Alex Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 7 urami je Janez007 napisal: Nisem vedel, da v AVTOPLUSU za menjavo filtrov, za delo nič ne računajo. Odštejte še kakšnih 15 minut dela in smo pri dobrih 250€. Pa če bi bil Alex zvesta stranka, bi dobil še vsaj dodatnih 5% popusta in smo na dobrih 230 €. In potem bi svizec zavil čokolado. 😉 Koliko je po tvojem, "strokovnem" mnenju, vredne tiste pol ure dela, ki ga za menjavo olja opravi vajenec? Realno. pred 2 urama je Bini napisal: To je pa že Celjska cena.... Manj, a še vedno vsaj 100€ preveč. 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami (urejeno) 10 let nazaj so mi na hondinem servisu za 1/2 minute dela želeli zaračunati 50€.... Težko sodim, ampak take osnovne servise računajo cca 1% cene novega avta - tudi druge znamke. Zanimivo je, da za servise starih avtov objavljajo popuste ... a ni menjava olja pri mlajšem avtu še bolj čisto delo kot pri starem, vse ostalo enako? Na računu ni podpisan vajenec, ampak odgovorna osrba servisa.🙂 Sam sem dolga leta vozil stare avte, jih servisiral po raznih garažah stanovanjskih hiš ... včasih te je kakšen mehanik prav tako ocuril, kaj zaj...l, itd. Popravljeno pred 17 urami od Janez007 1 Citiraj
Agerg Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Po moje je za starejše avte več popusta, da je iniciativa, da bi se avti na uradne servise vozili še kasneje. Ponavadi se po garanciji ali kmalu čez konča ljubezen... 5 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 38 minutami je Agerg napisal: Po moje je za starejše avte več popusta, da je iniciativa, da bi se avti na uradne servise vozili še kasneje. Ponavadi se po garanciji ali kmalu čez konča ljubezen... A ni to normalno, da potem voziš avto k svojemu mehaniku, ki ti računa normalno in pošteno? Moj mehanik, ki je prej delal na Avto plusu vedno pravi, da avtohiše največ služijo na rednih servisih, nato pri prodaji avtov staro za novo in šele na tretjem mestu s prodaoj novih avtov. 6 Citiraj
Agerg Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Ja no, saj ga lahko. Nihče te ne sili, da ga voziš na uradni servis. Seveda je pa znano, da se danes v avtohišah služi z vzdrževanjem avtov in podobnim. Pri prodaji novega vprašanje koliko sploh ostane... 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 23 urami je Alex napisal: Premium avto, zato tudi premium svečke. Niso pa to navadne svečke, kot jih ima Dino, ampak posebne, ki delajo pod posebnim režimom. Zato tudi takšna cena. Tukaj razumem, da so drage, zakaj je pa menjava olja tako draga, to vedo samo na uradnem servisu. Ko bo garancija mimo, bo vse skopaj pol ceneje ali še manj.... Verjetno tudi svečke. Svečke na X186 so identične kot na G192. 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 uro je NevLado napisal: Svečke na X186 so identične kot na G192. torej premium roba v dinotu.... 1 4 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 3 urami je NevLado napisal: Svečke na X186 so identične kot na G192. In potem zopet svizec zavije Milko, Lindt in gorenjko. Citiraj
samSimon Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Svečke niso drage, maržo majo velko... Citiraj
NevLado Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 9 minutami je Alex napisal: In potem zopet svizec zavije Milko, Lindt in gorenjko. PE5R-18-110 https://www.autodoc.si/ngk/7615881 Nevem no... Citiraj
Janez007 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) Če nisem čorov, gre za enake svečke za bencinske motorje G120, G145, G150, G165, G192, G194 in X180 ter X186 😀 In junija 2023 sem zanje v akciji plačal 19,18 € ... 🙃 Popravljeno pred 5 urami od Janez007 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) Posebne svečke, za posebne ljudi Popravljeno pred 5 urami od g.Wankel Citiraj
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ej no, pa ne morejo za X bit iste svečke kot za ostale plebejce. To nekak ne gre - premium svečke za premium baby SUV. Citiraj
Jest Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 11 minutami je Boss napisal: Ej no, pa ne morejo za X bit iste svečke kot za ostale plebejce. To nekak ne gre - premium svečke za premium baby SUV. Mogoce so pa enake svecke... samo jih Alexu na enem njegovih "nategunskih" pooblescenih servisih zaracunajo drazje ... po premium ceni 😅😂 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Hehe, tok časa je vpil kakšnega premiumca ima, da so se na mazdi odločili, da mu prisluhnejo tudi s ceno, notri pa mu tlačijo dele od dinota. Popravljeno pred 3 urami od ignacij 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Janez007 napisal: Če nisem čorov, gre za enake svečke za bencinske motorje G120, G145, G150, G165, G192, G194 in X180 ter X186 😀 In junija 2023 sem zanje v akciji plačal 19,18 € ... 🙃 Seveda da so iste, saj je tudi @Bossek dal račun svojega servisa pred časom, pa sem že takrat preveril kataloško, pa me noben ne posluša….. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ma kakšne iste neki. Te ponujajo na raznih spletnih prodajalnah kjer kupujete poceni in vprašljivo robo. (avtodoc in podobne). Za dinota bodo v redu, za premium avte pa ne. Seveda bodo stlačili v ponudbo vse. Še dobro, da niso zraven v kompatibilnosti vtaknili še 2.2 dizla. 😉 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.