Gelipter Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 pred 13 minutami je Alex napisal: Evola, cx 30 je doma. 👍 Ampak... Sveta pomagavka. Cx 30 pije manj kot mazda 6 dizel. Wtf? 🤔 Žena je vozila pred mano 6-ko,hitrosti so bile nekje od 130-150. Vozila sva identično od BTC do Kopra. Edino na vrhniškem klancu me je malo pustila zadaj, ker smo nekaj bremzali in je ona lepo pobegnila naprej ampak sem jo na vrhu klanca dohitel. 😊 Prvi vtisi in razlika med vožnjo ene in druge? Mazdo cx 30 moraš voziti bolj "filigransko natančno", gas moraš dodajati postopoma. Če ga stisneš naenkrat do konca kot dizel, se ne zgodi najprej nič. Nato postopoma pridobi hitrost. Je pa vožnja z cx 30 veliko bolj sproščujoča kot s 6-ko. Že vidim, da, se bom hitro sprijaznil z njo. 😊 Pa še porabe obeh pri enaki hitrosti. Mazda CX 30 Mazda 6 dizel Čestitke ...za CX30 👍srečno... zoom zoom Ja to pa je X motor ...postopoma dodajanje plina 😆 1 Citiraj
sportman333 Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 pred 16 minutami je Alex napisal: Evola, cx 30 je doma. 👍 Ampak... Sveta pomagavka. Cx 30 pije manj kot mazda 6 dizel. Wtf? 🤔 Žena je vozila pred mano 6-ko,hitrosti so bile nekje od 130-150. Vozila sva identično od BTC do Kopra. Edino na vrhniškem klancu me je malo pustila zadaj, ker smo nekaj bremzali in je ona lepo pobegnila naprej ampak sem jo na vrhu klanca dohitel. 😊 Prvi vtisi in razlika med vožnjo ene in druge? Mazdo cx 30 moraš voziti bolj "filigransko natančno", gas moraš dodajati postopoma. Če ga stisneš naenkrat do konca kot dizel, se ne zgodi najprej nič. Nato postopoma pridobi hitrost. Je pa vožnja z cx 30 veliko bolj sproščujoča kot s 6-ko. Že vidim, da, se bom hitro sprijaznil z njo. 😊 Pa še porabe obeh pri enaki hitrosti. Mazda CX 30 bistvo je, da se ti na CX-30 rdeče polje začne pri 6,5k rpm in ne pri 4 :), heh. Čestitke za nakup in srečno/varno vožnjo! 1 1 Citiraj
scania Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 Čestitke in naj ti služi 🙂 1 Citiraj
Bini Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 (urejeno) pred 23 minutami je Gelipter napisal: Čestitke ...za CX30 👍srečno... zoom zoom Ja to pa je X motor ...postopoma dodajanje plina 😆 Jp, ali pa v nižjo in skoči takoj.... @Alex lepo se vozi do 2kkm,da bo lepo ulavfana in seveda srečno vožnjo ti želim in uživaj v tihi vožnji brez dizl ropotanja..... 😁 Popravljeno 14. julij, 2022 od Bini 1 1 Citiraj
Alex Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 pred 44 minutami je FuManchu napisal: Potem je kot star turbobencinc z ogromnooo turbo luknjo Ne ni. Drugačen filing. 😊 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 pred 15 minutami je Bini napisal: Jp, ali pa v nižjo in skoči takoj.... @Alex lepo se vozi do 2kkm,da bo lepo ulavfana in seveda srečno vožnjo ti želim in uživaj v tihi vožnji brez dizl ropotanja..... 😁 Ja, če bo žena spredaj v drugem avtu, potem bo res užival v TIHI vožnji. Drugače je pa vseeno, a imaš štromarja, bencinca al pa dizla, kaj dosti tišine ne bo notri... 3 Citiraj
Alex Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 Evola, naročene še 18" feltne za zimske gume. Enkrat jeseni pa še zimske gume. Vzel sem takšne, kot jih ima Gelipter. Gelipter, hvala za naslov in link. 👍 https://felnar.com/izdelek/brock-rc32-sbm-7x18-5114-et45-m45/ pred 10 minutami je Slivka napisal: Ja, če bo žena spredaj v drugem avtu, potem bo res užival v TIHI vožnji. Drugače je pa vseeno, a imaš štromarja, bencinca al pa dizla, kaj dosti tišine ne bo notri... Res je. Pri meni je vedno glasna glasba .🎸🎸 Aja, to muziko bo pa potrebno malo poštelati in dograditi. 🤔 Takoj jutri gredo noter drugi visokotonci in sicer od firme Rainbow. Pozneje še sub na mesto rezervnega kolesa. Ostalo, zvočniki, radio in ojačevalec je non bose od Pioneer-ja. Mogoče bodo zvočniki v redu. 3 Citiraj
Gelipter Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 pred 31 minutami je Alex napisal: Evola, naročene še 18" feltne za zimske gume. Enkrat jeseni pa še zimske gume. Vzel sem takšne, kot jih ima Gelipter. Gelipter, hvala za naslov in link. 👍 https://felnar.com/izdelek/brock-rc32-sbm-7x18-5114-et45-m45/ Res je. Pri meni je vedno glasna glasba .🎸🎸 Aja, to muziko bo pa potrebno malo poštelati in dograditi. 🤔 Takoj jutri gredo noter drugi visokotonci in sicer od firme Rainbow. Pozneje še sub na mesto rezervnega kolesa. Ostalo, zvočniki, radio in ojačevalec je non bose od Pioneer-ja. Mogoče bodo zvočniki v redu. Ja feltne so TOP boš zadovolje👍👍👍 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Ne ni. Drugačen filing. 😊 Težko bi se navadil. Sem navajen, ko pohodim gas me nalima na sedež Pa srečno vožnjo v suv-u 2 2 Citiraj
dvorjan Napisano 14. julij, 2022 Prijavi Napisano 14. julij, 2022 Obilo srečnih kilometrov. Ko bo utečena, pa pokažeš, kaj zna ozr. zmore. 😃 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 13 urami je Alex napisal: Evola, cx 30 je doma. 👍 Ampak... Sveta pomagavka. Cx 30 pije manj kot mazda 6 dizel. Wtf? 🤔 Žena je vozila pred mano 6-ko,hitrosti so bile nekje od 130-150. Vozila sva identično od BTC do Kopra. Edino na vrhniškem klancu me je malo pustila zadaj, ker smo nekaj bremzali in je ona lepo pobegnila naprej ampak sem jo na vrhu klanca dohitel. 😊 Prvi vtisi in razlika med vožnjo ene in druge? Mazdo cx 30 moraš voziti bolj "filigransko natančno", gas moraš dodajati postopoma. Če ga stisneš naenkrat do konca kot dizel, se ne zgodi najprej nič. Nato postopoma pridobi hitrost. Je pa vožnja z cx 30 veliko bolj sproščujoča kot s 6-ko. Že vidim, da, se bom hitro sprijaznil z njo. 😊 Pa še porabe obeh pri enaki hitrosti. Mazda CX 30 Mazda 6 dizel Srečno vožnjo, velik varnih km in naj dobro služi! 2 Citiraj
NevLado Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 13 urami je Alex napisal: Evola, cx 30 je doma. 👍 Ampak... Sveta pomagavka. Cx 30 pije manj kot mazda 6 dizel. Wtf? 🤔 Žena je vozila pred mano 6-ko,hitrosti so bile nekje od 130-150. Vozila sva identično od BTC do Kopra. Edino na vrhniškem klancu me je malo pustila zadaj, ker smo nekaj bremzali in je ona lepo pobegnila naprej ampak sem jo na vrhu klanca dohitel. 😊 Prvi vtisi in razlika med vožnjo ene in druge? Mazdo cx 30 moraš voziti bolj "filigransko natančno", gas moraš dodajati postopoma. Če ga stisneš naenkrat do konca kot dizel, se ne zgodi najprej nič. Nato postopoma pridobi hitrost. Je pa vožnja z cx 30 veliko bolj sproščujoča kot s 6-ko. Že vidim, da, se bom hitro sprijaznil z njo. 😊 Pa še porabe obeh pri enaki hitrosti. Mazda CX 30 Mazda 6 dizel Evo še en dokaz da se staraš in ti je vožnja v povišani kocki bolj všeč kot vožnja v stabilnem znižanem karavanu Srečno vožnjo in veliko varnih km!!!!! Pa upam, da boš kdaj stisnil do podna 5 Citiraj
mazdaman Napisano 15. julij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2022 Alex uživaj še naprej v vožnji in Mazdi pa kakršna koli že je. 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 @Alex,profilno sliko boš kaj spremenil🤔 1 Citiraj
Janez007 Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 41 minutami je Bini napisal: @Alex,profilno sliko boš kaj spremenil🤔 😆 3 1 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 Pred eno uro je Janez007 napisal: 😆 TOP..... Citiraj
Alex Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 24 minutami je FuManchu napisal: Bo He, He, ni to suv za DeSUS. To je za aktivne ljudi in športnike. 😉 Že to, da nima avtomatskega menjalnika nam pove, da ni to avto za penzioniste. 😊 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 Ma, ne vem... A ni bilo nekaj govora, da je to DeSUS avto zato, ker se višje sedi. Mislim, da je bilo nekaj govora, da se upokojenci ne morejo usest v kakšen nizek avto, še težje pa iz njega vstanejo, zato imamo SUVe, ker lažje vstopajo in izstopajo... A ni bilo nekaj takega govora pred časom ravno tu na tem forumu? 2 3 Citiraj
Alex Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 40 minutami je Slivka napisal: Ma, ne vem... A ni bilo nekaj govora, da je to DeSUS avto zato, ker se višje sedi. Mislim, da je bilo nekaj govora, da se upokojenci ne morejo usest v kakšen nizek avto, še težje pa iz njega vstanejo, zato imamo SUVe, ker lažje vstopajo in izstopajo... A ni bilo nekaj takega govora pred časom ravno tu na tem forumu? Možno... A to velja bolj za cx 5. Tam se, sedi višje. 😊 Prva menjava. Namesto "cheap" falš usnjene ročke prava usnjena, 300 g. Sedaj je šele veselje pri menjavanju. Gelipter,kaj praviš, ko imaš enako v cx 30? 2 1 1 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Ma, ne vem... A ni bilo nekaj govora, da je to DeSUS avto zato, ker se višje sedi. Mislim, da je bilo nekaj govora, da se upokojenci ne morejo usest v kakšen nizek avto, še težje pa iz njega vstanejo, zato imamo SUVe, ker lažje vstopajo in izstopajo... A ni bilo nekaj takega govora pred časom ravno tu na tem forumu? Ma tistih 5 cm se nič ne pozna pri penzionistih.... 😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 (urejeno) pred 8 minutami je Bini napisal: Ma tistih 5 cm se nič ne pozna pri penzionistih.... 😉 Hja, saj, mogoče imaš pa prav, "tistih" 5 cm razlike pri penzionistih ni več 5 cm. Potem morajo pa s čim drugim nadoknadit... Popravljeno 15. julij, 2022 od Slivka 5 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 20 urami je Alex napisal: Evola, cx 30 je doma. 👍 Ampak... Sveta pomagavka. Cx 30 pije manj kot mazda 6 dizel. Wtf? 🤔 Žena je vozila pred mano 6-ko,hitrosti so bile nekje od 130-150. Vozila sva identično od BTC do Kopra. Edino na vrhniškem klancu me je malo pustila zadaj, ker smo nekaj bremzali in je ona lepo pobegnila naprej ampak sem jo na vrhu klanca dohitel. 😊 Prvi vtisi in razlika med vožnjo ene in druge? Mazdo cx 30 moraš voziti bolj "filigransko natančno", gas moraš dodajati postopoma. Če ga stisneš naenkrat do konca kot dizel, se ne zgodi najprej nič. Nato postopoma pridobi hitrost. Je pa vožnja z cx 30 veliko bolj sproščujoča kot s 6-ko. Že vidim, da, se bom hitro sprijaznil z njo. 😊 Pa še porabe obeh pri enaki hitrosti. Mazda CX 30 Mazda 6 dizel Uf, 10 lajkov pa že dolgo nisi dobil.... 1 2 1 Citiraj
Gelipter Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Možno... A to velja bolj za cx 5. Tam se, sedi višje. 😊 Prva menjava. Namesto "cheap" falš usnjene ročke prava usnjena, 300 g. Sedaj je šele veselje pri menjavanju. Gelipter,kaj praviš, ko imaš enako v cx 30? Ej...ta ročka je TOP ...lepo izgleda in menjuje😁😆😆 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2022 Prijavi Napisano 15. julij, 2022 pred 58 minutami je Gelipter napisal: Ej...ta ročka je TOP ...lepo izgleda in menjuje😁😆😆 Je že napol avtomatic...... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.