Alex Napisano 9. oktober, 2022 Prijavi Napisano 9. oktober, 2022 pred 1 uro je dvorjan napisal: Ja, na forumu zadnje čase res manjka strpnosti in razumevanja do drugače mislečih. Za Alexa in vse nas ostale pa le tale misel: "Kar seješ, to žanješ." Prav imaš. A kaj, ko bi se tega morali držati vsi. 🤔... a, se žal ne. Citiraj
Jest Napisano 9. oktober, 2022 Prijavi Napisano 9. oktober, 2022 Bom direkten…Zal ocitno ne razumes, da si ravno ti tisti clen, ki je marsikomu trn v peti ravno zaradi hinavskega nacina zafrkavanja … In na koncu si prvi, ki jokas, da bi bilo treba narediti red… ali pa pravis, da nekateri ne razumemo humorja… 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 9. oktober, 2022 Prijavi Napisano 9. oktober, 2022 pred 4 urami je dvorjan napisal:Ja, na forumu zadnje čase res manjka strpnosti in razumevanja do drugače mislečih. Za Alexa in vse nas ostale pa le tale misel: "Kar seješ, to žanješ." Zelo vredu misel👍👍👍.. Citiraj
Boss Napisano 9. oktober, 2022 Prijavi Napisano 9. oktober, 2022 Ma to ni res, jaz sem lani usjal ključe pa še vedno nimam drugih 1 Citiraj
Alex Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 Zadnja leta ta ljudska "kar seješ to žanješ*vsaj na obali ne drži več. Suša in to. 😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 pred 7 urami je Alex napisal: Zadnja leta ta ljudska "kar seješ to žanješ*vsaj na obali ne drži več. Suša in to. 😉 dne 8. 10. 2022 ob 13:06 je Alex napisal: Nimaš smisla za humor. 2 Citiraj
Bini Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 Fantje, spijte kak dober koffé pa smirite živce, mogoče jih boste še rabili za kaj bolj pomembnega... 😉 5 Citiraj
FuManchu Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 Temo pa zaklent pa je mir. 1 Citiraj
TBA Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Fantje, spijte kak dober koffé pa smirite živce, mogoče jih boste še rabili za kaj bolj pomembnega... 😉 Pa kako slivovko in pir zraven 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 pred 4 urami je TBA napisal: Pa kako slivovko in pir zraven Manj nevarno srkniti Slivovko, kot srečati Slivko, z lopato in da ni snega v bližini. :)) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. oktober, 2022 Prijavi Napisano 10. oktober, 2022 Tole bi bil lahko Slivka al pa njegov ruski bratranc... Mazda, enoprostorc, lopata... 4 1 Citiraj
Shrek Napisano 18. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2023 No, Alex, spet za tebe. Še enkrat ti povem, da naj te ne briga, kako in kam hodim na dopust. Spet žališ. Ja, in nisem samo na Hrvaškem bil. Ti naštejem, v katerih državah sem bil na dopustu in to z avtom? Te boli, ker sem MOJE mnenje povedal glede dopusta na križarki? Sem kdaj omenil in v nič deval človeka, ki je šel na križarko? Bil z avtom v Turčiji, Grčiji, Bolgariji, Romuniji, Moldaviji, Ukrajini, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Litvi, Latviji, Estoniji. V tovornjaku pa še Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji, Luksemburgu, Belgiji, Nizozemski... Mogoče še kaj izpustil... 3 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Pomoje se sploh ne splača z njim ubadat, on se hrani s tem, da je v središču pozornosti 4 Citiraj
godlike Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Vauuu. Par let nisem redno foruma spremljal in nisem vedel, da se taki boji tu bijejo. 😮💨 Mene spominja ta forum na študentska leta in forum od faksa. Ista dinamika, vse možne teme pokrite. Dobesedno endemit v današnjem času. Citiraj
ignacij Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Forum je super, zmeri dobim koristne nasvete. 4 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 (urejeno) pred 52 minutami je godlike napisal: Vauuu. Par let nisem redno foruma spremljal in nisem vedel, da se taki boji tu bijejo. 😮💨 Mene spominja ta forum na študentska leta in forum od faksa. Ista dinamika, vse možne teme pokrite. Dobesedno endemit v današnjem času. Delamo slotech-u konkurenco 🤣 Popravljeno 18. april, 2023 od Tilen5 2 1 Citiraj
Alex Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 A ima še kdo tako čast, da ima svojo temo? Saj ni bilo potrebno. Hvala, hvala. 👍 Citiraj
Shrek Napisano 18. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2023 Naj ti bo v čast, da imajo SLABI ljudje svojo temo. In ti si ponosen na to. Citiraj
Alex Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Pred eno uro je ignacij napisal: Forum je super, zmeri dobim koristne nasvete. Enako. Tu najdeš vse o vrtičkih, pa vse o računalništvu, pa o kuhariji, pa o delavnih strojih, avtobusih, orodju, hi-fi-ju... In tudi o mazdah. Skratka vsa področja pokrivamo. 😉 2 Citiraj
Bini Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 pred 2 urama je Shrek napisal: No, Alex, spet za tebe. Še enkrat ti povem, da naj te ne briga, kako in kam hodim na dopust. Spet žališ. Ja, in nisem samo na Hrvaškem bil. Ti naštejem, v katerih državah sem bil na dopustu in to z avtom? Te boli, ker sem MOJE mnenje povedal glede dopusta na križarki? Sem kdaj omenil in v nič deval človeka, ki je šel na križarko? Bil z avtom v Turčiji, Grčiji, Bolgariji, Romuniji, Moldaviji, Ukrajini, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Litvi, Latviji, Estoniji. V tovornjaku pa še Avstriji, Nemčiji, Italiji, Franciji, Luksemburgu, Belgiji, Nizozemski... Mogoče še kaj izpustil... Če se že hvališ kje si že bil ti lahko v tej temi povem,da sem samo s temi čolnički videl več držav kot si jih ti dosedaj.....😉 2 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Saj se ne hvali, pojasjnuje. 4 Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 dne 18. 4. 2023 ob 19:43 je Tilen5 napisal: Kdo je Alex ? Brat Marca, starejšega Marqueza. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.