Skoči na vsebino

Poraba Mazda CX30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, če bojo znali z temi X motorji🤔

pred 2 urama je Bossek napisal:

Opravljen 4 redni servis.

Olje + filter + zavorno olje + kabinski filter + prednje zavorne plossice ... 590 eur 😱

Se je pa ugotovilo, da je puscal hladilnik in je bil menjan pod garancijo.

Kam jo pa voziš na servis? 

Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Ja, če bojo znali z temi X motorji🤔

Kam jo pa voziš na servis? 

interclass vic

Napisano
pred 17 urami je Bossek napisal:

Olje + filter + zavorno olje + kabinski filter + prednje zavorne plossice ... 590 eur 😱

Navadna kraja na uradnih servisih. 

To vse skupaj bi bilo realno nekje 200€ skupaj z delom. 

Napisano

To si tudi malo po svoje prirejajo račune kok jim paše. Pač, če se da zakaj nebi. Pred petimi leti je žena na 1. servis peljala svojo Mazdo 2 1.5 G75 in plačala 195€, nekaj tednov pozneje je kolega peljal k istemu pooblaščencu svojo CX-3 2.0 G122, prav tako na 1. servis in plačal 165€. Menjano vse isto. Od tistega časa me ne vidijo več tam.

• Všeč 3
  • Haha 1

33871_1.png

Napisano

Dobro no, 30 kvint razlike. Nekaj se tu bunit je skoraj izguba časa, razen če ne veš kaj bi drugega počel.

600€ namesto 200€ je pa druga zgodba...

Napisano
pred 11 urami je Lentus napisal:

To si tudi malo po svoje prirejajo račune kok jim paše. Pač, če se da zakaj nebi. Pred petimi leti je žena na 1. servis peljala svojo Mazdo 2 1.5 G75 in plačala 195€, nekaj tednov pozneje je kolega peljal k istemu pooblaščencu svojo CX-3 2.0 G122, prav tako na 1. servis in plačal 165€. Menjano vse isto. Od tistega časa me ne vidijo več tam.

3ka je večji avto, več dela in več  olja🤔

Če bi 6tko imel bi bilo pa 250€ min... :nevem:

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

3ka je večji avto, več dela in več  olja🤔

Če bi 6tko imel bi bilo pa 250€ min... :nevem:

Ona je za 2ko plačala več kot za CX-3

Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Ona je za 2ko plačala več kot za CX-3

Joj, spregledo sem... 😵‍💫

Napisano
dne 18. 9. 2024 ob 18:40 je Bossek napisal:

To je kar na hard, jaz danes na Accordu, uraden Honda servis (Selič, šmartno ob paki)...olje, oljni in zračni filtri, menjava/centriranje gum, polnjenje klime, še neke žarnice...350€....zgornje pa odraža sigurno LJ cene, če bi sam šel v LJ na AC mobil dvomim da bi prsu pod 500€....(npr.on ima olje še vedno po 12.5€, ko je v ljubljani , kranju nadc20€....pa urna postavka, itd...)

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega.
    • - sem, a mene je navduševal motor, da gre za avto in ne SUV, da ima ustrezno uporaben prtljažnik pa še vedno ne izgleda kot kinderjajček. Ja mogoče bi lahko bil še kakšen detajl manj, če ostanemo samo pri obliki. Ampak, še 1x - idealnega avta, ki bi mi bil 100% všeč pač ni zato pa vedno pride kakšen kompromis.   - davno je minil čas, ko je mogoče držalo, da so Škode oskubljeni VW-ji. Škoda ima natančno tako opremo kot VW in vso tehniko kot jo ima VW. Tko, da to ne drži   - Škoda ima dizajn, ki je lasten znamki in gre za evolucijo ter ne za revolucijo. Vseeno pa držijo v proizvodnji različice, ki so jih drugje opustili, kupci si jih pa še vedno želimo. Meni to veliko pomeni, da se upošteva želje kupcov ne pa da se jih sili v neke namišljene trende.   - Podvozje na moji prejšnji Mazdi 6 GTA je bilo tudi bistveno trše od tega na tej. Ja tista je bila veliko bolj gokart, tale je pa udobnejša. Zato imajo tudi pri VW-ju recimo možnost menjave vzmetenja za tršega oziroma celo adaptivnega. Ker enkrat si želiš mal dirkaškega vzdušja po srpentinah, drugič pa lagodnega udobja na AC-ju.  
    • Od vsega vag koncerna še najmanj dolgočasen avto na pogled. 
    • Z zlato uro.... 😵‍💫🫣😉
    • Hvala vsem za mnenja in pomoc! Sedaj bo lazje kako naprej... 🤞
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.