Tole ne bo res:
Kje je potresna sanacija? Zakaj na potresno ogrožene stavbe lepimo stiropor?
WWW.RTVSLO.SI
"To, da se nam čim manj objektov podre ob potresu, je zagotovo tudi ekološko," je v intervjuju za...
Drugače pa ja - ob močnem potresu je uspeh, da prideš ven s familijo živ, ne pa da greš nazaj za mizo večerjo jesti, ko se neha tresti.
Bajta bi znala biti potem še samo za podreti.
Potem so pa zavarovalnice in država, pa tisto drugo je bolj bogo. Pri prvem se še da kaj iztržiti, če plačuješ zgledno premijo. Samo kot vidimo po poplavah, je zavarovanje objektov pri nas bolj za en drek. Vsi imajo dnar za cigle, za kaj več pa že zmanjka.
LJ je premoderna in dobro grajena. Nekaj starejsih his je na udaru ampak mi smo se že šli to šolo.
Drugače pa ne vem kaj je slabše da ti bajto zruka pa napoka al da se sesuje (brez žrtev seveda)
Kot si rekel 17.700 za fizicne ampak da se splaca bi bilo na firmo. To sem mislil.
Vseeno 'že od' 17.700 zgolj za primer da izkeširaš avto takoj za 24.900€... leasing po financiranju je cena 27.000+ pa za tako kocko vseeno veliko preveč 17.700, sorry. Z nasim malckom grem jaz tud do Bologne lepo avtomatik, radarski brez dodatnih planiranj kadar moja rav rabi bit drugje.
Edino tul pa ko jeshar ta mal 900cm s tojotinim neskoncnim avtomatskim menjalnikom na ac ko je treba skocit, samo long range ni primarna naloga malcka.
Jaz bom se enkrat rekel nisem proti elektriki, ampak ob danasnjih pogojih ne vidim pomen elektrike visje kot dodatna pomoc glavnemu agregatu. Pika
*Cena 13.200 EUR je za pravne osebe po poračunu DDV-ja in izračunani subvenciji 7.200 EUR. Za Fizične osebe že za 17.700 EUR.
RIP
Umrl je bobnar skupine Avtomobili | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Primorska zasedba Avtomobili je na družbenem omrežju sporočila žalostno vest, da je umrl njihov...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.