Skoči na vsebino

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 27. 9. 2022 ob 23:21 je Bini napisal:

Ne ampak zato,ker so grde......😂

Ti,ti "poreden tiček"😉...povej po pravici....za to,ker bi pol avto bil težji....pa k sanke niso čist paralelne,torej je veliiiiiko večji zračni upor...pa pol ni šanse,da bi imel takšno porabo🤔

OK...sedaj pa brez "zajebancije"....sem razmišljal....ko so mi zmontirali te "sanke"🧐...po moje bi moral dobiti še tiste original šine katere pokrivajo montažni kanal,kjer se montirajo te sanke....pa so jih v delavnici obdržali🙄...."piz..a"...ajd-saj jih ne bom rabil,a vseeno...če bom "čez 30let" avto prodajal,in kupec ne bo maral "sank"....🤔

Pa sem zaradi naročene rezervnega kolesa dobil tisti filc,pleh,vijake itd....samo šine pa nisem dobil😠.

Pa še za malce veselja in smeha en "resnični vic",k ga lahko poveste svoji dragi....za kaj moški ne dobijo celulita?....za to,ker je to grdo😂🤣

L.P.

Napisano
pred 41 minutami je skritikrt napisal:

Ti,ti "poreden tiček"😉...povej po pravici....za to,ker bi pol avto bil težji....pa k sanke niso čist paralelne,torej je veliiiiiko večji zračni upor...pa pol ni šanse,da bi imel takšno porabo🤔

OK...sedaj pa brez "zajebancije"....sem razmišljal....ko so mi zmontirali te "sanke"🧐...po moje bi moral dobiti še tiste original šine katere pokrivajo montažni kanal,kjer se montirajo te sanke....pa so jih v delavnici obdržali🙄...."piz..a"...ajd-saj jih ne bom rabil,a vseeno...če bom "čez 30let" avto prodajal,in kupec ne bo maral "sank"....🤔

Pa sem zaradi naročene rezervnega kolesa dobil tisti filc,pleh,vijake itd....samo šine pa nisem dobil😠.

Pa še za malce veselja in smeha en "resnični vic",k ga lahko poveste svoji dragi....za kaj moški ne dobijo celulita?....za to,ker je to grdo😂🤣

L.P.

Evo to je to,na koncu je pa vse jasno kot beli dan,celulit in sanke gredo skupaj a v moj ali na moj avto nikoli.....😊😀😂(hec)

Mene sploh ne motijo,ene prav pašejo na avte kot so insignia,M6, CX30 itd 😉

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Evo to je to,na koncu je pa vse jasno kot beli dan,celulit in sanke gredo skupaj a v moj ali na moj avto nikoli.....😊😀😂(hec)

Mene sploh ne motijo,ene prav pašejo na avte kot so insignia,M6, CX30 itd 😉

O čem ti to? A o sankah al o ženskah s celulitom? :nevem:😜

33112_1.png

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Zanima me iz vaših izkušenj kje se da najbolj dogovoriti glede cene oz popusta. Tole cx-5 sem kupil v Kopru in sem dobil najvišji popust, vendar sedaj nimajo več prioritetno prodajo Mazde in bo baje težje dobiti popust.

Napisano
Pred eno uro je Senad napisal:

Zanima me iz vaših izkušenj kje se da najbolj dogovoriti glede cene oz popusta. Tole cx-5 sem kupil v Kopru in sem dobil najvišji popust, vendar sedaj nimajo več prioritetno prodajo Mazde in bo baje težje dobiti popust.

Ali boš menjal na bencin 2.5? :ouje:

Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Ali boš menjal na bencin 2.5? :ouje:

Ja ... G194 AWT AT 

Napisano
pred 2 urama je Senad napisal:

Ne razumem kaj hočeš povedat s to prioritetno prodaje Mazde.... 🤔

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.

Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.

• Všeč 2
  • Začuden 1
Napisano

Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.

Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.

To prvo razumem ne razumem pa zakaj ti nebi še enkrat dali največjega med vsemi.....:nevem: 

Jaz sem se že 3x najbolje zdilal pri Selmar med BTC,MB in CE.....👍

Napisano

Ti to druge sprašuješ, pa sam najbolje obvladaš? :)

Napisano

Ponoviš vajo in si zmagal....glede na to da kupuješ Mazdo imaš itak, kaj malo več kot 5 salonov v SLO, tudi ce vse obiščeš ni neke hude panike😉😂, saj ne kupuješ vw🤭🤣

Napisano
pred 5 urami je Senad napisal:

To pa je popust 😮 Lepo :prstgor:

Napisano

Ne, to ni popust.

To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili... 

In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...

• Všeč 5
  • Začuden 2
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Ne, to ni popust.

To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili... 

In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...

Saj si, pri nas nebi dobil toliko je pa res da si dražji samo za 1€ pri vsaki stvari.... 😁

Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je Bini napisal:

Saj si, pri nas nebi dobil toliko je pa res da si dražji samo za 1€ pri vsaki stvari.... 😁

Nima Cinkarne Celje v bližini, ampak čisto neokrnjeno naravo (razen onesnaževalcev, ki jih v hribe prinese zrak iz Italije). 😃 

Popravljeno od Janez007
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano

Mojster pa ti si car v pogajanjih... Sem mislil, da sem se sam dobr zdilal za 3000€ popusta pri šestki pa vidim, da se je dalo celo več. :bravo:

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je Janez007 napisal:

Nima Cinkarne Celje v bližini, ampak čisto neokrnjeno naravo (razen onesnaževalcev, ki jih v hribe prinese zrak iz Italije). 😃 

Iz Italije? Ne bo šlo skozi. Burja začne zalet jemat pri Triglavu. In od Triglava do nas prinese samo tisto, kar izprdijo planinci na Veliki Zelnarci, v dolini Sedmerih jezer, na Mahavščku in Tolminskem Kuku...

Ja, kakšnih 50 km je od nas do vrha Triglava, zmerno do pretežno sami gozdovi...

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Joj to pa nisem vedel,kuram škodi cinkarniški zrak na daljavi 15 km.....😂

Napisano
pred 23 minutami je Bini napisal:

Joj to pa nisem vedel,kuram škodi cinkarniški zrak na daljavi 15 km.....😂

Mogoče pa ne. So delci iz cinkarne toliko težki, da prej padejo na tla ...

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Mojster pa ti si car v pogajanjih... Sem mislil, da sem se sam dobr zdilal za 3000€ popusta pri šestki pa vidim, da se je dalo celo več. :bravo:

Ja sva bila zelo presenečena, glede na to da je pri Ferku v Mb rekel da je pri Mazdi max 500€ popusta. Sedaj je problem, ker je Avtoplus v Kopru vzel Mercedesa in imajo Mazdo samo še za zraven in mi je prodajalec rekel  da jo lahko naročijo, samo vprašanje kdaj jo bodo dobili ker pač niso več prioriteta v Sloveniji.

pred 19 urami je Bini napisal:

Sedaj prodajajo Mercedese in imajo še Mazdo zraven zaenkrat, samo da ne naročujejo več v naprej in tudi če naročijo morajo čakati, ker so drugi trgovci v Slo v prednosti

pred 16 urami je sportman333 napisal:

Ponoviš vajo in si zmagal....glede na to da kupuješ Mazdo imaš itak, kaj malo več kot 5 salonov v SLO, tudi ce vse obiščeš ni neke hude panike😉😂, saj ne kupuješ vw🤭🤣

Panika je samo v tem, da sem iz Koroške in imam skoraj do vsakega salona 200 km v eno stran 🙈😬

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 5 minutami je Senad napisal:

Ja sva bila zelo presenečena, glede na to da je pri Ferku v Mb rekel da je pri Mazdi max 500€ popusta. Sedaj je problem, ker je Avtoplus v Kopru vzel Mercedesa in imajo Mazdo samo še za zraven in mi je prodajalec rekel  da jo lahko naročijo, samo vprašanje kdaj jo bodo dobili ker pač niso več prioriteta v Sloveniji.

Sedaj prodajajo Mercedese in imajo še Mazdo zraven zaenkrat, samo da ne naročujejo več v naprej in tudi če naročijo morajo čakati, ker so drugi trgovci v Slo v prednosti

Panika je samo v tem, da sem iz Koroške in imam skoraj do vsakega salona 200 km v eno stran 🙈😬

Saj so maili, telefoni, ... kolega je pred kratkim s ponudbami sem, tja in nazaj ...  na koncu kupil Seata še 1.000 € ceneje, kot je bilo najprej rečeno, da se ceneje ne da, pri istemu, ki je to prej trdil. Mislim, da spet prihajamo v bolj normalne čase, ker se novi ne prodajajo več kot vroče žemlje. 

Napisano

Pojdi Selmarju.... 👍

Napisano (urejeno)

Evo, neki popusta pa je 🙂 Pol se da dat kej 😄  Še za 500€, 1k€ probaš še spogajat in je to to. 🙂 

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 G165 Attraction Plus, letnik:2023,37530 EUR :: www.Avto.net ::

dne 24. 1. 2023 ob 6:47 je Slivka napisal:

Ne, to ni popust.

Itak da lupjo, sam cenik primemo v roke, pa ti je vse jasn 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.