To je pač en folk, ki misli, da je najpametnejši na tem svetu in da bo že našel budalo, ki bo tole kupla po tej ceni.
Sem že povedal pa bom še 1x. Pri Moćniku v kranju sem ponudil za skoraj novo 6-ko dva jurja manj kot jo je prodajal in da mu dam takoj denar in odpeljem. Ps o cincali in so cincali pa so na koncu rekli ne. Men pač ni blo hudega, sem vzel novo za ta denar sicer z nekaj manj opreme a ne bistvene. Močnik je pa še 2 leti kasneje fural isti oglas po ceni, ki je bila 500€ višja kot moja ponujena.
Izredno slab trgovec in ekonomsko borno podkovan, ker če maš kupca za rabljen avto pri 30k€, ga pač ne izpustiš iz rok, brez pogajanja. Ja tud pogajat se niso hoteli, češ glej ga butla mene, kaj pa si dovolim predlagat tako ceno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.