David Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 ....pac to je moje misljenje in se nikoli ne bo spremenilo Kaj pa ?e ti dam 3 porcije ?evapov? Pa ?e eno ?pikano pljeskavico zdraven? Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Kaj pa ?e ti dam 3 porcije ?evapov? Pa ?e eno ?pikano pljeskavico zdraven? to ti jaz pojem tko al tko, no go...try again Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 to ti jaz pojem tko al tko, no go...try again Po?eruh.... jaz se predam! Citiraj Feel free....
Boss Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 glejte, cudezi gor dol fizikalni zakoni ostajajo in se ne morejo premagat... Stari, definitivno mora? probat kak mo?an FWD in bo? presene?en, da razlike med FWD in RWD pri istih konjih v modernih avtih niso velike - ok FWD se ne da powerslajdat in je mogo?e malo manj fun. ?e pa ?toparco vklopi? si pa presene?en, da pri isti mo?i motorjev bo ?as na stezi skoraj identi?en. drugace pa o teh zakonih so mi najprej v kartingu jebali glavo in pol se na faksu 5 let... ok ne bom vet tezil, pac to je moje misljenje in se nikoli ne bo spremenilo a se bo? mnenje spremenil, ?e bo? namesto teorije raje sprobal v praksi :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 sej sem probal ne govorim na pamet...poznam in prakso in teorijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Aaaam....... Labisan.... kaj pa ?e dodano zdraven ?e en Horse burger? Citiraj Feel free....
Boss Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 sej sem probal ne govorim na pamet...poznam in prakso in teorijo ?ak ti bo Qwerty razlo?u, k je ?e ve?krat Need for Speed obrnu da nima? prav ... hehe Ok hec na stran - jaz sem bil tud prepri?an, da je FWD za dirkat slaba izbira sam, ko pa vidi?, da se tud v GHD-ju kar nekako izogibajo zadnjih pogonov in raznih bimmerjev ter podobno ti je kmalu jasno, da ?e bi to bila taka prednost bi bil RWD bolj v uporabi tako pa je serijskih RWD-jev na dirkah zgolj za vzorec. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 ?ak ti bo Qwerty razlo?u, k je ?e ve?krat Need for Speed obrnu da nima? prav ... hehe Ok hec na stran - jaz sem bil tud prepri?an, da je FWD za dirkat slaba izbira sam, ko pa vidi?, da se tud v GHD-ju kar nekako izogibajo zadnjih pogonov in raznih bimmerjev ter podobno ti je kmalu jasno, da ?e bi to bila taka prednost bi bil RWD bolj v uporabi tako pa je serijskih RWD-jev na dirkah zgolj za vzorec. Ali pa mogo?e ne znajo/upajo vozit RWD Jaz bi dirkal samo kak RWD ki ima max 130hp, kar je ve? ?e presega moje sposobnosti in znanje. Mogo?e bi s?asoma pridobil kaj ve? znanja, samo to je spet kdaj in kako. Citiraj
KAALman Napisano 6. september, 2009 Prijavi Napisano 6. september, 2009 meni nekaj pravi, da ti specijalci od razvojnih in?enirjev niso kar tak praznih jabolk brez semena skup naklamfali, pa dali FWD v 3ko... sumim, da imajo ti fantje malce ve? prakse s temi zadevami, kot mi vsi skupaj tule na forumu naslednja stvar je pa pa? tr?na zahteva... kaj se trenutno ponuja, po kaki ceni in kaj ima konkurenca... ?e je 3ka MPS s FWD tak ne dobra, si je pa? ne kupite Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 se ena macda s petimi zvezdicami http://www.euroncap.com/results/mazda/3/2009/382.aspx Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 nice Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.