Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 urami je ignacij napisal:

Kaj pa vozi tvoj bobnar? Tudi jaz sem šel na testno vožnjo in sem bil nasprotno nad njim navdušen. S težkim srcem lahko rečem, da se vozi bolje kot moja M6.

Eni smo bolj umirjeni in zadovoljni tudi z malo manj navora od 300.... :nevem:

Je pa fino, da je nekaj rezerve in takrat za dve dol pa gaaaaaasa..... :zoom-zoom: 😉

Napisano

Sicer je vmes že enih 10 novih strani, ampak očitno ima Mazda kar drago olje na uradnih servisih (kar sem gledal račun od Alex-a 21,90€), meni so danes na uradnem H servisu olje prodali po 12,50€/liter (shell 5w.30)....

Napisano
pred 2 urama je GregorV napisal:

Umetniško delo na moji Mazdi 😁

LP

IMG20250421173330.jpg

IMG20250421173405.jpg

Sahara style? Tudi moja je podobna a je ne bom pral, ker je napovedan dež do sonote. 

Napisano
dne 18. 4. 2025 ob 17:43 je sportman333 napisal:

Sicer je vmes že enih 10 novih strani, ampak očitno ima Mazda kar drago olje na uradnih servisih (kar sem gledal račun od Alex-a 21,90€), meni so danes na uradnem H servisu olje prodali po 12,50€/liter (shell 5w.30)....

kater 5w30? pro AF sem januarja kupil za 37 eur na amazonu, 5 litrov, sedaj vidm da je še evro cenejši

WWW.AMAZON.DE

Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive

Napisano
pred 41 minutami je NevLado napisal:

kater 5w30? pro AF sem januarja kupil za 37 eur na amazonu, 5 litrov, sedaj vidm da je še evro cenejši

WWW.AMAZON.DE

Royal Dutch Shell Lubricants 1280005 Helix Ultra Professional AF 5W-30 5 Litres : Amazon.de: Automotive

točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov....

Napisano
pred 12 minutami je sportman333 napisal:

točno to olje, helix pro......kupovanje preko neta je še vedno cenejše, ampak, glede na to da je urdni servis, se mi zdi tudi 12,50€ ok....kolega ima sedaj novega vw golf-a (dizel) in je poslal na 3 servise naj mu pripravijo predračun za prvi servis in če lahko svoje olje prinese :), en servis mu je rekel da ne ?!?, drugi so mu rekli, da v tem primeru mu bodo za menjavo zaračunali 2x delo ?!?, pri tretjem ne vem kakšen je bil odgovor....tko da zanimiva filozofija vw servisov....

To je še dobro. Na naših mazda uradnih servisih je samo ena opcija-zlatarsko drago olje. 

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano

Meni je v MB prodajalec rekel, da lahko prinesem svoje olje, ko bo čas za servis, prihodnjo pomlad. 😀

Kako pa bo takrat, pa je seveda druga vprašanje.

LP

Napisano (urejeno)

Je za sveče že cenej varjanta, baje.... 🤗😉

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 52 minutami je GregorV napisal:

Meni je v MB prodajalec rekel, da lahko prinesem svoje olje, ko bo čas za servis, prihodnjo pomlad. 😀

Kako pa bo takrat, pa je seveda druga vprašanje.

LP

Ja. Svoje dele sem dal na Ferka izven garancije.

Napisano
pred 38 minutami je Janez007 napisal:

Se menda ne izplača, ker ti za prineseno olje zaračunajo ekološko takso, .... na koncu je razlike nekaj evrov.

Sem tudi jaz zjal takrat za to takso.

Potem sem pa prešel na lasten servis.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.