem odskakali brez te "pomoči", ker imajo prednost ogromno, če pa bo trda predla bodo pa ob koncu sezone še malce pogoljufali in se važili kako neskončno dobri so in vsi ostali zanič.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.