Bini Napisano petek ob 06:43 Prijavi Napisano petek ob 06:43 pred 14 urami je ignacij napisal: Kaj pa vozi tvoj bobnar? Tudi jaz sem šel na testno vožnjo in sem bil nasprotno nad njim navdušen. S težkim srcem lahko rečem, da se vozi bolje kot moja M6. Eni smo bolj umirjeni in zadovoljni tudi z malo manj navora od 300.... Je pa fino, da je nekaj rezerve in takrat za dve dol pa gaaaaaasa..... 😉 1 Citiraj
sportman333 Napisano petek ob 15:43 Prijavi Napisano petek ob 15:43 Sicer je vmes že enih 10 novih strani, ampak očitno ima Mazda kar drago olje na uradnih servisih (kar sem gledal račun od Alex-a 21,90€), meni so danes na uradnem H servisu olje prodali po 12,50€/liter (shell 5w.30).... Citiraj
GregorV Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Umetniško delo na moji Mazdi 😁 LP 3 1 Citiraj
Alex Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 2 urama je GregorV napisal: Umetniško delo na moji Mazdi 😁 LP Sahara style? Tudi moja je podobna a je ne bom pral, ker je napovedan dež do sonote. 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama dne 18. 4. 2025 ob 17:43 je sportman333 napisal: Sicer je vmes že enih 10 novih strani, ampak očitno ima Mazda kar drago olje na uradnih servisih (kar sem gledal račun od Alex-a 21,90€), meni so danes na uradnem H servisu olje prodali po 12,50€/liter (shell 5w.30).... kater 5w30? pro AF sem januarja kupil za 37 eur na amazonu, 5 litrov, sedaj vidm da je še evro cenejši Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive WWW.AMAZON.DE Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive 4 Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Točno tega sem jaz v mojo M2 vlival, preden sem šel na Ravenol. 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 41 minutami je NevLado napisal: kater 5w30? pro AF sem januarja kupil za 37 eur na amazonu, 5 litrov, sedaj vidm da je še evro cenejši Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive WWW.AMAZON.DE Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov.... Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 12 minutami je sportman333 napisal: točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov.... To je še dobro. Na naših mazda uradnih servisih je samo ena opcija-zlatarsko drago olje. Citiraj
etcho Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 8 minutami je Alex napisal: zlatarsko drago olje Počakaj da pridemo do svečk ... 1 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Meni je v MB prodajalec rekel, da lahko prinesem svoje olje, ko bo čas za servis, prihodnjo pomlad. 😀 Kako pa bo takrat, pa je seveda druga vprašanje. LP Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Je za sveče že cenej varjanta, baje.... 🤗😉 Popravljeno pred 1 uro od Bini Citiraj
godlike Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami pred 52 minutami je GregorV napisal: Meni je v MB prodajalec rekel, da lahko prinesem svoje olje, ko bo čas za servis, prihodnjo pomlad. 😀 Kako pa bo takrat, pa je seveda druga vprašanje. LP Ja. Svoje dele sem dal na Ferka izven garancije. Citiraj
Janez007 Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami Se menda ne izplača, ker ti za prineseno olje zaračunajo ekološko takso, .... na koncu je razlike nekaj evrov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.