Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 19. 9. 2022 ob 13:24 je Boss napisal:

Značilnost premijcev je to, da prej končajo na vlečni kot nepremijci - to se lepo vidi pri BMW, delno tudi pri Audiju in Mercedesu. Ko imaš avto 1x na vlečni veš, da imaš premijca. 🤪

Če je to merilo za premijski avto pol ga raje nikol nimam 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
Pred eno uro je robertk6 napisal:

Če je to merilo za premijski avto pol ga raje nikol nimam 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

Ne vem, bo Alex čez čas povedal, on ma edini kle na forumu premijca. 😜

33112_1.png

Napisano

• Všeč 4
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 12 minutami je Jest napisal:

Tip kr nekej govori, sej ga vidš zadi da jamra da se nemore usest a čist lepo sedi notr. Isto za porabo. 7,5? Ma kaj ste na glavo padli, sej je sam priznal da je to "na pamet" reku..

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano

Se pravi vse skupaj se da ovrednotiti; KURCKEJ! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Robert napisal:

Včeraj menjal baterijo na daljincu za avto - Mazda CX 30 (zdržala slaba 3 leta).

Pri meni na 3ki je bilo isto.... 😟

Napisano

Po opravljenih še 593 kilometrih do doma  se je poraba ustavila na 5,9 l/100.🤗

Vožnja cel cajt z tempomatom na 135, včasih sem jo nateral tudi na 150,160,  ko je bilo potrebno prehiteti kako dolgo kolono tovornjakov.  Ima pa še 270 km dosega po računalniku. Škoda, da nima večjega rezervoarja, kot 6-ka na primer, bi bil doseg res  vrhunski. 

Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

Po opravljenih še 593 kilometrih do doma  se je poraba ustavila na 5,9 l/100.🤗

Vožnja cel cajt z tempomatom na 135, včasih sem jo nateral tudi na 150,160,  ko je bilo potrebno prehiteti kako dolgo kolono tovornjakov.  Ima pa še 270 km dosega po računalniku. Škoda, da nima večjega rezervoarja, kot 6-ka na primer, bi bil doseg res  vrhunski. 

Pripravi se na "plaz"......:prstgor:

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Dizlaši so obmolknili, ko so prebrali kako malo pije CX-60..... :jupiii:

To pije toliko, ko dela tudi elektrika zdraven. Ko pa je ni....je pa druga zgodba. 😉

Napisano
pred 29 minutami je Bini napisal:

Jaz bi z veseljem preizkusil CX-60 s 3,3-litrskim dizlom. Navor.press

Napisano
pred 56 minutami je Bini napisal:

Vsak hibrid ima to prednost in nikoli se tega ni zanikalo in ne vem zakaj zdaj izzivaš? A zato ker tvoj prejšnji post ni obrodil sadov si probal še 1x? :nevem:

Dej mal resnosti no, najprej si oglej filmček potem vštej ceno elektrike in boš ugotovil, da je razlika v ceni okoli 4€/100km med hibridom in dizlom. Potem pa to deli s cca 7k€ dražjim hibridom in boš ugotovil, da prideta pri porabi in višji ceni skupaj tam nekje pri 175.000km. Šele takrat je hibrid cenejši pol je pa že treba začet šparat za novo baterijo, ki je v tem velikostnem razredu vredna tam nekje 4-5k€. Zavedat se je treba, da avto pa ne glede na kaj se pelje pač pod določeno ceno lastništva in porabe pač ne gre. Bodo manjše deviacije ampak globalno pa bo verjetno ene tolk razlike kot bencin proti plin.

33112_1.png

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Mogoče kmalu dobimo družbo med vozniki CX-30 tk.....:jupiii:

Vedno več nas je.....:bravo:

... današnji sogovornik??🤗

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

A si boste svoj forum odprl ker vas je že tolk? 🤣😜

Ma ne, po desni bomo M6tke prehiteli po številu na tem forumu... 😂

Napisano (urejeno)

Pomoje še en upokojenc k ga križ boli 🤣

da ne bo kdo resno uzel 😛

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano

Pa kaki upokojenci neki. V cx30 vidiš vedno več mladih. To je mladosten avto. Pa ni to vw  ali pa volvo, ki sta res za upokojence. 😉

• Haha 1
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz poznam bolj zenske, ki vozijo CX-30 ... (razen vas parih tukaj :) ) ... Pa ne recem, da meni ni vsec ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

Jaz poznam bolj zenske, ki vozijo CX-30 ... (razen vas parih tukaj :) ) ... Pa ne recem, da meni ni vsec ... 

Tudi jaz do sedaj samo ženske za volanom CX-30 videvam. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 29 minutami je FuManchu napisal:

Tudi jaz do sedaj samo ženske za volanom CX-30 videvam. 

Normalno, je, da jih vidiš. Če bi videl same tipe... 😉

Napisano

Se pravi, če sem prav razumel, bi šlo to z Mazdami  nekako takole:

1. Mazda 3- ženske, študentje, samski mladi moški. 

2. CX 3-mlade ženske, po možnosti samske, mladi upokojenci. 

3. Mazda 6, limuzina, starejši moški, profesorji, ljubitelji čeških prikolic, frizerji, aranžerji, peki. 

4. Mazda 6, karavan, moški v srednjih letih, kolesarji, glasbeniki, trgovski potniki, ljubitelji estetike - (sanke na strehi) 

5 Mazda cx 30, ženski avto, samske, samozavestne, mazda po možnosti rdeče barve. 

6. Mazda Cx5, moški, penzionisti, mazohisti, ljubitelji gob, 

7. Mazda BT 50, moderni kmetje, ljubitelji lopat, lovci... 

8. Mazda MX 5, moški, ženske, narcisi, ljubitelji vetra v kapah z šilcem. 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.