Symon Napisano 27. november, 2006 Prijavi Napisano 27. november, 2006 Kar lepo so jo pohvalili, ?eprav imajo zelo visoke standarde. Predvsem so bili presene?eni nad podvozjem saj kar dobro slu?i namenu kljub temu da ima le prednji pogon. Zavore od 6ke MPS pa so itak namenjene ?e za malo te?ji avto. No in ?e kon?na misel:So the new hot Mazda is quick, but is it a car for enthasuists? Like the Mazda6 MPS before it, the Mazda3 MPS is not a hard-edged performance car. If you want that, you'll probably buy a Honda Civic Type R. No, the 3 MPS performs a difrend role - as a discreet, safe, confortable, rapid machine. Better make that very rapid.Se opro??am za pravopisne napake, sem bolj na hitrco prepisal. Citiraj
Symon Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 No ?e koga zanima "The hot hatch mega-test". Citiraj
nisde Napisano 26. februar, 2007 Prijavi Napisano 26. februar, 2007 Zakaj so pa izkulu?l Mazdo? Naj mi en pove en konkretn razlog u ?em je bolj?i recimo Golf pre?ve?n posiljen 5, razn v tem da prej zleti s ceste? :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 A ?e niste nekteri dojel, da golf je pa? golf! Tko vsaj pravjo pr ns na kmetih! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
323f speed Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 No tole je pa u?eri videno pr hoferju v lj. Sm moru prec pofotkat! Vsaj men je stroj?ek da glava pe?e! Citiraj
nisde Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Lepa zver, dobr si jo nanju?iu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 Uuu,mrcina prava! A si mu zatakno kaki letak za na? forum?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 O moj naslednji avto Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 Naj uleti na forum, pa da pade kaka testna fura! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 3. april, 2007 Prijavi Napisano 3. april, 2007 sej pise na nalepki avto foto market...torej testni avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 NO pa je pri?el dan ko sem tudi jaz stestiral 3 MPS... ?e potegnem ?rto.... NOR avto.... Skratka... Prvi ?ok, pozitiven seveda do?ivi? ko se vsede? noter.... usnjeni sede?i morem re?t da so odli?na izbira, bo?ni oprijem ob?utno bolj?i kot v standardni razli?ici, ampak za moj okus ?e vedno ni optimalen. Naslednja zanimiva stvar je ta, da nima ve? klju?a... ampak tako kot nove 6ke samo kartica, katera lahko ostane pospravljena v ?epu... Pri?gem avto... hm... glas res ni? posebnega... lahko re?em da ISTI kot v mojem.... no takoj ko sem speljal se pa ?e poka?e brutalna mo? ki se skriva pod sklopko..... Od tukaj naprej je samo ?e pravljica... Avto pri nizkih obratih noro umirjen.... ga pelje? lahko kot penzija.... stvar se seveda drasti?no obrne ko kazalec za obrate presko?i ?tevilko 4..... pol se pa za?ne rodeo... Prva prestava je skoraj brezveze... ker dejansko ne more? take mo?i na sprednji par koles prenest.... Druga je pa ?e adijo.... mo? ki jo za?uti? na hrbtu, na volanu..... smeh na mojem obrazu.... bla?eno stanje.... Avtocesta...... pelje? 160 km/h v 5. prestavi.... pohodi? gas.... AVTO TE ZALIMA na sede?... in ta ob?utek se nadaljuje veselo ?e kar preko magi?ne meje 200km/h..... Zaenkrat kar ne najdem pravih besed za avto... mene je fasciniral... in obstaja zeloooo velika mo?nost da ga izberem za svoj naslednji avto... BTW.... povpre?na poraba med to "me?ano vo?njo" je bila 11,6...... CRAZYYY!!!! Citiraj Feel free....
Alex Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Ma j...? porabo pri takem ?uru. Si re?e?-to je samo vo?nja ,but I like it. Citiraj
poky Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 Opa David,to pa ti zavidam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 a to je bila poraba po BCju? PA mu je za verjetni Evo David zdej pa ?e pojdi testirat Civica Type R pa povej kateri se ti zdi bolj?i Citiraj
LabiGT Napisano 2. avgust, 2007 Prijavi Napisano 2. avgust, 2007 davidovski a zvok je isti tudi pri visjih vrtljajih? al tam je ze konkreten sound? drugac pa hudo to skoda edin, da ima sprednji pogon... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 davidovski a zvok je isti tudi pri visjih vrtljajih? al tam je ze konkreten sound? drugac pa hudo to skoda edin, da ima sprednji pogon... Si mislil, samo sprednji pogon ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 al ce bi imela zadnji, tko kot pravi avti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 MPSka vs. nova Subaru Impreza WRX Citiraj
Symon Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 Marko pa saj to sem ti jaz ?e zdavnaj govoril! ?e prej?nja Impreza (in Civic Type R) sta se skrila pred Mazdo. ?koda le, da je premal prepoznavna saj ?e gledamo perfomanse za tak denar je ?e najbolj?i nakup. Registracija je pa itak v obeh primerih ista. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 ?e moj prispevek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Napisano 23. marec, 2008 Res je krasna stvaritev tole, nimam kj prpomnt. Sam ?e bi meu dost fedra bi useen posegu po GTR-u Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2008 Prijavi Napisano 1. april, 2008 Sej po?as bodo pa ?vabi ujel japonce. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.