etcho Napisano četrtek ob 06:41 Prijavi Napisano četrtek ob 06:41 pred 14 minutami je Janez007 napisal: Mazda cenik 2015: Primerjaš cene z razliko 10 let. On jo je kupil 3 leta nazaj. Jaz 1 leto nazaj in je bila nekaj manj kot 30.000 €. Druga oprema z vrha. 1 Citiraj
GregorV Napisano četrtek ob 07:36 Prijavi Napisano četrtek ob 07:36 pred 16 urami je MazdaBoy napisal: Sam Takumi avtomatik pride pa kar 37k z metalic barvo kukr vidim, kr lepo, ni kej 😄 G140/AT/Takumi - 34.290 - 3000 = 31.290 + 800 = 32.090 EUR X186/AT/Takumi - 36.190 - 3000 = 33.190 + 800 = 33.990 EUR Morda še kakšen popust od prodajalca. Še vedno preveč, ampak malo bolje kot 37K 😉 Za mene bi že Exclusive line oprema bila vrh glave. Bolj racionalno Center + Desi. Če se ne motim, so v Takumi glavna zadeva usnjeni elek. sedeži. Sicer jih imam v sedanjem avtu, ampak jih ne bi pogrešal... LP 2 Citiraj
ignacij Napisano četrtek ob 07:39 Prijavi Napisano četrtek ob 07:39 Ma pretiravajo s cenami vsepovsod. Za moj najljubši sok iz otroštva Pingo sem 2 leti nazaj v lokalni trgovini placeval 37 centov, no danes je cena 71 centov. Toliko o 3% letnih inflacijah. 1 Citiraj
etcho Napisano četrtek ob 07:51 Prijavi Napisano četrtek ob 07:51 Predlagam, da tako kot Hrvati bojkotiramo prodajalce. Ne trgovine z živili ampak avtohiše. Vsak teden eno znamko. 😁 6 1 Citiraj
GregorV Napisano četrtek ob 09:43 Prijavi Napisano četrtek ob 09:43 Ali je to normalno, da avto hiša ne odgovori na email povpraševanje? Konkretno govorim o AH Ferk MB. Sem jim pisal v petek in nato včeraj dal opomnik. Vse tiho je bilo. Ostale AH katerim sem pisal, so hitro, prijazno odgovorile. LP 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano četrtek ob 11:08 Prijavi Napisano četrtek ob 11:08 (urejeno) pred 4 urami je etcho napisal: Primerjaš cene z razliko 10 let. On jo je kupil 3 leta nazaj. Jaz 1 leto nazaj in je bila nekaj manj kot 30.000 €. Druga oprema z vrha. Potem pa nisem bil dovolj jasen - da nominalne cene v velikem časovnem koraku niso primerljive. To je bila poanta. Konkretno, če Alex danes pravi, da ne da za CX-30 več kot 30.000, zakaj je dal 3 leta nazaj, ko je bilo takratnih 30.000 vrednih enako, kot danes 32.000? 😄 Popravljeno četrtek ob 11:11 od Janez007 1 Citiraj
Alex Napisano četrtek ob 18:50 Prijavi Napisano četrtek ob 18:50 pred 7 urami je Janez007 napisal: Potem pa nisem bil dovolj jasen - da nominalne cene v velikem časovnem koraku niso primerljive. To je bila poanta. Konkretno, če Alex danes pravi, da ne da za CX-30 več kot 30.000, zakaj je dal 3 leta nazaj, ko je bilo takratnih 30.000 vrednih enako, kot danes 32.000? 😄 Še vedno ne bi dal. Bi kupil kaj drugega, če bi bila cena takšna, kot je danes. 1 Citiraj
Jest Napisano četrtek ob 18:51 Prijavi Napisano četrtek ob 18:51 Pravkar je Alex napisal: Še vedno ne bi dal. Bi kupil kaj drugega, če bi bila cena takšna, kot je danes. Saj je tudi tisto drugo danes dražje… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano četrtek ob 18:53 Prijavi Napisano četrtek ob 18:53 Fak, vsakič, ko se vsedem iz 6-ke v cx30 bolj pogrešam turbino ali dve in navor. 🙄 Nekako se ne morem navadit, da atmosferec ne vleče tako, kot dizelca. 2 1 1 Citiraj
etcho Napisano četrtek ob 19:02 Prijavi Napisano četrtek ob 19:02 Gledano matematično, dokler natipkaš odgovor v forum, je cena že višja za nekaj €. Citiraj
dvorjan Napisano četrtek ob 19:21 Prijavi Napisano četrtek ob 19:21 pred 28 minutami je Alex napisal: Fak, vsakič, ko se vsedem iz 6-ke v cx30 bolj pogrešam turbino ali dve in navor. 🙄 Nekako se ne morem navadit, da atmosferec ne vleče tako, kot dizelca. Ja, bo treba na štrom. Potem bo šele hudič karkoli drugega peljati. 😁 2 1 Citiraj
Alex Napisano petek ob 04:39 Prijavi Napisano petek ob 04:39 pred 9 urami je dvorjan napisal: Ja, bo treba na štrom. Potem bo šele hudič karkoli drugega peljati. 😁 Kar se tiče same vožnje, verjamem. 1 Citiraj
godlike Napisano petek ob 05:40 Prijavi Napisano petek ob 05:40 Jaz bi dodal vožnje naravnost. 2 Citiraj
Janez007 Napisano sobota ob 17:35 Prijavi Napisano sobota ob 17:35 (urejeno) Gledam tole premijsko CX-30 ... a prav vidim, da je kolotek iz umetnega filca??? Ga ne bo štrajfiks raztrgal? Dinozaver je pa dobro zakamufliran s poceni plastiko ... 🙃 Niti srebrnega emblema niso privoščili njegovemu pokrovu. Šofer je sicer nad avtom navdušen, njegovo kompaktnostjo, nad hitrostjo info sistema, itd. Popravljeno sobota ob 17:56 od Janez007 2 1 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 17:56 Prijavi Napisano sobota ob 17:56 pred 19 minutami je Janez007 napisal: Gledam tole premijsko CX-30 ... a prav vidim, da je kolotek iz umetnega filca??? Ga ne bo štrajfiks raztrgal? Dinozaver je pa dobro zakamufliran s poceni plastiko ... 🙃 Niti srebrnega emblema pokrovu niso privoščili. Šofer pa je sicer nad avtom navdušen, njegovo kompaktnostjo, nad hitrostjo info sistema, itd. Ne bo sigurno. Edino, če bo voznik vozil prehitro je možno, da. se mu zavije okoli kolesa in bo padel. 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano sobota ob 18:09 Prijavi Napisano sobota ob 18:09 (urejeno) pred 37 minutami je Alex napisal: Ne bo sigurno. Edino, če bo voznik vozil prehitro je možno, da. se mu zavije okoli kolesa in bo padel. Potem kolotekov Alex na premijski CX-30 že dolgo nimaš več? Se mi zdi zanimivo tudi to, da je lakiranje cca 20 mikronov tanjše od nekaj let stare 6-ke, le okrog 70 mikrometrov. Popravljeno sobota ob 18:37 od Janez007 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 19:47 Prijavi Napisano sobota ob 19:47 pred 1 uro je Janez007 napisal: Potem kolotekov Alex na premijski CX-30 že dolgo nimaš več? Se mi zdi zanimivo tudi to, da je lakiranje cca 20 mikronov tanjše od nekaj let stare 6-ke, le okrog 70 mikrometrov. Tudi na 6-ki so mere od 70-120 Mikrometrov. Nikoli ni debelina povsod enaka. Vse Mazde imajo švoh debelimi laka in s tem si podvržen pikicam na havbi in drugod. 1 Citiraj
GoB Napisano sobota ob 20:40 Prijavi Napisano sobota ob 20:40 dne 27. 2. 2025 ob 10:43 je GregorV napisal: Ali je to normalno, da avto hiša ne odgovori na email povpraševanje? Konkretno govorim o AH Ferk MB. Sem jim pisal v petek in nato včeraj dal opomnik. Vse tiho je bilo. Ostale AH katerim sem pisal, so hitro, prijazno odgovorile. LP Z AH Ferk imam že več let dobre izkušnje, vedno so bili korektni in pošteni. Glede maila pa ali je pravi. Drugače pa cene, če je mišljeno novo vozilo, bodo tako vsi dali enake, po konfiguratorju in ceniku Mazda, ki velja za Slo, ne vem zakaj bi jim pošiljal na mail. Najbolje je najprej iti do prodajalca v salon, da vidiš ali ti trgovec sploh odgovarja in se potem dogovoriš konkretno. Pa računaj da je za nove Mazde, če niso na zalogi, dobavni rok (iz Japonske) nekje 5 mesecev. 1 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 08:57 Prijavi Napisano včeraj ob 08:57 dne 1. 3. 2025 ob 18:35 je Janez007 napisal: Gledam tole premijsko CX-30 ... a prav vidim, da je kolotek iz umetnega filca??? Ga ne bo štrajfiks raztrgal? Dinozaver je pa dobro zakamufliran s poceni plastiko ... 🙃 Niti srebrnega emblema niso privoščili njegovemu pokrovu. Šofer je sicer nad avtom navdušen, njegovo kompaktnostjo, nad hitrostjo info sistema, itd. A ni palčka za olje mal pod kotom? Pri meni je direkt pravokotno Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 09:07 Prijavi Napisano včeraj ob 09:07 pred 8 minutami je NevLado napisal: A ni palčka za olje mal pod kotom? Pri meni je direkt pravokotno Odvisno od smeri kamere - je po mojem kar OK. Citiraj
GregorV Napisano včeraj ob 10:05 Prijavi Napisano včeraj ob 10:05 Kdaj pride nova generacija CX-30? Oz. ali pride CX-3 in bo CX-30 model ukinjen? Gledam po spletu, pa je kar konfuzno vse skupaj... Hvala 1 Citiraj
GoB Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 7 urami je GregorV napisal: Kdaj pride nova generacija CX-30? Oz. ali pride CX-3 in bo CX-30 model ukinjen? Gledam po spletu, pa je kar konfuzno vse skupaj... Hvala Mazda kolikor vem ne daje veliko prej uradnih podatkov o novih modelih oz. je do njih težko priti. Po moje bo zdajšnji model CX-30 bi rekel vsaj do nekje 2027, najprej pride novi CX-5 verjetno v 2026 ali konec tega leta. To kar gledaš na raznih straneh, you tubih in podobno, o bodočih modelih, pa so večinoma fake strani 😁. 4 Citiraj
GregorV Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Na YT je malo morje videov ustvarjenih z AI, kako bodo izgledali novi oz. prenovljeni modeli. Seveda nimajo nič z realnostjo. Citiraj
SpEkTr Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami A je kdo imel pri 2.0 motorju kako težavo s puščanjem hladilne recimo? Sem zadnijč gledal pri sestrini cx30 , nivo hladilne pod minimumom, vse nekaj mastno spodaj pod hladilnikom, tako da bo treba na servis. Citiraj
Janez007 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Vem, da so imele CX-3 pogosto take težave, puščanje hladilnikov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.