Sodelavka je včeraj prvič vozila renaultovega električarja. Ne vem točno, katerega. Enega malčka. Je vsa navdušena, kako lepo izgleda. Pravi, da ga bo polnila doma na vtičnici 220V. Da ji je prodajalec zagotovil, da se bo vozila tako rekoč "zastonj". Takšni kupci so najbolj zaželjeni. 😊
Tega žal ne morem po slovensko.
Zagorec je sa ženom u krevetu i vode ljubav. Pa je pita:
- "Očeš malo gore?"
Ona pa:
- "Sumnjam, da može gore od ovog..."
Ti vlečeš prikolico in v njem veliko število ljudi, ker imaš v svoji BT-ki veliko Nm (navora). Če bi imel recimo benzinarja z 200 konji in le 50 Nm navora verjemi, da ne bi vlekel niti kariole zadaj. Še avto sam sebe ne bi zvlekel do tvojega doma.
Nikoli ne menjuj staro za novo. To je najslabša možna varianta.
Živjo,
za info še moja izkušnja od včeraj pri Interclass Ljubljana, prodajalec Andrej. Zanimal sem se za nakup rabljene CX-30, cena 18.500. Avto kar v redu. Potem sem vprašal, če bi vzeli moj avto v račun. Vreden je okrog 10.000 €. Prodajalec je vzel prometno in odpeljal avto v servisno garažo na pregled. Ko se je vrnil je rekel, da je avto izredno dobro ohranjen in vzdrževan. Ponudil je odkupno ceno 5.000 € 🙄. Kar veliko marže si je zaželel. Prav sramotno, da bi rad zaslužil "duplo", se pravi 5.000 ali več. Seveda noben ni prodal avta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.