Bini Napisano četrtek ob 11:36 Prijavi Napisano četrtek ob 11:36 Tudi lepilo ne drži dolgo tam kjer se bolj prepogne! Na to plastiko na pragu ne prime kot pa na lak... 🫣 3 Citiraj
GregorV Napisano četrtek ob 12:36 Prijavi Napisano četrtek ob 12:36 Če še kdo ni opazil, stran 200. 🥳 Mazda bo častila eno CX-30 za GAW. LP Citiraj
Alex Napisano četrtek ob 12:40 Prijavi Napisano četrtek ob 12:40 pred 4 minutami je GregorV napisal: Če še kdo ni opazil, stran 200. 🥳 Mazda bo častila eno CX-30 za GAW. LP ?? 1 Citiraj
GregorV Napisano četrtek ob 18:41 Prijavi Napisano četrtek ob 18:41 Hecal sem se. 😀 Verjetno veš kaj pomeni GAW - giveaway. Na FB, IG, forumih... imaš tega veliko. Podjetja, posamezniki podarijo kakšen izdelek, dobra reklama... 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano petek ob 11:01 Prijavi Napisano petek ob 11:01 dne 23. 3. 2025 ob 15:28 je Valh napisal: Pozdravljeni, Moja prva objava na tem forumu. 🙂 Verjetno pa tudi ne bo zadnja, ker..... ...sem trenutno v fazi nakupa novega avtomobila.V zadnjem mesecu ogledal in testiral več zadev: ford puma, škoda kamiq, vw t-roc, t-cross in tiguan, toyota chr, kia xceed, nissan juke in qashqai, geely, cupra formetor in seveda Mazda3 in CX-30. 3 valjni turbo mlinčki, čeprav poskočni, mi ne odgovarjajo preveč, ker ne delam ravno veliko kilometrov (okrog 10.000 na leto), tudi dizel ne pride v ravno v poštev. Po začetnem navdušenju nad obliko in izgledom Toyote CHR, sem jo pod dveh testnih vožnjah gladko odmislil in izbira sploh ni bila več tako težka, 🙂 in je CX-30 že praktično pred vrati. Mazda3 je sicer bolj všečna in se tudi malo boljše vozi, ampak je pa cx-30 dober kompromis ker je enostavno bolj komot in praktična. Za motor sem se že odločil. vsekakor G140, takoimenovani Dinozaver. Je cenenjši in res ni velike razlike z x186, kar sem preveril tudi na testni vožnji po razgibanem terenu. V bistvu mi je G140 bolj všeč kot x186 (prosim ne me zdaj linčat). Glede menjalnika pa sem še neodločen ker je to trenutno tudi pogojeno z izbiro opreme. Z legendarnim mazdinim ročnim se lepo pozna razlika in je avto "fun to drive" medtem ko je avtomatski malo zaspan, pa še dražji je. Mazdo3 bi zaradi športenejše vožjne zagotovo vzel z ročnim. CX-30 pa.... ne vem.... ker: Všeč mi je oprema Nagisa in Soul Red Crystal barva. In ravno tu se pojavi pravi problem. Oranžno usnje v rdečem avtomobilu ne naredi ravno lepega efekta. Nagise z ročnim menjalnikom ni nobene v prihodu, zato se trenutno lahko odločim med: G140 oprema Homura v crystal soul red barvi ročnim menjalnikom ali G140 opream Nagisa v zircon sand barvi z avtomatskim menjalnikom Kako bi se odločili izkušeni formuaši na mojem mestu? In, smo že izbrali? 😁 2 Citiraj
Bini Napisano petek ob 11:12 Prijavi Napisano petek ob 11:12 Verjetno je izbral kaj druga ko Mazdo pa si ne upa povedat.... 😁😉 5 Citiraj
GregorV Napisano sobota ob 19:40 Prijavi Napisano sobota ob 19:40 Neverjetno a resnično. Pes je zopet polulal zadnji plastični odbijač. 🙃 Drugič v tem tednu. Samo drugi plastični del Pri prejšnjih 3 avtih se to ni nikoli zgodilo. Morda je japonska plastika posebaj priljubljena med pasjo populacijo. 😃 3 1 Citiraj
Alex Napisano sobota ob 21:12 Prijavi Napisano sobota ob 21:12 pred 1 uro je GregorV napisal: Neverjetno a resnično. Pes je zopet polulal zadnji plastični odbijač. 🙃 Drugič v tem tednu. Samo drugi plastični del Pri prejšnjih 3 avtih se to ni nikoli zgodilo. Morda je japonska plastika posebaj priljubljena med pasjo populacijo. 😃 Pravim ti, psa poslati na prevzgojo... Citiraj
Boss Napisano sobota ob 21:41 Prijavi Napisano sobota ob 21:41 Kaj pa če bi ti polulal psa. Če ne bo pomagal, bo pa vsaj zabavna zgodba. 1 Citiraj
Shrek Napisano nedelja ob 07:33 Prijavi Napisano nedelja ob 07:33 🤣 Saj ti pravim da zamenjaj avto 😂 3 Citiraj
GregorV Napisano nedelja ob 18:54 Prijavi Napisano nedelja ob 18:54 (urejeno) pred 21 urami je Alex napisal: Pravim ti, psa poslati na prevzgojo... Ni domači pes. Nima dostopa do avta, pa mala psička je, ki počepne. 😀 Pes iz ceste je krivec. 😡 Popravljeno nedelja ob 18:57 od GregorV Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 19:06 Prijavi Napisano nedelja ob 19:06 pred 10 minutami je GregorV napisal: Ni domači pes. Nima dostopa do avta, pa mala psička je, ki počepne. 😀 Pes iz ceste je krivec. 😡 Hm... Poišči nekje na forumu, obstaja strup v majhnem spraju za take falote. 😇 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Bom dal električnega pastirja okoli avta. 🤣 ----- Armaturka, zgornji del, ki ima hrapavo površino. Ne vem ali je plastika, guma, mešanica...? Ali lahko to namažem z mat premazom za plastiko? Oz. je potrebno za ta del uporabiti sredstvo za usnje? imam to zadevo: K2 Satina PRO Energy Fruit 1L - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI loščilo za aramature Hvala LP Citiraj
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 3 urami je GregorV napisal: Bom dal električnega pastirja okoli avta. 🤣 ----- Armaturka, zgornji del, ki ima hrapavo površino. Ne vem ali je plastika, guma, mešanica...? Ali lahko to namažem z mat premazom za plastiko? Oz. je potrebno za ta del uporabiti sredstvo za usnje? imam to zadevo: K2 Satina PRO Energy Fruit 1L - operi-avto.si WWW.OPERI-AVTO.SI loščilo za aramature Hvala LP Kamot lahko to sredstvo uporabiš..... 👍😉 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Premium superšportnik po novem tudi v GT7.... 2 2 Citiraj
etcho Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami (urejeno) Tale je Smart Edition - ima 1 konj več.😁 Upam, da bodo naredili tudi kakšno brutalno verzijo, kot je bila Mazda3 v GT sport. Popravljeno pred 8 urami od etcho 1 2 Citiraj
GoB Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami CX-30 / Mazda 3 z novim baby dinotom, "švabsko" blebetanje za vse ki razumete ... Mogoče bi lahko tudi Mazda Slovenija kaj posnela v naši slovanski različici (da bi še kaj pametnega ukrenili poleg Mazda baby skodelic 😁...). 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.