Mally Napisano 16. april, 2008 Prijavi Napisano 16. april, 2008 Tole je pomoje pre?voh, ?migavci pa sploh. Se jih skoraj ne vidi, je bl varno da ti v glavo tol?e kot pa da ne vidi? avta pred sabo Ja...ma je narjen na podobn princip, kot ga ma golf5...ko prtisne bremzo, sploh ne vidi? tistga majhnega ?migav?ka, ker je ?toplu?ka premo?na. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
qwerty Napisano 17. april, 2008 Prijavi Napisano 17. april, 2008 ?e pono? je komaj ?miguc vidn.... podnev sploh vedel neb ?e bremza al ne Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 17. april, 2008 Prijavi Napisano 17. april, 2008 Ja...ma je narjen na podobn princip, kot ga ma golf5...ko prtisne bremzo, sploh ne vidi? tistga majhnega ?migav?ka, ker je ?toplu?ka premo?na. Ni? hudga, vozniki golfov redko uporabljamo bremze, ?migavcev pa itak nikoli. Citiraj
nisde Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 Men je en prjatu reku da so ?migavci za pedre :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Alex Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 ...men` je pa en policaj pri?epnil,da take "pedre",ki ne dajajo ?migavcev,v?asih tudi kaznujejo. Citiraj
nisde Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 ?ist vrjamm, zato jih sam uporabljam, pedr gor al pa dol (summ da se bo labi oglasu, zadne ?ase pogosto uporablja besedo pedr) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Alex Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 ?ist vrjamm, zato jih sam uporabljam, pedr gor al pa dol (summ da se bo labi oglasu, zadne ?ase pogosto uporablja besedo pedr) He,he,pa niso valjda gor v doj?-precizion sami tipi ? Citiraj
Boss Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 ...men` je pa en policaj pri?epnil,da take "pedre",ki ne dajajo ?migavcev,v?asih tudi kaznujejo. Golfov pa itak ne morejo ujet, ker so hitrej?i celo od hond pa pri tem velik manj porabijo... Citiraj
BOBI Napisano 19. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2008 a niste malo zgresli teme Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 19. april, 2008 Prijavi Napisano 19. april, 2008 Ne. Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.