Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Danes v Berniku gledal film z naslovom EMILIA PEREZ.  V kinih mi glava vedno mal "kinkne", in tudi tokrat je bilo tako ker je film preko 2 uri. Me je pa fascinirala kombinacija žanrov kakršne ne vidiš. Priporočam. 
    • Kakšen "talent" moraš biti, da dvakrat treščiš pod isti most?   Ja, isti voznik, ki je decembra tam uklinil hruško za beton...   Ponovno nesreča pri solkanskem železniškem nadvozu (FOTO, VIDEO) - Robin WWW.ROBIN.SI Potem ko se je decembra lani pripetila nesreča, v kateri je železniški most premaknilo za več 10 centimetrov, je...        
    • Priložnost, da ma kratko našteješ glavna popravila/vzdrževanja ... ketnica oljne pumpe že zamenjana? Kolikokrat pa čiščene saje kolektorja? Itd.
    • Na levi strani med volanom in vrati so 4 gumbi. Eden je TCS. Ampak mislim, da izklopi samo traction control. Tako da si obsojen na menu. Po vsakem zagonu motorja.
    • To se izklopi samo skozi osrednji meni ali je kakšen gumb npr. na volanu? 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.