Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem v testnem avtu imel samo lane assist, pa še ta ni bil pretirano nadležen

Ostalo se vse da urediti, predvidevam.

Bo kdo napisal, ki že ima avto.

Moj bo naslednji teden na voljo. 😀

Napisano

Kako de pa vklopi ali izklopi autohold? 

Meni na 13 letniku dela avtomatsko, pa imam ročni menjalnik. 

Napisano

Te stvari so pri Mazdi res malo moteče. Če bi lahko vsaj preko OBD-ja to uredil, bi bilo super. Kot se da enostavno pri VAG-u. Mazda pa ima vse kar dobro zaklenjeno dol.

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

1.aprila letos. 😊

Za hec al zares, da ti ne bodo kaj zasrali....😂😉

Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Za hec al zares, da ti ne bodo kaj zasrali....😂😉

Zares. 😊

pred 1 uro je dvorjan napisal:

Bi ti pa še kako prav prišel avtomatski menjalnik ...

Še to. 🤔

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Zares. 😊

Še to. 🤔

Jaz grem pa konec leta, če bo vse po sreči. Odvozim še kakih 80kkm, če bo Passat zdžal, ker ima že blizu 270kkm.....😁

Že tako sem leto čez 40.....:nevem:

Napisano (urejeno)

G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h. 

Kar se tu piše da avto ne gre so bedarije.

Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃

Popravljeno od Magoče CX-30
Napisano
pred 32 minutami je Magoče CX-30 napisal:

G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h. 

Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃

Dobro, 160 v vrhniški klanec ni neki presežek. Kaj pa poraba? 

Napisano
pred 58 minutami je Magoče CX-30 napisal:

Verjamem, da si in da boš še dolgo zadovoljen, avto je bomba četudi ima G140 dinota not. 😉

Srečno vožnjo ti želim  :zoom-zoom:  👍

Napisano
Pred eno uro je Magoče CX-30 napisal:

To pa se lepo sliši. Še dobro da sem vzel G140. 😀

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Dva novejša testa...

6 dni star - G140

11 dni star - G140

😄

Sicer sta v nemščini samo si lahko nastavite angleške podnapise, YT samodejni prevod...

LP

Napisano

Imel si tako ali tako samo dve možnosti, ali vzameš doberega ali še boljšega..... :party0035:

Napisano

Glede na drugi posnetek in njuno še kar dinamično vožnjo se je videlo 7.8 na displeju. Mislim, da z nekaj prakse in utekanjem zna biti poraba kak liter manjša. 👍😉

Napisano
pred 3 urami je Magoče CX-30 napisal:

Super, da si sam prišel do tega spoznanja. Na tem forumu najdeš svašta :)

Uživaj v avtu!

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Dobro, 160 v vrhniški klanec ni neki presežek. Kaj pa poraba? 

Ti gres gotovo tam 300 km/h ... in to z elektricnim biciklom :P ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Ko je po navadi tak gost promet, da še 130 gre komaj.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Imel si tako ali tako samo dve možnosti, ali vzameš doberega ali še boljšega..... :party0035:

Ne smemo pozabit, da je baby dino druga izbira, cenejša varianta za cx30, motor, ki je nadomestil osnovne 2.0 motorje. 

Nadgradnja in boljša izbira še vedno ostaja x186. Ljudje, ki gledajo za cenejšo varianto bodo izbrali pač baby Dinota. 

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Magoče CX-30 napisal:

75 

Ni slabo. A je tvoja V8? 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 27 minutami je godlike napisal:

Ko je po na adi tak gost primet, da še 130 gre komaj

Pa trije pasovi. Ampak na skrajno desnem redko kdo vozi...

Podpis.png

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Ni slabo. A je tvoja V8? 

Verjetno manjka pika za 7ko....🤔

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

Ne smemo pozabit, da je baby dino druga izbira, cenejša varianta za cx30, motor, ki je nadomestil osnovne 2.0 motorje. 

Nadgradnja in boljša izbira še vedno ostaja x186. Ljudje, ki gledajo za cenejšo varianto bodo izbrali pač baby Dinota. 

Sem vesel, da je boljši G140 celo 2.000€ cenejši od manj zmogljivega (slabši navor pri 2.000 obratih, kaj šele pri 1.500 in manj ... območje, ki je najbolj uporabno), navitega X186. 😁 

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

Drugače pa je za Mazdo dosti boljše in ceneje da je izkoristila ta trpežen Dino motor in zmanjšala konje ter porabo in zadovoljila EU- EKO standarde kot pa razvijala nov motor, ker nov motor tako že ima X186.... :nevem:

pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Sem vesel, da je boljši G140 celo 2.000€ cenejši od manj zmogljivega (slabši navor pri 2.000 obratih, kaj šele pri 1.500 in manj obratov), navitega X186. 😁 

image.png

Mazda že ve zakaj je tako kot je.... :whatever:

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Bini napisal:

Drugače pa je za Mazdo dosti boljše in ceneje da je izkoristila ta trpežen Dino motor in zmanjšala konje ter porabo in zadovoljila EU- EKO standarde kot pa razvijala nov motor, ker nov motor tako že ima X186.... :nevem:

Mazda že ve zakaj je tako kot je.... :whatever:

Kdaj gre zelo drag inovativen razvoj tudi v napačno smer. In nekdo mora to plačat (na primer @Alex). 😁

Samo ni mi jasno, zakaj se Mazda ni nič naučila od Mitsubishija - njegovega neuspelega poskusa z 1.8 GDI. Imel sem ga nekaj let, super motor, a pri 150.000 km ni več prišel čez tehničnega - na srečo ima Mazdin X GPF, ki bo lovil in sežgal prekomerne saje.

image.png

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.