GregorV Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Hvala vsem za dobre želje. 💛 Ja, vonj novega avta v notranjosti je res prijeten. Čez vikend jo malo zapeljem okoli. 🚗 --------------- V prihodnosti, ko bo čas, bom naredil svojo temo v "Predstavitev članov". Imam DSLR. Včasih sem se kar veliko ukvarjal z fotografijo. Sedaj ne več toliko... Kar pa ne pomnei, da ne bom naredil 1000 slik avta. 😉 Morda veste kje v MB ali okolici je kakšen primeren kraj, kjer bi lahko v miru naredil nekaj slik... Hvala LP 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami (urejeno) pred 7 minutami je GregorV napisal: Hvala vsem za dobre želje. 💛 Ja, vonj novega avta v notranjosti je res prijeten. Čez vikend jo malo zapeljem okoli. 🚗 --------------- V prihodnosti, ko bo čas, bom naredil svojo temo v "Predstavitev članov". Imam DSLR. Včasih sem se kar veliko ukvarjal z fotografijo. Sedaj ne več toliko... Kar pa ne pomnei, da ne bom naredil 1000 slik avta. 😉 Morda veste kje v MB ali okolici je kakšen primeren kraj, kjer bi lahko v miru naredil nekaj slik... Hvala LP S tem se pa ne bi mogel strinjat. Še zunaj pod nadstreškom, kjer je bil naš nov CX-30 parkiran, je še kakšen teden smrdelo po prežgani elektroniki ... Popravljeno pred 8 urami od Janez007 1 Citiraj
etcho Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 13 urami je Alex napisal: Jaz ne. Dobro, x186 ne bo nikoli.Dino. Takrat raje električnega. 😊 Po 10+ letih je vsak motor na notranje izgorevanje Dino, kaj češ. 🫠 Citiraj
GregorV Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 2 urama je Janez007 napisal: S tem se pa ne bi mogel strinjat. Še zunaj pod nadstreškom, kjer je bil naš nov CX-30 parkiran, je še kakšen teden smrdelo po prežgani elektroniki ... Moj ne smrdi po zažgani elektroniki. Morda zato, ker še ni zelo vroče... 😉 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Še nekaj slikic... Za lepši petkov popoldan. 🤣 10 Citiraj
FuManchu Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Ob priliki še malo plastike na blatnikih preglej😁 2 Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 16 minutami je FuManchu napisal: Ob priliki še malo plastike na blatnikih preglej😁 Vse so nad čepi nekoliko izbočene, odvisno je bolj od dioptrije lastnika in pada svetlobe. Pred eno uro je GregorV napisal: Moj ne smrdi po zažgani elektroniki. Morda zato, ker še ni zelo vroče... 😉 Mogoče: - so ga že pri Ferku predihali - posledice Covida (izguba vonja) - se je pri našem res kaj žgalo ... 😁 Citiraj
GregorV Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ne strašite preveč, se več ne bom upal vsesti v avto. 😂 Bom pogledal blatnike, če je res tako kot na zgornji sliki. Imam pa kar slabo dioptrijo (očala...), tako da verjetno ne bom nič videl. LP 1 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Nov test v nemščini G140 - 18.03.2025 Citiraj
Janez007 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 1 uro je GregorV napisal: Ne strašite preveč, se več ne bom upal vsesti v avto. 😂 Bom pogledal blatnike, če je res tako kot na zgornji sliki. Imam pa kar slabo dioptrijo (očala...), tako da verjetno ne bom nič videl. LP Mazdo se gleda na 5 m oddaljenosti, tako kot na novo polakiran parket. 😁 Ja, naša je kar smrdela po novem, tudi prežgani elektroniki, kar je normalno - tako tudi piše v navodilih. Zadnjič smo kupili novo kuhinjsko ploščo, ... podoben smrad več tednov ... mogoče je kriva profesionalna deformiranost štromarja. Popravljeno pred 2 urama od Janez007 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je Janez007 napisal: Vse so nad čepi nekoliko izbočene, odvisno je bolj od dioptrije lastnika in pada svetlobe. Mogoče: - so ga že pri Ferku predihali - posledice Covida (izguba vonja) - se je pri našem res kaj žgalo ... 😁 Moj je prav lepo dišal po NOVEM (ne smrdel po zažganem), ko je bil še nov. 🤗😉 Pač PREMIUM X186.... 1 Citiraj
Janez007 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 18 minutami je Bini napisal: Moj je prav lepo dišal po NOVEM (ne smrdel po zažganem), ko je bil še nov. 🤗😉 Pač PREMIUM X186.... https://www.prvalekarna.com/za-kaj-se-uporablja/zamasen-nos?sort=stock_desc 😁 Popravljeno pred 2 urama od Janez007 Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 3 urami je GregorV napisal: Ne strašite preveč, se več ne bom upal vsesti v avto. 😂 Bom pogledal blatnike, če je res tako kot na zgornji sliki. Imam pa kar slabo dioptrijo (očala...), tako da verjetno ne bom nič videl. LP Potem bi ti lahko tudi kio prodali pa nebi opazil😁 Popravljeno pred 29 minutami od FuManchu 1 Citiraj
Alex Napisano pred 21 minutami Prijavi Napisano pred 21 minutami pred 2 urama je Bini napisal: Moj je prav lepo dišal po NOVEM (ne smrdel po zažganem), ko je bil še nov. 🤗😉 Pač PREMIUM X186.... Mislim, da je ta problem samo pri dinotu. Pri premium x186 lepo diši po novem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.