Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pa ne boš šenkal ta 1€ temu nemarnemu ptiču. Naj si zapomni dan, ko mu nisi dal evra.
    • Ne ena tetica je bla. To je blo takrat, ko sem pri njih šel na testno vožnjo s CX-30 X 180KM in bil nekako meeeh občutka. Sem takrat čakal z nakupom, da sem X motor sprobal in ker to ni bilo to, sem pač se takoj odločil, da grem na šestko. In mel so tako Revolution Top z belim usnjem 184KM diesel z manj kot 20kkm slabo leto stara kot testna. Nova je recimo bila okoli 36k€ po ceniku.   Hotel so, če se dobro spomnim 30.900€, jaz jim ponudim 27.000€. Če bi mi rekli 28.500 bi dal roko. Tko so pa stiskali zobe in mi rekli, da pod 30k€ ne grejo. No čez pol leta se je prodajal za 28.800€, dve leti kasneje pa celo za 27.900.   Mene so samo razbremenili s tem in sem šel mirne vesti po novo v A-cosmos, sicer Revolution oprema pa švohnejši in varčnejši dizel brez usnja notri, kjer sem se zmenil za ceno 29.000€.
    • Slovenceljni in glavni šport = urejen in spedenan avto :), priceless...... (p.s. da bi dal za popravilo feltne 100€ me pa res mine, boli ne k.....če je poškrabana, ker bi bila/bo čez kak mesec ponovno, ker avto vozi tudi žena :), cccc)
    • Ja pa tisti dan sem bil skoraj 9ur na kolesu,..sej sm štartal ob 7:00
    • Najprej preveri v bližnji okolici, če imaš mogoče kakšno "lepo sosedo, ki paše k rdečemu, rdeči lasje?"  (in ko žene in soseda ni doma 😁), pa če je pri njej lepši razgled 🤩... Res pa je, da mogoče tam ne boš imel miru...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.