Za redno dirko pa zgleda vse po starem ...ne vem leta al pa vreme, letos sem ze obe gledal za nazaj...
Ampak razmerje med ekipam oz izjemno malo stevilo prehitevanj ne obeta veliko zaenkrat. Tud ce sta bla razlicna zmagovalca letos je od starta bilo 1 prehitevanje v top 10. rus na lec...
Prvo dirko je 'resil' dez..
Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...
Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.
Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....
@sportman333 stavim,da nisi tehtnica...drži?
Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂
Pač za karakter,odnos in princip gre.
PS: v Črnotičah dežuje🧐
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.