DigitalS Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 tista odve?na plastika spodaj pa mo?no bode v o?i :S 1 Citiraj
323 BA Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Cx7 in 9 sta (novi) predragi za povpre?nega kupca. V ni?jih segmentih se prodajajo koli?ine in slu?i ?. Citiraj
jures Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Cx7 in 9 sta (novi) predragi za povpre?nega kupca. V ni?jih segmentih se prodajajo koli?ine in slu?i ?.Se vedno cenejsa kot BMW, Audi itd....Ma za?etek je bil napa?en samo benz CX7 z 260KM (imel) to je bilo pa res preve? iz segmenta, ?eprav cena pa ne pretirana (moja je bila 31k - Revolution) dobri stari cajti...danes je +10k.... Bolj je problem V6 za EU....bi morali narediti nov koncept Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Kako je grd zadaj...v bistvu nič posebnega. Citiraj
323 BA Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Idealen za penzioniste in tiste, ki se bli?ajo penziji. Od takih sem takoj sli?al, da je zelo lep. Citiraj
323 BA Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Se vedno cenejsa kot BMW, Audi itd....Ma za?etek je bil napa?en samo benz CX7 z 260KM (imel) to je bilo pa res preve? iz segmenta, ?eprav cena pa ne pretirana (moja je bila 31k - Revolution) dobri stari cajti...danes je +10k.... Bolj je problem V6 za EU....bi morali narediti nov koncept V6 tudi v USA skoraj ni ve?. Nova CX-9 je 2.5 T ?tirivaljnik: https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/mazda-cx-9-g227-awd-at-signature-270923979/ Citiraj
jures Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 To bi pa mel...ne glede na to da suvje ne rabim...sam da gre box v prtljaznik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 To bi pa mel...ne glede na to da suvje ne rabim...sam da gre box v prtljaznik Kolk enoprostorcev pa ?e sploh lahko dobi? danes? ?isti polom, kaj je trendy. Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Zadnji del ima, kot da ga je kdo od zadaj nabil in ga niso uspeli poklepati in je ostala vdrtina v zadnji havbi.Kam gre ta dizajn... Citiraj
323 BA Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Meni je huda, zadaj je na zgornji fotki malce ?udna, ampak verjetno je zaradi sence oz. neposre?ene slike ali celo barve. Bomo videli, kak?en bo v ?ivo. Citiraj
Alex Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Meni je huda, zadaj je na zgornji fotki malce ?udna, ampak verjetno je zaradi sence oz. neposre?ene slike ali celo barve. Bomo videli, kak?en bo v ?ivo.Sorry, meni ta slog oz. oblike novih mazd niso ni? kaj preve? v?e?ne. Pravijo-pre?istili smo karoserijo. Bolj se mi zdi, da so jo "o?istili" vsega in so vedno bolj puste z vseh strani.Kot drugo, mene pri mazdinih novej?ih suvih moti to, da so vsi nekako nataknjeni oz. preozki. Morali bi biti bolj mi?i?asti oz bolj "?iroko" bi morali stati. Citiraj
jures Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Kolk enoprostorcev pa ?e sploh lahko dobi? danes? ?isti polom, kaj je trendy.?e pomislim za nazaj, samo mazdo (s ?im mi je ratala v?e?, moja prva je bila Mazda 5 izklju?no zaradi drsnih vrat in kompaktne velikosti z voznimi lastnostmi skorajda 6ke) Mazda MPVMazda 5Mazda Premacyin seveda kraljica Mazda 6 karavan Inenazadnje CX7, pa ga ni ravno za ?teti sem, ?e celo mazda 121 je bila prostorsko ?udo za svoje mere danes kaj ostane ve?jim dru?inam?Mazda 2 / CX3 odpadeMazda 3 / CX30 zelo tesnoMazda CX5 (primer Amper )Mazda 6 (stilsko dovr?ena a dale? od prve izvedbe po uporabnosti) MPV aka Mazda 8 ?e delajo a o?itno so obupali nad Evropo Enoprostorci na prste, Alhambran oz Sharambra, Ford Galaxy za katerega se sus?lja da se poslavlja (ima? Smax, kugo, sporter, turneo, cmax....) in zadnji Espace ki je katastrofa od dizajna (uporabnost?). Potem pa ?e 'polkombiji/kombiji) Citroen spacetourer/toyota/pezo, Transporter itd....Berlingo... Kralja enoprostorcev Voyager je poizkusila obuditi Lancia preko GM....v jok pa v drevo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Ja Jere dobro si to napisal se strinjam..tudi mani je bla Mazda 5 super dru?inski avto v vseh pogledih . ..zdaj CX5..tudi ok..lp Sem mislil Jure..dobro si napisal...se opravi?ujem pisna napaka...he he ..lp Sem misli Jure dobro si to npisal...se strinjam ..se opravi?ujem za pisno napako..he he lp Citiraj
AmpeR Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Zgleda, da so po?tudirali, da je cx3 premajhen in naredili cx30. Ja cx5 je idealen dru?inski ?UV za 4 ?lansko dru?ino. Zame pa ?al malo premajhen in ?koda, da niso naredili neki z drsnimi vrati za ve? kot 5 oseb. Zato ?al bom v kratkem menjal znamko... Citiraj
Civic Napisano 5. marec, 2019 Prijavi Napisano 5. marec, 2019 Sorry, meni ta slog oz. oblike novih mazd niso ni? kaj preve? v?e?ne. Pravijo-pre?istili smo karoserijo. Bolj se mi zdi, da so jo "o?istili" vsega in so vedno bolj puste z vseh strani.Ja vidi?, vsake o?i imajo svojega malarja ... meni se po slikah kar dopade; pravo nasprotje npr. H Koni, kjer je za moj okus zunaj vsega preve?: tako lu?i kot plastik in obrobnih plastik in "krom" letvic. Da notranjosti ne omenjam ... polno gumbov in stikal ... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 6. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2019 Tudi meni se dopade bolj kot mazda 3 Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
323 BA Napisano 6. marec, 2019 Prijavi Napisano 6. marec, 2019 Ve? slik na spodnjem linku, sence na zadku tukaj ni in res lep?e izgleda. Notranjost pa je kaj pa vem, tista re?a ala passat oz. a6 pri sopotniku izgleda odve?, tako kot pri M3. DRL pa ima o?itno tam, kjer naj bi bile meglenke? Ne izgleda kot krom... https://www.carscoops.com/2019/03/all-new-mazda-cx-30-slots-between-cx-3-and-cx-5-because-theres-enough-suvs/#lg=1&slide=3 Jaz bi sicer dodal ?e stre?ne sanke, kot recimo USA CX-5, bi tako ?e bolje izgledala. Npr. https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/mazda-cx-5-awd-grand-touring-192-ps-usa-modell-293005540/ Citiraj
Boss Napisano 6. marec, 2019 Prijavi Napisano 6. marec, 2019 Tale ?rna plastika je ?isto odve? pa ?e debela je kot da ne bi vedeli kako zadevo oblikovati. Na parih slikah izgleda ?isto ponesre?eno, ker kar naenkrat ima? zaradi tiste ?rnine ob?utek, da so izrezi za kolesa na karoseriji ogromni. Ne vem ampak oblikovno sta CX3 in CX5 precej bolj dovr?eni - tole je pa SUV, ki bi hotel biti vizualno terenec izpade pa ?ist preve? ?udno in neestetsko. Lahko da se motim, samo ljudje po mojem res no?ejo kupovati 20cm grde ?rne plasti?ne obrobe, kot da bi bili nekje pred 20 leti, ko si lo?il opremo po tem ali je bil odbija? ?rn in gol ali pa lakiran v barvi vozila. Citiraj
Robert Napisano 7. marec, 2019 Prijavi Napisano 7. marec, 2019 Kar sem do sedaj videl na slikah mi je v?e?, nisem pa ?e videl odprtega prtlja?nika na nobeni sliki, ker me zanima ali ima ravno dno ali poglobljeno. V primerjavi z novo M3 mi je lep?i in bolj ekonomi?en (po videzu ima na zadnjih sede?ih ve? prostora, ve?ji prtlja?nik). Je pa seveda potrebno vozilo videti v ?ivo. Citiraj
Jest Napisano 7. marec, 2019 Prijavi Napisano 7. marec, 2019 Kar sem do sedaj videl na slikah mi je v?e?, nisem pa ?e videl odprtega prtlja?nika na nobeni sliki, ker me zanima ali ima ravno dno ali poglobljeno. V primerjavi z novo M3 mi je lep?i in bolj ekonomi?en (po videzu ima na zadnjih sede?ih ve? prostora, ve?ji prtlja?nik). Je pa seveda potrebno vozilo videti v ?ivo. https://www.automobilemag.com/news/2020-2021-mazda-cx-30-crossover-suv-photos-specs-info/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Robert Napisano 7. marec, 2019 Prijavi Napisano 7. marec, 2019 Jest, hvala za sliko, sicer zgleda malo majhen prtlja?nik pa upam, da slika samo vara in je v resnici ve?ji. Citiraj
323 BA Napisano 7. marec, 2019 Prijavi Napisano 7. marec, 2019 430 litrov, torej precej ve?ji kot CX-3 (350) M3 (365?) in seveda manj?i kot cx-5 (ca. 500 +-10 imam v spominu). Citiraj
mazdaman Napisano 9. marec, 2019 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2019 Ima pa ?e pod polico nekaj prostora Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Marko_p Napisano 9. marec, 2019 Prijavi Napisano 9. marec, 2019 Pozdrav. Zadek deluje 100x lep?e kot pri M3. M3 je meni kljub vsem pohvalam v ?ivo popolno razo?aranje. Citiraj
Alex Napisano 9. marec, 2019 Prijavi Napisano 9. marec, 2019 Pozdrav. Zadek deluje 100x lep?e kot pri M3. M3 je meni kljub vsem pohvalam v ?ivo popolno razo?aranje.Meni je pa prav zadek najlep?i del nove m3, medtem ko je pri tem suvu totalna sme?nica in neposre?en. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.