Skoči na vsebino

Avtomatski menjalnik proti ročnemu menjalniku

Ustvari kratki URL


Boss

Samodejni vs. ročni menjalnik  

48 uporabnikov je glasovalo

  1. 1. Kakšen menjalnik najpogosteje uporabljaš



Priporočeno sporočilo

  • 3 meseci kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Ravno zato nisem napisal "slovenskih bank", ampak "bank v Sloveniji".   Bi zastavil malo drugače - ali je javno ali zasebno ni tako pomembno, kot je pomembno kakšen je odnos vodstva in zaposlenih. Običajno imajo domači ljudje več empatije do svojega kraja in krajanov, kot tujci. Ni pa to vedno, kot je bilo v primeru Igorja in "njegovega" Istrabenza.   V Sloveniji se je od osamosvojitve naprej v državnih družbah pogosto slabo kadrovalo, po načelu, najbolj važno je, da je naš (da bo zrihtal našim službe in denar za stranko in naše žepe), ne pa da je dober gospodar za družbo.       
    • Ja: ročni menjalnik v kombinaciji z vsaj dvolitrskim turbo-dizlom...
    • Danes čist popizdil,k že drugi dan zapored koda E31 na Bosch pomivalcu...stara fora,k je bilo že pri prejšnjem Boschu tako...netesnost banje,in skoz kaplja na dno,kjer je plovec za qaua-stop...pa ga izvlečem,nagnem na stran,da izteče voda ven...,in "jovo na novo"...in se mu sfuzla,in kaže eno drugo kodo...itd... Poln qurac imam že tega Boscha... Pa pred dvema mescema crknila Bosch mikrovalovka-crknil motor ventilatorja...brez ventilarorja pa "bog ne daj,da jo goniš"...lahko bajta zgori... Nesem mikrovalovko na Etis servis...se sreča,da so takrat imeli akcijo "zastonj podaljšanje garancije na 5 let",čene bi bila mikrovalovka ža na smetišču...lih dobre 4 leta in crknila... In so vgradili nov komplet ventilator, in lepo dela...še tišje...a glej ga hudiča-crkuje display...bo spet treba na servis...   Pomivalca pa mam Bosch-a res "beri zgoraj"...dve leti in pol in "za na deponijo"   In grem gledati, kaj čem kupiti.... Sem že imel Candy,Bosch,Miele,spet Bosch...in začnem gledati tudi Beko🙄 (ma Bosch hladilnik je rudi Made in Turky)... Gledam mal boljše,in najdem na Mimovrste dva boljša prostostoječa... In greva popoldne z ženo malo pogledati v BTC v Merkur...nič nimajo.... In zavijeva se v BigBang...in na koncu so imeli oba...boljšega pa je prodajalka izenačila z ceno od Mimovrste...in kot nalašč po vrhu še vikend-popust,in so ga imeli celo na zalog...prodajalka sploh ni vedela,da ga imajo,k so nekaj zajebali,in ga ni med prostostoječimi... Je bila na koncu cena 522,75€-top cena! Za tega gre.   BDFN36560XC pomivalni stroj BEKO WWW.BIGBANG.SI BDFN36560XC  pomivalni stroj BEKO   Še uradna stran Beko   BDFN36560XC | Prostostoječi pomivalni stroj (15 nastavitev položajev, Polna) | BEKOGLOBAL WWW.BEKO.COM Prostostoječi pomivalni stroj (15 nastavitev položajev, Polna) | BDFN36560XC | BEKOGLOBAL   2 let garancije+3 leta ob registraciji,10 let na motor (inverter). Kar je bilo meni važno-optično ne izgleda plastik-fantastik,A-klasa-najvarčnejši za ta cvenk sploh,zelo tih,zelo masivne košare iz debele žice-se takoj opazi...in vse živo ostalega...naj vsak zase pogleda,kogar zanima... Upam,da nisem brcnil v temo z to znamko... Jutri montiram...pa da vidim🙄
    • Še dve fotki ProCeeda v lepšem vremenu... 😉
    • Kera pa je še slovenska banka?....naštevate tobačno....kje je pa vec kot 20+ slo firm, kjer ni bilo tujcev....(celoten istrabenz konglomerat, tomos, elan, tam, mlm, sct, primorje, večina zivilske in prehrambene verige, turizem....pa še veliko sem jih pozabil)...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.