Janez007 Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar (urejeno) Menda je naša CX-30 nekje na morju, med Japonsko in Evropo. Popravljeno 15. januar od Janez007 2 1 2 Citiraj
NevLado Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar dne 11. 1. 2025 ob 9:20 je Janez007 napisal: Menda je naša CX-30 nekje na morju, me Japonsko in Evropo. a si vzel rdečo????? Citiraj
Janez007 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 9 urami je NevLado napisal: a si vzel rdečo????? Si pozabil, nimam nobene hčere 😄 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 35 minutami je Janez007 napisal: Si pozabil, nimam nobene hčere 😄 a si vzel dinota ali x186 Citiraj
Janez007 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar (urejeno) pred 46 minutami je sportman333 napisal: a si vzel dinota ali x186 Ja dinota ... AT ... take so bile želje na osnovi grafa in testne vožnje ... X186 bi bil tudi OK, je pa 2.000 dražji, nekoliko dražji servisi, pa cca 20% nižja poraba ... v 10-tih letih je računica obeh približno enaka (pri naših prevoženih km in trenutnih cenah goriva). Popravljeno 15. januar od Janez007 3 Citiraj
Bini Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pred eno uro je Janez007 napisal: Ja dinota ... AT ... take so bile želje na osnovi grafa in testne vožnje ... X186 bi bil tudi OK, je pa 2.000 dražji, nekoliko dražji servisi, pa cca 20% nižja poraba ... v 10-tih letih je računica obeh približno enaka (pri naših prevoženih km in trenutnih cenah goriva). Sam, da je bencinar.... 😉 2 Citiraj
dvorjan Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar No, pa zavarovanje je tudi v prid novemu dinozavru. 😃 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 4 urami je Janez007 napisal: Ja dinota ... AT ... take so bile želje na osnovi grafa in testne vožnje ... X186 bi bil tudi OK, je pa 2.000 dražji, nekoliko dražji servisi, pa cca 20% nižja poraba ... v 10-tih letih je računica obeh približno enaka (pri naših prevoženih km in trenutnih cenah goriva). 👍, boš malo poročal, da vidimo kaj to pomeni v praksi (realne izkušnje uporabnikov).....verjetno nisi dal M6 v menjavo? Citiraj
Janez007 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar (urejeno) pred 23 minutami je sportman333 napisal: 👍, boš malo poročal, da vidimo kaj to pomeni v praksi (realne izkušnje uporabnikov).....verjetno nisi dal M6 v menjavo? ne nisem dal, niti ni bilo posebnega interesa in ker lahko na trgu verjetno dobim več ... Kaj pa ti, še kupuješ? Popravljeno 15. januar od Janez007 Citiraj
NevLado Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 5 urami je Janez007 napisal: Ja dinota ... AT ... take so bile želje na osnovi grafa in testne vožnje ... X186 bi bil tudi OK, je pa 2.000 dražji, nekoliko dražji servisi, pa cca 20% nižja poraba ... v 10-tih letih je računica obeh približno enaka (pri naših prevoženih km in trenutnih cenah goriva). dobro si kupil, meni se tudi zdi da večino časa voziš do 4k, sploh na AT 3 1 Citiraj
Janez007 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar (urejeno) pred 32 minutami je NevLado napisal: dobro si kupil, meni se tudi zdi da večino časa voziš do 4k, sploh na AT Saj če bo kriza, se bo odklenil na 194 KM 😃... 140 KM bo čisto dovolj. Na Mazdi 6 bi raje imel dinozaverskega 140 KM,kot vitkejšega G165. Popravljeno 15. januar od Janez007 2 Citiraj
sportman333 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 2 urama je Janez007 napisal: ne nisem dal, niti ni bilo posebnega interesa in ker lahko na trgu verjetno dobim več ... Kaj pa ti, še kupuješ? Kupujem preko časopisa 🤣...pa nič pametnega ne najdem...počasi 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pred eno uro je sportman333 napisal: Kupujem preko časopisa 🤣...pa nič pametnega ne najdem...počasi Se javiš ko boš prodajal m6🤣....ce je vsaj po 2021 letnik.... Citiraj
NevLado Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 6 minutami je sportman333 napisal: Se javiš ko boš prodajal m6🤣....ce je vsaj po 2021 letnik.... Kolikor jaz poznam @Janez007, bo to M6 prodal šele takrat, ko bo dobil dobro 3ko z G150 ali G140 motorjem 1 Citiraj
Janez007 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar (urejeno) Hmmm ... taka je samo 1 ... saj si si jo pred kratkim ogledoval @sportman333 ... Če dobro plačaš, jo morda žena dovoli prodati. Ji je pa malo močnejša Mazda 6 z AT menda postala všeč. Pravi, da bi ji bila všeč tudi Mazda 3 z G140 AT. Sicer pa je fino, ker ima ta Mazda 6 l. 2023 v primerjavi z drugo l.2018 FL že tovarniško brezžično povezavo s telefonom in 6 let garancije, 5 let brezplačnega posodabljanja zemljevidov ... kilometrov pa je še vedno pod 20.000. Poraba v teh 2 tednih 7,3 l/100 km (v glavnem vožnja v kolonah po avtocestah). Popravljeno 15. januar od Janez007 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Pred eno uro je Janez007 napisal: Hmmm ... taka je samo 1 ... saj si si jo pred kratkim ogledoval @sportman333 ... Če dobro plačaš, jo morda žena dovoli prodati. Ji je pa malo močnejša Mazda 6 z AT menda postala všeč. Pravi, da bi ji bila všeč tudi Mazda 3 z G140 AT. Sicer pa je fino, ker ima ta Mazda 6 l. 2023 v primerjavi z drugo l.2018 FL že tovarniško brezžično povezavo s telefonom in 6 let garancije, 5 let brezplačnega posodabljanja zemljevidov ... kilometrov pa je še vedno pod 20.000. Poraba v teh 2 tednih 7,3 l/100 km (v glavnem vožnja v kolonah po avtocestah). je nisem imel niti časa it pogledat , ker je izginila v parih dneh iz avtonet-a :), OK, zdaj vemo kam je šla, dober nakup 👍 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 16:39 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:39 Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎 1 2 1 4 Citiraj
Gelipter Napisano ponedeljek ob 20:58 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:58 pred 4 urami je Alex napisal: Nisem sam ničesar naredil je pa to storil vulkanizer. Zadnja leva guma mi je že od smučanja sem javljala, da se je izpraznila za 0,5 bar. In to enkrat na teden. In seveda zraven cvili alarm za to in je napis čez cel ekran. V gumi je bil žebljiček. 😎 E...ja sem ti rekel da imaš verjetno žebelj v gumi 😉😁.glede na to kaj ti dela in opozarja sistem 😉glavno da si rešil 😁 2 Citiraj
Mladem Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Mene pa zanima mnenje starejšega modela Mazda CX-30 2.0 X-186 MHEV. Gledam rabljenega, letnik 2022, prevoženih 100k kilometrov, blagi hibrid bencinar 2.0. Ali je vreden nakupa? So kakšni večji problemi? Je naredil kdo že kaj več kot 100k kilometrov? Da ne kupujem jamo brez dna. Bolj me skrbi tisti hibridni del pogona 2 Citiraj
NevLado Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 22 minutami je Mladem napisal: Mene pa zanima mnenje starejšega modela Mazda CX-30 2.0 X-186 MHEV. Gledam rabljenega, letnik 2022, prevoženih 100k kilometrov, blagi hibrid bencinar 2.0. Ali je vreden nakupa? So kakšni večji problemi? Je naredil kdo že kaj več kot 100k kilometrov? Da ne kupujem jamo brez dna. Bolj me skrbi tisti hibridni del pogona To te ne rabi skrbet, ker ni to niti h od hibridnega pogona Ena baterija pa mal logike na altenatorju Preveri, da je res X186... prva verzija X180 je imela določene težave s kompresorji Ali gre za nemški avto? Preveri redne servise olja in pa da so bile svečke menjanje na 60kkm Pri 120kkm jih boš mogu spet menjat, tam cca 400 eur te pride ker imajo pooblaščenci prizadete cene, imaš lahko dobro pogajalsko izhodišče. Pri 100kkm zna bit tut že zavorni sistem znucan, sepravi bodo tudi že ploščice lahko pri konc - preveri tudi to mogoče v sklopu pogajanja. 3 Citiraj
Mladem Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami 1 hour ago, NevLado said: To te ne rabi skrbet, ker ni to niti h od hibridnega pogona Ena baterija pa mal logike na altenatorju Preveri, da je res X186... prva verzija X180 je imela določene težave s kompresorji Ali gre za nemški avto? Preveri redne servise olja in pa da so bile svečke menjanje na 60kkm Pri 120kkm jih boš mogu spet menjat, tam cca 400 eur te pride ker imajo pooblaščenci prizadete cene, imaš lahko dobro pogajalsko izhodišče. Pri 100kkm zna bit tut že zavorni sistem znucan, sepravi bodo tudi že ploščice lahko pri konc - preveri tudi to mogoče v sklopu pogajanja. Slovenski avto od 1. lastnika Super, hvala za info, mi je zelo pomagalo pri odločitvi Citiraj
Alex Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 uro je Mladem napisal: Mene pa zanima mnenje starejšega modela Mazda CX-30 2.0 X-186 MHEV. Gledam rabljenega, letnik 2022, prevoženih 100k kilometrov, blagi hibrid bencinar 2.0. Ali je vreden nakupa? So kakšni večji problemi? Je naredil kdo že kaj več kot 100k kilometrov? Da ne kupujem jamo brez dna. Bolj me skrbi tisti hibridni del pogona Če je x186 ga ti samo nabavi. Tankaj in vozi in to poceni. Na dolge relacije ha lahko spraviš tudi krepko pod 6 litrov. Citiraj
Janez007 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 uro je Mladem napisal: Mene pa zanima mnenje starejšega modela Mazda CX-30 2.0 X-186 MHEV. Gledam rabljenega, letnik 2022, prevoženih 100k kilometrov, blagi hibrid bencinar 2.0. Ali je vreden nakupa? So kakšni večji problemi? Je naredil kdo že kaj več kot 100k kilometrov? Da ne kupujem jamo brez dna. Bolj me skrbi tisti hibridni del pogona Odvisno od ohranjenosti in cene. Citiraj
sportman333 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20524839&display=Mazda CX-30 če je ta meni zgleda OK, ali je to realna cena bodo pa drugi mazda strokovnjaki povedali 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.