Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Mazda cenik 2015:

Primerjaš cene z razliko 10 let. On jo je kupil 3 leta nazaj. Jaz 1 leto nazaj in je bila nekaj manj kot 30.000 €. Druga oprema z vrha.

Napisano
pred 16 urami je MazdaBoy napisal:

Sam Takumi avtomatik pride pa kar 37k z metalic barvo kukr vidim, kr lepo, ni kej 😄

G140/AT/Takumi - 34.290 - 3000 = 31.290 + 800 = 32.090 EUR

X186/AT/Takumi - 36.190 - 3000 = 33.190 + 800 = 33.990 EUR

Morda še kakšen popust od prodajalca.

Še vedno preveč, ampak malo bolje kot 37K 😉

Za mene bi že Exclusive line oprema bila vrh glave. Bolj racionalno Center + Desi. 

Če se ne motim, so v Takumi glavna zadeva usnjeni elek. sedeži.

Sicer jih imam v sedanjem avtu, ampak jih ne bi pogrešal...

LP

Napisano

Ma pretiravajo s cenami vsepovsod. Za moj najljubši sok iz otroštva Pingo sem 2 leti nazaj v lokalni trgovini placeval 37 centov, no danes je cena 71 centov. Toliko o 3% letnih inflacijah.

Napisano

Predlagam, da tako kot Hrvati bojkotiramo prodajalce. Ne trgovine z živili ampak avtohiše. Vsak teden eno znamko. 😁

Napisano

Ali je to normalno, da avto hiša ne odgovori na email povpraševanje?

Konkretno govorim o AH Ferk MB.

Sem jim pisal v petek in nato včeraj dal opomnik. Vse tiho je bilo.

Ostale AH katerim sem pisal, so hitro, prijazno odgovorile.

LP

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je etcho napisal:

Primerjaš cene z razliko 10 let. On jo je kupil 3 leta nazaj. Jaz 1 leto nazaj in je bila nekaj manj kot 30.000 €. Druga oprema z vrha.

Potem pa nisem bil dovolj jasen - da nominalne cene v velikem časovnem koraku niso primerljive. To je bila poanta.

Konkretno, če Alex danes pravi, da ne da za CX-30 več kot 30.000, zakaj je dal 3 leta nazaj, ko je bilo takratnih 30.000 vrednih enako, kot danes 32.000? 😄

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 7 urami je Janez007 napisal:

Potem pa nisem bil dovolj jasen - da nominalne cene v velikem časovnem koraku niso primerljive. To je bila poanta.

Konkretno, če Alex danes pravi, da ne da za CX-30 več kot 30.000, zakaj je dal 3 leta nazaj, ko je bilo takratnih 30.000 vrednih enako, kot danes 32.000? 😄

Še vedno ne bi dal. Bi kupil kaj drugega, če bi bila cena takšna, kot je danes. 

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Še vedno ne bi dal. Bi kupil kaj drugega, če bi bila cena takšna, kot je danes. 

Saj je tudi tisto drugo danes dražje… ;) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Fak, vsakič, ko  se vsedem iz 6-ke v cx30 bolj pogrešam turbino ali dve in navor. 🙄

Nekako se ne morem navadit, da atmosferec ne vleče tako, kot dizelca. 

• Všeč 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 28 minutami je Alex napisal:

Fak, vsakič, ko  se vsedem iz 6-ke v cx30 bolj pogrešam turbino ali dve in navor. 🙄

Nekako se ne morem navadit, da atmosferec ne vleče tako, kot dizelca. 

Ja, bo treba na štrom. Potem bo šele hudič karkoli drugega peljati. 😁

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.