Se na kava-pavzi pogovarjate dve sodelavki, očitno nista opazili, da sem takoj v drugem prostoru, vrata pa na pol odprta. In reče ena:
- "Se dobivam z dvema tipoma, pa ne vem, katerega naj izberem."
- "Kaj ti pa srce pravi?"
- "Srce pravi, naj pazim, da mož ne zve, sicer ... ... ..."
Po mojem mnenju je pomembno oboje, tako kot pri avtih .. zakaj že radi kupujemo Mazde, tudi z očmi?
Ali zakaj pivo raje pijemo iz krigle? Veliko bolj paše (vsaj meni) kot iz plastičnega kozarca. Tudi če gre za isto vsebino. 😆
Mislm da se ponavljam ze kt stara lajna, ampak, tukaj ne mors samo CO2 racunat. Ker, ze samo kopanje litija toliko skode naredi okolju, pa ne z CO2 izpusti, ampak ker je to kopanje toliko umazano, en rudnik litija lahko celotne regije kmetijskih povrsin unici, koliko ciste vode se pri tem tudi porabi je nerealno, in ta voda more pol nekam it in kamorkoli gre, bo tam unicila tudi okolisko zemljo.
Sj enostavno logicno razmisljanje, ce bi bilo rudarjenje litija cisto, bi ga nemci pri sebi kopali, tako ga pa ne. Litij ni toliko redka kovina kot hocejo pokazat, samo noben normalen tega noce kopat pri sebi, ker je tolk umazano.
Pa glih pred kratkim je na svedskem propadla tovarna baterij za EV, posredno tudi zato, ker enostavno niso mogl izpolnjevat emisijskih omejitev, in so morali omejevati proizvodjo, pa so jim prekinjali pogodbe zaradi zamud. Ko se je odpirala, se spomnim da so jo predstavljali kot eno najnaprednejsih na svetu (glede nizanja emisij).
Lahko recemo karkoli, najbolj eko smo ce kupimo avto in ga zvozimo do konca, ne pa da se menja avte na par let.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.