Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 15:38 je Bini napisal:

Za večino voznikov bo uporaben. Sploh, ko bo omejitev na AC 110....:nevem:

Razširi  

Pa nej dajo na 90 al pa raje na 80... napredek se vidi v zmanjševanju hitrosti pa naj bo človek pameten. Še avione naj omejijo na 300-400km/h, pa bo.

33112_1.png

Napisano

Včeraj sem gledal oddaja Koda na RTV SLO. Spor glede navodil za avto, za katere hoče Renault 40€, da se jih dobi v pisni obliki 

Morda kdo ve, kako je pri Mazdi glede tega?

LP

Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 19:24 je GregorV napisal:

Včeraj sem gledal oddaja Koda na RTV SLO. Spor glede navodil za avto, za katere hoče Renault 40€, da se jih dobi v pisni obliki 

Morda kdo ve, kako je pri Mazdi glede tega?

LP

Razširi  

Sem nekje enkrat prebral ali slišal, da navodila lahko dobiš brezplačno … samo naročit jih moraš na servisu…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 15:38 je Bini napisal:

Meni dobro zgleda, ne bit favš, če naredijo lep avto, ki nima slovesa kot Mazda. Za večino voznikov bo uporaben. Sploh, ko bo omejitev na AC 110....:nevem:

Razširi  

Favš za koga? Plastična gajbica za katero neveš kaj bo čez 15 let

dne 16. 3. 2025 ob 16:44 je GregorV napisal:

Sem bil 3x v salonu in čisto vsakič so potencialni kupci avte vozili na testne vožnje. Ne vem točno katere modele. Med drugim prodajajo tudi malega DongFeng Box.

Ne vem ali je res, ampak prodajalec je rekel, da se dobro prodajajo.

Razširi  

Verjamem da se dobro prodajo, važno da zgleda čim večja gajba in čim cenej….v realnosti pa notri manj placa kot v 15 let starem reno karavanu, ko so še delali uporabne avte

Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 20:23 je NevLado napisal:

Verjamem da se dobro prodajo, važno da zgleda čim večja gajba in čim cenej….v realnosti pa notri manj placa kot v 15 let starem reno karavanu, ko so še delali uporabne avte

Razširi  

Žal ni tako kot praviš.... :nevem:

Čez kako leto bodo imeli pri nas večjo prodajo kot Mazda.... 😉

Napisano (urejeno)
  dne 16. 3. 2025 ob 20:23 je NevLado napisal:

Razširi  

Za 15 let naprej se ne gleda, ko kupiš novega za 28k jurčkov. Poglej kako zgleda notri in preberi kako opremo ima pa preverjen Mi..... motor ima.Samo všeč ti še mora bit in to je to za ta dnar.... :nevem:

IMG_20250316_222409.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 19:35 je Jest napisal:

Sem nekje enkrat prebral ali slišal, da navodila lahko dobiš brezplačno … samo naročit jih moraš na servisu…

Razširi  

Sem preveril.

Navodila se zaenkrat še dobijo v pisni obliki ob nakupu avtomobila. 😀

Pri kitajcih pa samo digitalno.

LP

Napisano

Hvala za link.

680 strani. 🤣

Bi bilo dobro, če dobim v pisni obliki celotna navodila, ne samo kakšno skrajšano verzijo.

Ker če grem to tiskat na A4 papier bo kupček precej visok in težek. 😒

Original navodila so verjetno v A5 ali podobnem formatu na tanjšem papirju.

Napisano

Ne vem, če boš dobil v pisni obliki, kar je v digitalni. Tiskano je vedno skrajšano... Lahko da se motim.

Napisano

Morda pa je isto kot pri Renault, da plačaš za celotno verzijo.

Točno bom lahko povedal v sredo, ko dobim avto. 🚗

Ali četrtek, če se bom cel popoldan in noč vozil okrog. 😂

Napisano
  pred 9 urami je GregorV napisal:

Hvala za link.

680 strani. 🤣

Bi bilo dobro, če dobim v pisni obliki celotna navodila, ne samo kakšno skrajšano verzijo.

Ker če grem to tiskat na A4 papier bo kupček precej visok in težek. 😒

Original navodila so verjetno v A5 ali podobnem formatu na tanjšem papirju.

Razširi  

Dobil boš skrajšano verzijo. Še dobro, celotna pisna navodila bi krepko zmanjšala prtljažni prostor.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Mogoče v snegu ali blatu na mokri cesti pa nikoli.... 🫣🤣😉
    • Danes sem v gibanju videl tole Cx80, na Rudniku     Nadvse udoben Mazdin dolgoprogaš WWW.AVTOMANIJA.COM Če kdo izmed avtomobilskih proizvajalcev na nek način v tem trenutku piše zgodovino, je to...  
    • To pa res ni problem. Odklopim ABS pa kolikor se podaljša zavorna pot zaradi slabih gum toliko se skrajša zaradi odklopljenega ABSa - pa se pogliha...
    • Bolj sem mislil v tej smeri, da recimo ena zgonjena 5-6 let stara premijka nima niti približno lastnosti nove, katero so kot tako testirali. Zato pa pravim, da bi bilo fino imet teste tudi skozi življensko obdobje te gume.   Zdaj pa nekdo vzame novo kitajsko gumo (vsaj povprečne kvalitete) pa jo ima le dve sezoni in spet menja za novo. Še 1x, škoda da nimamo takih testov, da bi lahko primerjali novo kitajko in 6 let staro premijko s 4 mm profila.     Je pa res, če oboje kupiš novo pa dileme ni, premijke zmagajo. In če denar ni ovira menjaš vsake dve leti za novo premijko pa si zmagovalec. Ampak to je kar iluzija.   Sam čakam na otoplitev, da menjam nazaj na Bridgestonke, počakam na dež pa da vidim na tisti odsekih, kjer je drsela že zimska premijka, kaj bo. Če bom res imel občutek, da ni več OK letijo dol pa čeprav bi glede na profil zdržale še 1x toliko.
    • Ok, sm tole mal brskal, pa ni nobena druga posebnost, kot to, da majo na jezicku se dodan koscek iridija.    Bi pa blo zanimivo za sprobat kakse. Pulstar al pa Brisk svecke, ki sta trenutno edina proizvajalca, ki izdelujeta svecke s Pulzno iskro, to pomeni, da je v sami svecki dodan kondenzator, ki sprozi na svecki mnogo vecjo iskro, kar privede do boljsega izgorevanja na cilindru 🙂
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.