Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Aha, zdaj me boš lovil na foro, da sem namest Nizozemščina napisal Nemščina. Uf ja zdej je pa zgodba pa čist drugačna. Za kupca ne vem kdo je napisan na računu, ker si odrezal tisti del slike, ampak glede na to kako te je prizadela moja pripomba, da v Sloveniji šestke s tako opremo pač niso bile malo pod 37k€ ampak precej nižje, bi rekel, da je tale celo lahko tvoj in da sem me vede po nesreči stopil v tvoj zelnik oziroma moderno rečeno v tvojo interesno sfero.   Se oproščam, ne bom več. Ampka še enkrat, popolnoma nič ni pomembno za koliko je bil ta tvoj avto kupljen v neki drugi državi (vemo, da so ceniki različni), pomembno je le za koliko se bo uspel prodati tukaj kot rabljen in to bo verjetno tam nekje kot se prodajajo podobni kupljeni v Sloveniji.    
    • Komentar pod sliko zmaga;)     People are painting SpaceX rockets on Cybertrucks to support Elon Musk, how sweet
    • Jaz A resitiram vsakič ko tankam. Potem točno vem, koliko mi pije na neki tedenski poti.   B pa resitiram ko menjam olje... potem mi pri 10k resitera in flipne spet na 0 km, ampak porabo pa obdrži dokler nimam servisa.   Ker delam servis 2x letno točno vem, koliko mi je avto pil poleti in pozimi.    
    • Najde se tudi cel kup videov, kjer so drugi to probali in se je Tesla odrezala čisto drugače… tako da so dvomi o tem, da je tisti “haterski” video res čisto pravi in da gre predvsem za to, da se promovira lidar…   Eden je recimo tale:     ali pa tale…    
    • Jaz imel na shranu prve generacije...na carat opremi... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.