Skoči na vsebino

Predvajanje glasbe (Hi-Fi kvalitete) z SD (micro SD) kartic velikih kapacitet (32GB+)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kupil še 4 Micro SD kartice...tokrat SanDisk Ultra...tudi za Videokamero (za to le 32GB).

V primerjavi z Kingston Canvas Select v povprečju enaka hitrost pri branju,pri pisanju pa za cca. 12MB/s hitrejše...in trenutno cenejše😋...za 5,49€/kartica+SD adapter-priporočam😃👍

https://www.shoppster.si/p/1443078

IMG_20240621_134006.jpg

Capture 2.jpg

Capture 3.jpg

Capture 4.jpg

Capture.jpg

• 3 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)

Eno vprasanje glede sd kartic za poznavalce :). Torej kupil sem kartico micro sd samsung pro plus 128 GB (180MB/s read, 130 MB/s write), vendar imam maximalni write/read speed 20 MB/s. To govorim, ko je kartica fizicno vstavljena v tablicni racunalnik in preko kvalitetnega 3.0 usb kabla povezana v racunalnik na 3.0 port. Hitrost je ista neglede na to ali je datoteka velika par GB ali majhna.Ce kartico fizicno odstranim im jo dam v card reader in zazenem crystal disk mark dobim enake rezultate (22,23 MB/s). Je pa res da je card reader na vrjanto usbja iz aliexpresa (ima 3.0 protokol).

Torej moje vprasanje je sledece: sklepam, da v kolikor bom kupil bolj kvaliteten card reader bojo tudi hitrosti boljse oz. hitrejse, ampak jaz ne zelim za vsak prenos vzemat ven kartico iz tablice. Se lahko samo sprijazmim s taksno hitrostjo v kolikor je kartica ves cas v tablicnem racunalniki ali jaz kaj ne razumem ?

Popravljeno od Scr3am
  • 1 mesec kasneje...
Napisano (urejeno)

Kartica je original kupljena preko amazona od prodajalca samsung. Razn ce mislis na usb card reader. Bolj kot ne sumim na ta card reader.
Mene bolj jezi to, da ce je tablicni racunalnik povezan preko usb kabla na pc da ta micro sd ne pride do izraza namrec hitrost prenosa je se vedno 20MB/s. Mi pa ne pade na pamet, da bi sedaj za vsak prenos odstranjeval kartico iz tablice in jo povezal preko kvalitetnega bralca kartic na racunalnik samo zato, da bo prenos 5 min prej opravljen...

Popravljeno od Scr3am
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Mogoče za koga zanimivo-enostavni kovinski USB 2.0 ključki-"ukraden" design mojega starega Silicon Power F80 (še USB 2.0)...2,5€/kom. z 64GB (58,5 GB neto)...TOP cena za kovinskega....vzel 5kom.😄

Hitrost za 2.0 čist ok...kopiram gor,da ga nafilam,in preverim,če je realna kapaciteta...izgleda legitimno😃👍

Za BIOSe,programe in kar tako,če ne rabiš hitrosti-TOP

https://www.aliexpress.com/item/1005005056831547.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.547718025RDinC

Capture 3.jpg

Capture 2.jpg

USB 64GB Ali.jpg

IMG_20240925_141343.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.