Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Danes dobim sporočilo, da sem dobil paket iz Poljske. Jaz. Nato dvignem paket in ko ga odprem, mi se mi gospodična osebno zahvali za nakup cx30 . V paketu sta dve skodelici. Lepo od mazde. 👍 3 3 1 Citiraj
Janez007 Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 pred 13 minutami je Alex napisal: Danes dobim sporočilo, da sem dobil paket iz Poljske. Jaz. Nato dvignem paket in ko ga odprem, mi se mi gospodična osebno zahvali za nakup cx30 . V paketu sta dve skodelici. Lepo od mazde. 👍 Lepo. Bi pa sam namesto poljskih skodelic raje doživel malo več zavzetosti na Mazdinih servisih ... 🙂 5 Citiraj
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 pred 11 minutami je Janez007 napisal: Lepo. Bi pa sam namesto poljskih skodelic raje doživel malo več zavzetosti na Mazdinih servisih ... 🙂 Mogoče pa je to začetek neke resnosti. Vraga, ni to kar tako, da ti iz Poljske preko nemčije pošljejo tako darilo. 😊 Jaz sem pa že pisal na pošto, da nisem nič naročil iz Poljske. 😄 1 4 Citiraj
Bini Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 (urejeno) Take skodelice ali kaj podobnega (jaz dišavo za v avto,prej paj skodelico SOVA) dobi vsak novi kupec MAZDE...... Moraš it na pravi servis.....😁 Popravljeno 23. avgust, 2022 od Bini 1 Citiraj
Boss Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Alex je po dolgem času al pa celo prvič kupil nov avto pa je zato toliko bolj presenečen. 1 3 Citiraj
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 pred 35 minutami je Bini napisal: Take skodelice ali kaj podobnega (jaz dišavo za v avto,pre paj skodelico SOVA) dobi vsak novi kupec MAZDE...... Moraš na pravi servis.....😁 Verjetno glih vsak ne. Je razlika, če dobiš le dišavo ali pa, da dobiš te sovice. Edino barva jim ne štima. 🤔 1 Citiraj
FuManchu Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Kaj pa imajo sove z mazdo? 1 Citiraj
Jest Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 pred 7 urami je FuManchu napisal: Kaj pa imajo sove z mazdo? FUKURO - owl shaped cup for Mazda This gift refers to Japanese tradition, according to which the owl is considered a symbol of a fortunate road (the japanese word "fukurou" means owl, "fuku" - fortune, "fukuro" means "fortunate road") https://www.behance.net/gallery/30777053/FUKURO-owl-shaped-cup-for-Mazda http://www.diploo.pl/?portfolio=fukuro-owl-shaped-cup-for-mazda 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 Pa vem spet nekaj več zanimivo. 1 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 pred 2 urama je Jest napisal: FUKURO - owl shaped cup for Mazda This gift refers to Japanese tradition, according to which the owl is considered a symbol of a fortunate road (the japanese word "fukurou" means owl, "fuku" - fortune, "fukuro" means "fortunate road") https://www.behance.net/gallery/30777053/FUKURO-owl-shaped-cup-for-Mazda http://www.diploo.pl/?portfolio=fukuro-owl-shaped-cup-for-mazda To je to.... 👍 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 (urejeno) pred 11 urami je Alex napisal: Verjetno glih vsak ne. Je razlika, če dobiš le dišavo ali pa, da dobiš te sovice. Edino barva jim ne štima. 🤔 Žal ni razlike, odvisno je od tega kdaj kupiš avto. Ko sem kupil 3ko so delili RDEČO SOVICO (Alex jo menjam za tvoje, če želiš😉) in obesek za ključe MAZDA. Lani pa dišavo, kao neko HI pa mi bolj smrdi kot diši. 🥴 Pred več kot 15leti pa sem dobil res dobro penino in dva kozarca Mazda, enega žal več ni.... 😟👍 Popravljeno 23. avgust, 2022 od Bini 4 Citiraj
FuManchu Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 Zanimivo. Lepo da dajo nekaj zraven. Citiraj
Slivka Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 Pred trinajstimi leti, ko sem kupil BT-50, sem dobil pa kup težav z vgrajeno neoriginalno opremo na pooblaščenem servisu. Časi se spreminjajo. Tokrat več kot očitno na bolje... 1 Citiraj
Brane Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 Kaj nisi mogel pokrova motorja odpret potem ko so ti majstri zmontirali prednji roll bar? 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. avgust, 2022 Prijavi Napisano 23. avgust, 2022 pred 8 urami je Brane napisal: Kaj nisi mogel pokrova motorja odpret potem ko so ti majstri zmontirali prednji roll bar? Da ne smetimo teme: 1.) Odpri forumski iskalnik. 2.) Poišči temo 'Serviserji - šalabajzerji' ali nekaj podobnega. 3.) Vzemi dva Apaurina ali Persena. 4.) Začni brat kar prvo objavo. 2 Citiraj
TBA Napisano 24. avgust, 2022 Prijavi Napisano 24. avgust, 2022 dne 23. 8. 2022 ob 8:59 je Bini napisal: Žal ni razlike, odvisno je od tega kdaj kupiš avto. Ko sem kupil 3ko so delili RDEČO SOVICO (Alex jo menjam za tvoje, če želiš😉) in obesek za ključe MAZDA. Lani pa dišavo, kao neko HI pa mi bolj smrdi kot diši. 🥴 Pred več kot 15leti pa sem dobil res dobro penino in dva kozarca Mazda, enega žal več ni.... 😟👍 Ka maš to rdečo šalco? za štamperle ker za kavo že ne more bit, je premajhna 3 Citiraj
Bini Napisano 24. avgust, 2022 Prijavi Napisano 24. avgust, 2022 pred 1 uro je TBA napisal: Ka maš to rdečo šalco? za štamperle ker za kavo že ne more bit, je premajhna Za srečo se da pit iz nje tudi šnaps😉 2 3 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 Danes so mi končno dostavili prava platišča za cx 30 za zimske gume. Najprej so mi pomotoma dostavili grafitno siva. Sedaj pa moramo počasi pogledati za kake zimske gume. 9 3 Citiraj
Gelipter Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 36 minutami je Alex napisal: Danes so mi končno dostavili prava platišča za cx 30 za zimske gume. Najprej so mi pomotoma dostavili grafitno siva. Sedaj pa moramo počasi pogledati za kake zimske gume. Lepa ..platišča👍👍👍👍😁 1 1 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 7 minutami je Gelipter napisal: Lepa ..platišča👍👍👍👍😁 He, He. Enako. 👍 So pa izredno lahka, kar je prednost. 😊 2 Citiraj
FuManchu Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 50 minutami je Alex napisal: Danes so mi končno dostavili prava platišča za cx 30 za zimske gume. Najprej so mi pomotoma dostavili grafitno siva. Sedaj pa moramo počasi pogledati za kake zimske gume. Hude feltne 2 Citiraj
sportman333 Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 (urejeno) pred 45 minutami je Alex napisal: He, He. Enako. 👍 So pa izredno lahka, kar je prednost. 😊 to so 18col in za moje pojme bistveno lepše kot original 👍? Popravljeno 29. avgust, 2022 od sportman333 2 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 4 minutami je sportman333 napisal: to so 18col in za moje pojme bistveno lepše kot original 👍? Ja, 18". Saj razmišljam, da bi imel te za poletne in originalne za zimske. Na rdeči bodo te po moje veliko boljše izpadle. 3 Citiraj
Bini Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 2 urama je Gelipter napisal: Lepa ..platišča👍👍👍👍😁 Enako lepa kot tvoja..... 😳😉👌 2 Citiraj
Alex Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 Pravkar je Bini napisal: Enako lepa kot tvoja..... 😳😉👌 Ja, ker ima enaka. 😊 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.