Guest BrainY Napisano 13. oktober, 2006 Prijavi Napisano 13. oktober, 2006 S tem se je pa res ?e problem in umetnost 50 peljat Citiraj
LabiGT Napisano 13. oktober, 2006 Prijavi Napisano 13. oktober, 2006 sam ta cockpit je pa res copy/paste od stare alfe 147 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 13. oktober, 2006 Prijavi Napisano 13. oktober, 2006 Bje ima v tej klasi samo S3 ve? konjev, tko da smo mo?ni! A loh samo povem, al pa raj? ne bom, ... no men je ?e zmeri velik bolj privla?na Astra OPC, res da je ?ist preve? podhranjena! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 13. oktober, 2006 Prijavi Napisano 13. oktober, 2006 no men je ?e zmeri velik bolj privla?na Astra OPC, res da je ?ist preve? podhranjena! Privla?na gor ali dol ampak ko bo? speljal ti jo bo zategovalo levo desno, ko bo? v ovinku zavil bo ?lo pa naravnost. S3 ima v bistvu "kvazi" 4x4 tako, da recimo no... (kvazi je mi?ljeno, da se zadnji vklopi po potrebi kot pri Golfih)Pismo pa kje ima ta ?tevec 50??? ?isto na za?etku nekje, pri prostem teku. Citiraj
poky Napisano 14. oktober, 2006 Prijavi Napisano 14. oktober, 2006 ?e dobro,da ma moja Mazdica digitalni ?tevec,da nimam tak natla?enih ?tevilk,kot na zgornji sliki! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 15. oktober, 2006 Prijavi Napisano 15. oktober, 2006 A je mo?n da je kk?na MPS-ka 3 ?e pri nas?? Ker v?eri pri Brezovici je pri?la nasproti mene ena modra in mi ni? ni blo jasno, ista maska isti odbija? kot mps ...razen ?e je samo to zamenju pa je wannabe mps?? mi je res ?al da je nism zadi vidu ker potem bi bilo takoj jasno. Citiraj
poky Napisano 15. oktober, 2006 Prijavi Napisano 15. oktober, 2006 Da nisi slu?ajno GTAjke vido?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 15. oktober, 2006 Prijavi Napisano 15. oktober, 2006 mo?n ve?, sploh ?e ma masko isto sej pravim da ?koda k nism od zadaj vidu :ne vem: Citiraj
LEPI Napisano 15. oktober, 2006 Prijavi Napisano 15. oktober, 2006 A je mo?n da je kk?na MPS-ka 3 ?e pri nas?? Ker v?eri pri Brezovici je pri?la nasproti mene ena modra in mi ni? ni blo jasno, ista maska isti odbija? kot mps ...razen ?e je samo to zamenju pa je wannabe mps?? mi je res ?al da je nism zadi vidu ker potem bi bilo takoj jasno. mo?no je da si vidu primo?a iz game ka musko ?tima pa glih iz unga konca je doma pa ma tako masko uzpred Citiraj
ReDevil Napisano 16. oktober, 2006 Prijavi Napisano 16. oktober, 2006 Dons sem pa vidu M6 MPS (srebrno) v akciji, ko je poletela mimo vseh kolkor tolk po predpisih voze?ih! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 P.S. Symon, al se mi samo zdi al si v tej rubriki pozabu kak?nga Nissana omenit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 23. oktober, 2006 Prijavi Napisano 23. oktober, 2006 Kar izivaj. Kot prvo nima "tista" znamka trenutno nobenega "hot hatcha" kot drugo ga pa ne smem ve? menda. Citiraj
poky Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 ?koda,da niso 3ke pustili tak fejst zaobljene ?ez sprednji del,bi ?e bolj huda zgledla! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 Zgleda k en skret od alfe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 No no Yavar,o Mazdi je govora!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2006 Prijavi Napisano 24. oktober, 2006 No no Yavar,o Mazdi je govora!! Na prej?njih slikah zgleda tak, mi je prow ?pou, sam tako je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda3 Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 ?ele zdaj sem opazil to 3-ko Groza to pa je satanov stroj Citiraj
Mazda323 Napisano 15. november, 2006 Prijavi Napisano 15. november, 2006 Sedaj po reklamah na DSF-u Motorvision, test Mazda 3MPS Citiraj
ReDevil Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 Fantje - kdaj gremo na testno vo?no, jaz ?e ogrevam noge, ?e posebej bom probu natrenirat desno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 Fantje - kdaj gremo na testno vo?no, jaz ?e ogrevam noge, ?e posebej bom probu natrenirat desno! Jaz pa srednjo, jo ve?krat rabim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 16. november, 2006 Prijavi Napisano 16. november, 2006 Dobr Javar, vseen ?e ma? kje kake veze, me ob priliki zravn u?tuli za kako testiranje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 22. november, 2006 Prijavi Napisano 22. november, 2006 Jaz pa srednjo, jo ve?krat rabim. Sam z desno gre hitrej. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 U?eri smo vidl zgovorn naslov v simonovi reviji: gutbaj Golf, ariveder?i Astoria (pa ne kavarna), itd. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.