Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ne branim Tesle, ampak vseeno. Če proti tistemu loony toons zidu pošljemo 20 voznikov, ki ne vedo, da je cesta narisana na zidu bi jih 19 peljalo skozi, en bi pa prej ustavil in spraševal za smer. Namreč šoferji tudi nimamo Lidarja v glavi ampak smo bolj podobni kameram in naravni (ne)intelegenci. Problem, ki ga vidim je v tem, da bi Tesla ob slabi vidljivosti moralazmanjšati hitrost glede na situacijo na cesti, tako kot se predvideva za voznika. Žal tega ne naredi in tu je glavni problem video sistema, ki ga ima. Zato pa seveda ni niti blizu, da bi bil samostojno vozeči avto brez človeškega nadzora.   V vseh teh primerih, ki smo jih videli pa vseeno dvomim, da FSD izklopi pred nesrečo, ker če ne opazi, da bo šla skozi zid ali zbila pešca nima niti časa tole izklopit. Namreč ne ve, da bo prišlo do nesreče, dokler se dejasnko ne zgodi.   Ampak na koncu bi človek lahko rekel, da edina prava rešitev bi bila tako video kot lidar sistem združena v eno.    
    • Ne nism že en čas pive si privoščil 😛
    • Na krvodajalski: - "Ho, gospod, glejte no, vaša žena je pa ista krvna skupina kot vi!" - "Ja sej ne more bit drgač, če mi pa že 20 let pije kri..."
    • V hisi mi vlece po novem 5g signal iz Telekoma. 10 MB/s. Slabo, vem, ampak boljse kot poprej od A1, ki je slo do najvec 4 MB/s na 4g signalu. Ce na telefonu vklopim samo 4g signal, vlece manj kot 10 MB/s, zato je vseeno boljse ena crtica na 5g, kot dve crtici na 4g. Zal nimam opcije telefonskega in internetnega prikljucka. Vse poganjam na 4g modem s sim kartico.   Testiral sem 1 meter pred vhodnimi vrati, kjer mi potegnejo 2 crtici in 70 MB/s na 5g signalu.  Sedaj studiram, da kupim 5g modem in ga postavim pred hiso. Mislite, da bo boljse prebijalo stene? Ker zdaj sem testiral vsepovsod po hisi, pa nikjer ne dobim dveh crtic.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.