GregorV Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Če se ne motim, prime line nima avtomatske klime. Leta 2025 jaz ne bi kupil avta brez tega. Takumi financiranje ima samo Avtotehna VIS, če se ne motim. Dobiš nekaj uglednosti, jih pa na dolgi rokj preplačaš (višja obrestna mera...) Jaz sem vzel SKB Leasing (Ferk-MB), kar v salonu, so vse uredii. Drugi saloni imajo morda druge leasing hiše. LP 1 Citiraj
Lentus Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april dne 22. 4. 2025 ob 19:15 je Alex napisal: Podnapisi so Slovaški? Razširi V nastavitvah si nastavi Slovenščino Citiraj
Boss Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Alex, skor ne rabiš... Slovaško se razume bolj kot Češko. 5 Citiraj
GregorV Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april dne 22. 4. 2025 ob 18:50 je Lentus napisal: Ta Slovak je do potankosti stestiral Mazdo CX-30 s 2,5 litrskim dinozavrom. Še na valje jo je dal. Rezultat je presentljiv. Vklopite podnapise Razširi To pa več ni baby dino, ampak adult dino 😁, skoraj 20 KM več, zanimivo... Jaz si ne morem nastaviti angleške ali slovenske podnapise. To lako npr. naredim pri nemškem jeziku. Morda google ne omogoča prevoda iz slovaškega jezika...? 1 Citiraj
Jest Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april dne 22. 4. 2025 ob 19:15 je Alex napisal: Podnapisi so Slovaški? Razširi Saj si lahko nastavis slovenske ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Tudi meni da samo slovaške, lahko opišeš kako bi šlo na slo. Nimam opcije, da prestavim, morda je kaka opcija, ki jo ne poznam.... 🤔 Citiraj
Jest Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april dne 23. 4. 2025 ob 9:00 je Bini napisal: Tudi meni da samo slovaške, lahko opišeš kako bi šlo na slo. Nimam opcije, da prestavim, morda je kaka opcija, ki jo ne poznam.... 🤔 Razširi Izberes v nastavitvah najprej "samodejni prevod", potem imas pa na voljo cel kup jezikov ... 2025-04-23_11-21-14.mp4Fetching info... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sportman333 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april @Bini; najprej samodejni prevod, potem pa izbereš... nullnull Citiraj
SpEkTr Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Nastaviš si lahko auto-translate v katerkol jezik Na PC-ju. Citiraj
50keda Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april V glavnem v originalu ta človek pove, da je navdušen kot je biu že na 2.5 motorjem v Mazdi6, pravi da je pač za šoferje. Kar ga moti je A stebriček za razgleda in da je kr trda za vozit predvsem v mestu. Čakam da garaz.tv nardi reviuew me zanima ka bo reku 1 Citiraj
GregorV Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Jaz nimam opcije za samodejni prevod. Je pa res, da delam v firmi, ki ima proxy server v Nemčiji in je morda zato tako... No, saj ni pomembno. Glavno je to, da gre za odličen motor. ✅😁 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Klikneš na auto-translate, seveda prej vklopiš sploh opcijo podnapisov (CC) null Citiraj
Jest Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april dne 23. 4. 2025 ob 10:05 je GregorV napisal: Jaz nimam opcije za samodejni prevod. Je pa res, da delam v firmi, ki ima proxy server v Nemčiji in je morda zato tako... No, saj ni pomembno. Glavno je to, da gre za odličen motor. ✅😁 Razširi klikni najprej na slovanščina (samodejno…) … pa potem, ko greš naslednjič v ta meni, imaš na voljo tudi drugo izbiro… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april (urejeno) Tako sem jaz naredil in potem sem imel na izbiro vse živo samo slovenščine ne.... 🥴🫣 Popravljeno 23. april od Bini 1 Citiraj
GregorV Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Sedaj mi je pokazalo auto translate in sem lahko izbral naš jezik. ✅ ------ Nov test: Ob 13:20. Hrvaški jezik. Navedena je poraba 6 L, ker je verjetno izmišljeno, razen če avto ni videl AC in mesta. LP 2 Citiraj
Alex Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april dne 24. 4. 2025 ob 8:39 je GregorV napisal: Sedaj mi je pokazalo auto translate in sem lahko izbral naš jezik. ✅ ------ Nov test: Ob 13:20. Hrvaški jezik. Navedena je poraba 6 L, ker je verjetno izmišljeno, razen če avto ni videl AC in mesta. LP Razširi Itak. Naj gredo z minidinotom iz Kopra do Ljubljane, pa da vidimo teh 6 litrov. 😉 1 2 Citiraj
etcho Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april dne 23. 4. 2025 ob 19:39 je Bini napisal: Tako sem jaz naredil in potem sem imel na izbiro vse živo samo slovenščine ne.... 🥴🫣 Razširi Po mojem je boljše, da ostaneš na Slovaščini, kot pa bereš te nebuloze: 7 1 Citiraj
GoB Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Štart (na semaforju😁), baby Dino z lahkoto v vodstvu (X častno drugi)... 2 3 Citiraj
GregorV Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april To pa bom zvečer 10x na TV pogledal. 😄 2 7 Citiraj
Bini Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april dne 25. 4. 2025 ob 16:06 je GoB napisal: Štart (na semaforju😁), baby Dino z lahkoto v vodstvu (X častno drugi)... Razširi Jaz bolj tovarniškim podatkom zaupam kot pa raznim voznikom, ki v različnih razmerah in situacijah ne morejo nikoli enakovredno testirat! Poiskusite svoj avto 3x testirat pa boste imeli za sekundo različni čas do 100km/h.... Ps, sta pa oba 💯% odlična.... 3 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april dne 25. 4. 2025 ob 16:06 je GoB napisal: Štart (na semaforju😁), baby Dino z lahkoto v vodstvu (X častno drugi)... Razširi 2 5 Citiraj
Boss Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Dragrace, dragrace.... kdaj gremo, ker to bo za videt, 💗💗💗 2 4 1 Citiraj
ignacij Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april (urejeno) Eat my dust. Kako ga je pa dino pajsnu🤣 kje si zdej @Alex s tvojim premiumcem. 2k drazji pa ne more dinota stisnt. Je pa res, da je končna hitrost tista, ki jo mulci gledajo na avto kartah. Popravljeno 25. april od ignacij 6 Citiraj
Alex Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april (urejeno) dne 25. 4. 2025 ob 18:46 je ignacij napisal: Kako ga je pa dino pajsnu🤣 kje si zdej @Alex s tvojim premiumcem. Razširi Tip je amater in ne zna vozit, samo to je. Popravljeno 25. april od Alex 1 9 Citiraj
godlike Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april dne 25. 4. 2025 ob 17:44 je Boss napisal: Dragrace, dragrace.... kdaj gremo, ker to bo za videt, 💗💗💗 Razširi 2x ponovit. Menjava voznikov in 2x ponovit. Da ne bi @Alex se kaj pritoževal. 3 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.