Ah, Jakec, Jakec... Jakec je povrsen in nic ne studira zraven.
@jures @Janez007 sem kopiral kontakte iz stare sim v novo sim, pa je sedaj vse kot po starem. Ocitno mi je vmes kazalo sinhronizirane stike iz Google clouda. Sicer ne vem zakaj samo stevilke brez imen, ampak nima veze. Urejeno. Hvala obema vseeno.
Konec koncev se bo pa itak samo vse rešilo.
Samo počakat bo treba.
Šteje se, da bi moralo deset žensk roditi 21 otrok oz. 2,1 otroka na žensko, da bi stalež prebivalstva ostal enak. V Evropi pa 10 žensk rodi 15 otrok oz. 1,5 otroka na žensko. Torej se število prebivalcev zmanjšuje, kar pomeni manjšo porabo živil in manjšo porabo izdelkov, posledično to pomeni manjšo porabo surovin in manjšo porabo energentov, posledično to pomeni manjše onesnaževanje in obremenjevanje okolja...
Pa ne le v Evropi, tudi po svetu je velik upad rodnosti. Leta 1960 je bilo okoli 6 otrok na žensko, zdaj jih je 2,2... Nekje čez 25 let bo to že precej velik problem - ker ne bo mlade delovne sile. Tudi migrantov ne bo...
Ampak onesnaževanje se bo pa zmanjšalo. Greta in Lučka bosta gotovo navdušeni...
Jaz sem jih vceraj poskropil z bakrom. Imam jih od lanske jeseni.
Sicer zgledajo v redu, ocitno so se ukoreninili (imam sam kamen, bolj malo zemlje).
Edino eden na drugi lokaciji mi nagaja in se mu susijo listi ter odpadajo. Pa je v veliko boljsi podlagi od ostalih, v zemlji poleg cipres.
Bom videl, ce ta baker kaj pomaga.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.