Bini Napisano 24. avgust, 2021 Prijavi Napisano 24. avgust, 2021 Pa tudi višina odpiranja se regulira.....😊 Pride prav v garaži ,ker je nižji strop in bi lahko dvignalo strop s " taščo" vred.....🤪 1 3 Citiraj
tommaazz Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 Kaj se dajo prtljažna vrata tudi ročno odpirat? 1 Citiraj
Jest Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 1 uro je tommaazz napisal: Kaj se dajo prtljažna vrata tudi ročno odpirat? Tudi zadaj na vratih je gumb za opdiranje/zapiranje in ne samo v kabini in na daljincu… Zakaj bi rocno odpiral? Naceloma se tudi da rocno… samo gre tezje, ker se cuti odpor elektricnega mehanizma. Verjetno ni najbolj “zdravo” taksno pocetje… Meni je tudi tole elektricno odpiranje prtljaznih vrat vsec… Edino, ce je polno nalozen prtljaznik se vcasih zna zgoditi, da se spet odpre, ko vrata naletijo na oviro… Ampak se da rocno malo pomagati, ce so nalozene kaksne mehke stvari, ki popustijo, ce je dovolj pritiska… varnostni mehanizem pa vskoci… Po dobrih treh letih nisem imel problema s tem… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 (urejeno) pred 2 urama je tommaazz napisal: Kaj se dajo prtljažna vrata tudi ročno odpirat? Je že @Jest vse napisal.... Kdaj jo dobiš? Popravljeno 25. avgust, 2021 od Bini Citiraj
tommaazz Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 Konec naslednjega tedna(pet/sob),ker mi še morajo kljuko montirat. 1 Citiraj
Bini Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 1 uro je tommaazz napisal: Konec naslednjega tedna(pet/sob),ker mi še morajo kljuko montirat. Potem bo pa treba kako slikco gor ruknat..... 👍 Koliko nas ima kaj CX30 na forumu 3-4? Je pa to najbolj prodajana Mazda trenutno v svetu, pri nas 80% vseh! 😊 7 Citiraj
tommaazz Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 Ja valjda,da bo treba sliko dat gor,če ne bo zgledalo kot da je nisem vzel🤣. Jih pa res kar veliko po cestah srečujem... 3 Citiraj
Bini Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 (urejeno) Tudi rora ima kar konkretna..... 100mm. Popravljeno 25. avgust, 2021 od Bini 5 Citiraj
tommaazz Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 Kako ti jo je vozit napram M3? Pozicija za volanom, ovinki...se ti zdi prostornejši? 1 Citiraj
FuManchu Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 4 urami je Bini napisal: Tudi rora ima kar konkretna..... 100mm. Barva je pa huda. Mat črna? 1 Citiraj
Alex Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 5 urami je Bini napisal: Tudi rora ima kar konkretna..... 100mm. Hvala bogu, da so končno dali take končnike, kot se spodobi. Velike in lepe. 👍 1 Citiraj
Bini Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 39 minutami je FuManchu napisal: Barva je pa huda. Mat črna? To je plasti dip😁 1 1 Citiraj
Alex Napisano 25. avgust, 2021 Prijavi Napisano 25. avgust, 2021 pred 58 minutami je FuManchu napisal: Barva je pa huda. Mat črna? To pa je velikooo črne plastike okoli avta.😊 1 Citiraj
Bini Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 (urejeno) dne 25. 8. 2021 ob 19:19 je tommaazz napisal: Kako ti jo je vozit napram M3? Pozicija za volanom, ovinki...se ti zdi prostornejši? Je zelo tišja,motorja skoraj ne slišiš😊. Deluje zelo stabilna in dinamična,čista 5ka!😃 Občutek na volanu in podvozju je približno isti.Je pa abient v prosroru za dva razreda boljši👍 Po občutku je enako prostorna razen nad glavo je višja cc 10cm (sedež imam tudi tukaj na podnu). Prtljažnik je manjši čeprav naj bi imel isto 430 lit.kot v prejšnji M3 lim.☹️ Kaj nisi bil na testni vožnji?🤔 Popravljeno 13. oktober, 2021 od Bini 1 Citiraj
Alex Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 pred 2 urama je Bini napisal: Je zelo tišja,motorja skoraj ne slišiš😊. Deluje zelo stabilna in dinamična,čista 5ka!😃 Občutek na volanu in podvozju je približno isti.Je pa abient v prosroru za dva razreda boljši👍 Po občutku je enako prostorna razen nad glavo je višja cc 10cm (sedež imam tudi tukaj na podnu). Prtljažnik je manjši čeprav naj bi imel isto 420 lit.kot v prejšnji M3 lim.☹️ Kaj nisi bil na testni vožnji?🤔 Lepa. 👍Kdaj bosta prišla kaj na obalo, da to vidimo v živo in jo zapijemo pa kaj dobrega pojemo. 🤗 1 Citiraj
tommaazz Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 Ne, samo sedel sem notri 🙃. Itak nimam kaj falit, če je že 3 bila top, ta pa je novejši pa še malo poskočnejši motor ima...znotraj mi je pa res top...oldschool-eleganca, urejeno, kvalitetno,... 😍. Ja prtljažnik je po višini večji po dolžini pa dejansko manjši, mah, glede na to, da imam enega otroka itak ni panike , čeprav še samo dobra 3 leta pa ga bo počasi tudi on lahko vozil 🥰...malo me skrbi, ker bo kar velik "mali", mislim, da me bo nekje prihodnje leto, konec leta ujel 😆 (pa sem velik 179 cm)...imam občutek, da bom potem jaz zadaj sedel, žena pa spredaj 🤣 3 2 Citiraj
Bini Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 pred 2 urama je tommaazz napisal: Ne, samo sedel sem notri 🙃. Itak nimam kaj falit, če je že 3 bila top, ta pa je novejši pa še malo poskočnejši motor ima...znotraj mi je pa res top...oldschool-eleganca, urejeno, kvalitetno,... 😍. Ja prtljažnik je po višini večji po dolžini pa dejansko manjši, mah, glede na to, da imam enega otroka itak ni panike , čeprav še samo dobra 3 leta pa ga bo počasi tudi on lahko vozil 🥰...malo me skrbi, ker bo kar velik "mali", mislim, da me bo nekje prihodnje leto, konec leta ujel 😆 (pa sem velik 179 cm)...imam občutek, da bom potem jaz zadaj sedel, žena pa spredaj 🤣 Takih je malo,ki kupijo avto brez testne vožnje🤔. No jaz ga moram sprobat in če lani nebi vozil 150 tko,letos pa 180 tko nebi vedel kaka je razlika in se nebi odločil za 186 tko. Meni je bomba,samo motor naj dela kot je treba in sem zadel v polno. pred 2 urama je Alex napisal: Lepa. 👍Kdaj bosta prišla kaj na obalo, da to vidimo v živo in jo zapijemo pa kaj dobrega pojemo. 🤗 Se vidimo se vidimo,samo ne vem še kdaj.....🤔 Verjetno,ko bo čas......😊😆😂 3 1 Citiraj
tommaazz Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 pred 5 urami je Bini napisal: Takih je malo,ki kupijo avto brez testne vožnje🤔. No jaz ga moram sprobat in če lani nebi vozil 150 tko,letos pa 180 tko nebi vedel kaka je razlika in se nebi odločil za 186 tko. Meni je bomba,samo motor naj dela kot je treba in sem zadel v polno. Se vidimo se vidimo,samo ne vem še kdaj.....🤔 Verjetno,ko bo čas......😊😆😂 Bom povedal,ko ga bom vozil a sem ga usral al ne🤣...ker sem ostal na Mazdi sem prepričan da je to to in ne potrebuje m testne vožnje 😁👍...sem pa razmišljal tudi o drugih znamkah(nova Kuga,Quashquai,Tucson), takrat pa bi šel obvezno na testno vožnjo😁...a ker sem vedel,da me srce ❤️ 100% vleče k CX-30,nisem potreboval ostalih testnih voženj. Jaz še vedno mislim,da je dobro,da sem vzel G150,saj je ta bencinski motor še eden redkih,če ne zadnji, ki ne potrebuje filtra trdih delcev(kot dizel),namreč X ga ima😁 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 pred 7 urami je Bini napisal: Zelo lep wagen, veliko varnih km, in super barva👍 Citiraj
Bini Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 (urejeno) pred 21 minutami je sportman333 napisal: Zelo lep wagen, veliko varnih km, in super barva👍 Hvala in ne pretiravat pri barvi, bo Alex ljubosumen..... 😁 Popravljeno 27. avgust, 2021 od Bini 2 2 Citiraj
Bini Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 pred 2 urama je tommaazz napisal: Bom povedal,ko ga bom vozil a sem ga usral al ne🤣...ker sem ostal na Mazdi sem prepričan da je to to in ne potrebuje m testne vožnje 😁👍...sem pa razmišljal tudi o drugih znamkah(nova Kuga,Quashquai,Tucson), takrat pa bi šel obvezno na testno vožnjo😁...a ker sem vedel,da me srce ❤️ 100% vleče k CX-30,nisem potreboval ostalih testnih voženj. Jaz še vedno mislim,da je dobro,da sem vzel G150,saj je ta bencinski motor še eden redkih,če ne zadnji, ki ne potrebuje filtra trdih delcev(kot dizel),namreč X ga ima😁 Eno vprašanje, pametno dno v prtljažniku imaš ali je samo kot dodatna oprema? 🤔 Citiraj
tommaazz Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Kaj to pomeni?tist zložljivi rolo(dvojno dno)?to imam ja... 1 Citiraj
Bini Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Pred eno uro je tommaazz napisal: Kaj to pomeni?tist zložljivi rolo(dvojno dno)?to imam ja... To ja, v konfiguratorju pri Mazdi je kot dodatna oprema 200€ pa sem mislil, da so samo meni dali gratis to dvojno dno..... Citiraj
Alex Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 pred 5 urami je tommaazz napisal: Bom povedal,ko ga bom vozil a sem ga usral al ne🤣...ker sem ostal na Mazdi sem prepričan da je to to in ne potrebuje m testne vožnje 😁👍...sem pa razmišljal tudi o drugih znamkah(nova Kuga,Quashquai,Tucson), takrat pa bi šel obvezno na testno vožnjo😁...a ker sem vedel,da me srce ❤️ 100% vleče k CX-30,nisem potreboval ostalih testnih voženj. Jaz še vedno mislim,da je dobro,da sem vzel G150,saj je ta bencinski motor še eden redkih,če ne zadnji, ki ne potrebuje filtra trdih delcev(kot dizel),namreč X ga ima😁 Jaz sem pred kratkim vozil ford kugo hybrid in moram priznati, da me je kar prepričala. Motor, lega na cesti, oprema, izgled. Edino armaturna je bolj boga. Meni zelo lep avto. Aja, bil je v bordo rdeči barvi. 2 Citiraj
Bossek Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 1 hour ago, Bini said: To ja, v konfiguratorju pri Mazdi je kot dodatna oprema 200€ pa sem mislil, da so samo meni dali gratis to dvojno dno..... To imam tud jaz. Sem isto se vprasal, ampak mislim da je to kar standardno pr novesih X. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.