dvorjan Napisano 17. september, 2022 Prijavi Napisano 17. september, 2022 Sicer ne vem konkretno za Mazdo, a pri drugem sodobnem vozilu sem sam v podobni situaciji s Kitajske naročil ključ z elektroniko (je bil bistveno cenejši kot na uradnem servisu) in ga dal sprogramirat na uradni servis (temu delu se ni dalo izogniti) ter seznanit z vozilom. 3 Citiraj
Shrek Napisano 17. september, 2022 Prijavi Napisano 17. september, 2022 Če je avto kasko, je gratis če se "izgubi"... 1 Citiraj
Jest Napisano 17. september, 2022 Prijavi Napisano 17. september, 2022 pred 4 urami je dpicul napisal: Pred dobrim tednom sem "posadil" ključe, pa tudi dež je že prišel vmes. nikjer pa ni še videt da bi vzklili, verjetno je bila sadika slaba..torej kje narediti rezervne ključe? Na original servis nisem niti vprašal ker sklepam da je cena zlatarska.. Sem temo zdruzil z eno ze obstojeco, kjer je bil ze odgovorjeno na podobno vprasanje… Malo pobrskaj po temi nazaj… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dpicul Napisano 18. september, 2022 Prijavi Napisano 18. september, 2022 dne 17. 9. 2022 ob 14:45 je Jest napisal: Sem temo zdruzil z eno ze obstojeco, kjer je bil ze odgovorjeno na podobno vprasanje… Malo pobrskaj po temi nazaj… hvala, se bo treba pripeljat do Lj na kratek obisk. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.