Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem v testnem avtu imel samo lane assist, pa še ta ni bil pretirano nadležen

Ostalo se vse da urediti, predvidevam.

Bo kdo napisal, ki že ima avto.

Moj bo naslednji teden na voljo. 😀

Napisano

Kako de pa vklopi ali izklopi autohold? 

Meni na 13 letniku dela avtomatsko, pa imam ročni menjalnik. 

Napisano

Te stvari so pri Mazdi res malo moteče. Če bi lahko vsaj preko OBD-ja to uredil, bi bilo super. Kot se da enostavno pri VAG-u. Mazda pa ima vse kar dobro zaklenjeno dol.

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

1.aprila letos. 😊

Za hec al zares, da ti ne bodo kaj zasrali....😂😉

Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Za hec al zares, da ti ne bodo kaj zasrali....😂😉

Zares. 😊

pred 1 uro je dvorjan napisal:

Bi ti pa še kako prav prišel avtomatski menjalnik ...

Še to. 🤔

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Zares. 😊

Še to. 🤔

Jaz grem pa konec leta, če bo vse po sreči. Odvozim še kakih 80kkm, če bo Passat zdžal, ker ima že blizu 270kkm.....😁

Že tako sem leto čez 40.....:nevem:

Napisano (urejeno)

G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h. 

Kar se tu piše da avto ne gre so bedarije.

Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃

Popravljeno od Magoče CX-30
Napisano
pred 32 minutami je Magoče CX-30 napisal:

G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h. 

Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃

Dobro, 160 v vrhniški klanec ni neki presežek. Kaj pa poraba? 

Napisano
pred 58 minutami je Magoče CX-30 napisal:

Verjamem, da si in da boš še dolgo zadovoljen, avto je bomba četudi ima G140 dinota not. 😉

Srečno vožnjo ti želim  :zoom-zoom:  👍

Napisano
Pred eno uro je Magoče CX-30 napisal:

To pa se lepo sliši. Še dobro da sem vzel G140. 😀

Napisano

Dva novejša testa...

6 dni star - G140

11 dni star - G140

😄

Sicer sta v nemščini samo si lahko nastavite angleške podnapise, YT samodejni prevod...

LP

Napisano

Imel si tako ali tako samo dve možnosti, ali vzameš doberega ali še boljšega..... :party0035:

Napisano

Glede na drugi posnetek in njuno še kar dinamično vožnjo se je videlo 7.8 na displeju. Mislim, da z nekaj prakse in utekanjem zna biti poraba kak liter manjša. 👍😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.