Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Jaz sem po 3 tednih od prevzema dobil na mail obvestilo:

Pozdravljeni,

imamo ga! Vaš paket je v dobrih rokah. Danes smo ga prejeli od pošiljatelja: MAZDA. Zdaj vam bomo paket dostavili na naslov ...

Sedaj je 5 dni od tega obvestila in čakam dostavo s Poljske ... tole berem, pogledam naokoli hiše in glej ga ... kje ga je pusil GLS ...

20250326_162121.jpg

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je Magoče CX-30 napisal:

Danes prejel darilo od Mazde, lepo ni kej

IMG_20250326_150840.jpg

IMG_20250326_150725.jpg

IMG_20250326_150323.jpg

IMG_20250326_150815.jpg

Vsi novi lastniki Mazde dobite darilo, eni prej eni pa poznej.... 😊

Ps, lahko bi si ime spremenil.... 🤔😉

Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Najdražji skodelici, ki sem si jih privoščil v zadnjih 55 letih ... 😀

20250326_163511.jpg

Moja je nekje pod posteljo in nabira prah. 

Napisano (urejeno)

Zraven pa še rdečo rutko, manjka samo še plava pionirska kapa ..20250326_163125.jpg

pred 3 minutami je Alex napisal:

Moja je nekje pod posteljo in nabira prah. 

To je to o čemer ti govorim. Sedaj bo nočna posoda tvoja obvezna oprema. 😄

Popravljeno od Janez007
  • Haha 5
  • Začuden 1
Napisano
pred 6 minutami je Janez007 napisal:

Zraven pa še rdečo rutko, manjka samo še plava pionirska kapa ..20250326_163125.jpg

To je to o čemer ti govorim. Sedaj bo nočna posoda tvoja obvezna oprema. 😄

Te rdeče rutke dobijo samo tisti, ki so bili pridni Titovi pionirčki. 😉

• Haha 4
  • Ljubim 1

Napisano

Zanimivo, nisem vedel, da kupci Mazd dobimo takšno darilo.

Lepo, gre na najbolj vidno mesto v vitrini. Dopis pa v okvir in na steno. 🤣😁

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano
pred 2 urama je GregorV napisal:

Zanimivo, nisem vedel, da kupci Mazd dobimo takšno darilo.

Lepo, gre na najbolj vidno mesto v vitrini. Dopis pa v okvir in na steno. 🤣😁

Ja, od časa do časa te male pozornosti spreminjajo vsakih par let. Pred več kot 20 leti sem dobil dežnik, 7.let nazaj obeske za ključe, nazadnje rdečo šalčko in sedaj že kake 3 leta dobite kar dve šalčki.... :bravo:

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Ja, od časa do časa te male pozornosti spreminjajo vsakih par let. Pred več kot 20 leti sem dobil dežnik, 7.let nazaj obeske za ključe, nazadnje rdečo šalčko in sedaj že kake 3 leta dobite kar dve šalčki.... :bravo:

Namesto, da bi ti dali zimske gume in feltne zastonj, ti dajo mi - šalčko. 😉

• Všeč 2
  • Haha 2

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Alex napisal:

Namesto, da bi ti dali zimske gume in feltne zastonj, ti dajo mi - šalčko. 😉

A tebi niso? 🤔 😄

Tole s simboličnimi mazda izdelki se mi zdi kar lepa gesta. Seveda eni niso in ne bodo nikoli zadovoljni.

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ja, od časa do časa te male pozornosti spreminjajo vsakih par let. Pred več kot 20 leti sem dobil dežnik, 7.let nazaj obeske za ključe, nazadnje rdečo šalčko in sedaj že kake 3 leta dobite kar dve šalčki

Zdaj ti pa izstavijo račun za servis, kjer pokrijejo vse za nazaj. 😄

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Janez007 napisal:

A tebi niso? 🤔 😄

Tole s simboličnimi mazda izdelki se mi zdi kar lepa gesta. Seveda eni niso in ne bodo nikoli zadovoljni.

Sej ne rečem, da ni lepo od njih. Je pa dokaj kičasto. 

Popravljeno od Alex

Napisano

Ne vem, meni se  zdi kar lepa gesta.

Seveda je strošek vključen v ceno avtomobila, servis itd, ampak vseeno. Vsak ne more piti čaja iz Mazda šalčke.

Da ne omenim plakata na steni. 😄

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Velkom tu slovenija. Še ko ljudje tu nekaj dobijo kot darilo, se pizdijo... Dolga bo še pot, da kaj naredimo iz naroda. Verjetno nas prej ne bo več. :nevem:

• Všeč 6
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

Sej ne rečem, da ni lepo od njih. Je pa dokaj kičasto. 

Kičasto???

Če kaj ni kičasto, sta ti dve skodelici. Bi si pa upal trditi, da sta kičasti tvoji 2 Mazdi. Ampak, vsak ima svoj okus ... imej kičasti. 😃

"Rdeč avto lahko deluje bolj kičasto, če je zelo svetleč ali ima dodatne okrasne elemente."

Popravljeno od Janez007
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Jest sem ze 7 let nazaj dobil rdeco salcko (sovico) + obesek za kljuce.
Obeska se nisem dal na kljuce, ker ga imam itak od mocnika gor k je bel, in se lepo ujame z barvo avtomobila 🤪

Napisano

Vse kar je na nek način podarjeno in dano iz pozornosti je ok! 🤗

V današnjih časih je to bolj redka gesta, bolj pogosta je tista, da te hoče vsak, ki ima 5 min. časa nategnit.... 🥴😵‍💫🫣

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Kičasto???

Če kaj ni kičasto, sta ti dve skodelici. Bi si pa upal trditi, da sta kičasti tvoji 2 Mazdi. Ampak, vsak ima svoj okus ... imej kičasti. 😃

"Rdeč avto lahko deluje bolj kičasto, če je zelo svetleč ali ima dodatne okrasne elemente."

Vsak ima svoj okus. Za mene do te dve skodelici (made in china) kičasti. 

Kot sem že napisal, ko sem sam kupil avto sem jih moral prositi za ene navadne tepihe. Nekateri pa dobijo zadnji nosilcev za kolo v vrednosti 600€. Tako, da ja. Je kičasto darilo in tudi če ga ne bi dobil, bi mi bilo vseeno. 😉

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Vsak ima svoj okus. Za mene do te dve skodelici (made in china) kičasti. 

Kot sem že napisal, ko sem sam kupil avto sem jih moral prositi za ene navadne tepihe. Nekateri pa dobijo zadnji nosilcev za kolo v vrednosti 600€. Tako, da ja. Je kičasto darilo in tudi če ga ne bi dobil, bi mi bilo vseeno. 😉

Spet imaš prav. 😃

E0CBA18D-4A7C-4A9B-A148-74F12D88F63D.jpeg

Napisano
pred 49 minutami je Janez007 napisal:

Spet imaš prav. 😃

E0CBA18D-4A7C-4A9B-A148-74F12D88F63D.jpeg

Narobe si vpisal. Pisanke so kitajske.😊 

Napisano
pred 41 minutami je Alex napisal:

Narobe si vpisal. Pisanke so kitajske.😊 

Kitjasko ali janponsko… isti pomen… ;)

IMG_4598.png

IMG_4600.png  IMG_4599.png

• Všeč 1
  • Hvala 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
dne 26. 3. 2025 ob 16:14 je 50keda napisal:

To lahko tudi traja, sem dobil po pol leta al tako nekako  in sem biu ceu presran, ka mi to pošilajo :D

Ja sej pol pa še k škatlo odpreš pa se sproži digitalni govor in rečeš samo še "fak Siri je not":nevem:

33112_1.png

Napisano
dne 26. 3. 2025 ob 12:49 je GregorV napisal:

Kje pa vidite povprečno porabo z A in B?

Ker če resetiram z tipko na levi strani merilnikov, se km premaknjejo na 0. Z tipko lahko potem gledam km za odometer, A, B. Levo spodaj od sredinskega digitalnega okroglega merilnika.

Povprečne porabe pa jaz ne vidim. Očitno sem slep. 😄

Hvala

Ne, nisi slep, ker nima. Lahko pa do neke mere spremljaš porabo vožnje na osrednjem zaslonu, vendar se poraba resetira, ko ugasneš motor, recimo na počivališču. Jaz pogrešam tudi čas vožnje in povprečno hitrost.

33871_1.png

Napisano

To lahko vklopis za posamezno voznjo. Ko avto ugasnes ti izpise na ekranu za to voznjo. Se pa resetira z vsako voznjo.

Prikaze ti cas potovanja, kilometre in povprecno porabo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, ne vem no. Če se že plačuje za zavarovanje naj dajo potem od sebe kar morajo. Ni mi ravno do tega, da bi samo njihova pijančevanja v Planici financiral.
    • Jaz imam k sreči tudi same dobre izkušnje glede nepremičnin pa tudi vozil.... 
    • Za entermeco pa moja zimska povprečna od X186...... 
    • Pri elektromotorju imaš navor (in pospešek) res takoj na razpolago in to trga gume. Je že znano, da je obraba nekje do 25% hitrejša kot pri normalnih ICE-jih.
    • Jaz imam pa kar dobre izkušnje. Par let nazaj je bila toča, pa sem dobil celo streho novo, brez vprašanj. Pa se pogovarjamo o izplačilu čez 20.000€. Tudi glede avtov je bilo vedno vse rešeno. Moram potrkati, zaenkrat nič hujšega, samo pleh pa kakšna sprednja šipa počena. Zavarovalnice so pač svoja zgodba. Prvo ponudbo dajo ali pa celo že to ne, potem je pa na tebi, da jih za vrat primeš, pa streseš iz njih kar morajo dati od sebe. Pri večjih denarjih jih pač s pravnikom potipaš, če je treba, pa je hitro prava ponudba na mizi. Je pa bajta samo ena, no vsaj jaz imam samo eno in je tudi glede na vrednost zgledno zavarovana po mojem mnenju. Se pa razume, da totalke ne bodo dali kar tako od sebe, ker tu se pa o rangu pol miljona pogovarjamo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.