Marko_mx-3 Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Lepo, pol te v Ptuju lahko pri?akujemo? Citiraj
Grega_ Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 super zgleda ...kje si dobil tele za??ite? Jest bi jih tudi najraje gor dal, ker dons mi je spet en z vrati v vrata butnu in ?e ena praska ve? na avtu Citiraj
ReDevil Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 FAjn je vidt - da ustvarja? model 006! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 26. april, 2006 Prijavi Napisano 26. april, 2006 Cool stari!! Res zgleda tapravi stroj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 27. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2006 Lepo, pol te v Ptuju lahko pri?akujemo? seveda grem,samo letos nem dobenih bab pusto ke se po havbi vsedejo Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 seveda grem,samo letos nem dobenih bab pusto ke se po havbi vsedejo He he,bodi the man! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 seveda grem,samo letos nem dobenih bab pusto ke se po havbi vsedejo d?entenmensko ji odpri vrata -----zadetek za 323f, razen "tistega na havbi" ?e zaradi tistega se ne bi mogle vsestikolk ?asa, energije in dnarja pa si porabu?zakaj pa ima? zadaj eno rde?o in eno belo lu?? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 zakaj pa ima? zadaj eno rde?o in eno belo lu?? vijolca....rde?a je meglenka, bela pa rikverc Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Mazda323 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Amm zakaj bi le bila bela lu?? Kaj pravi?? Zakaj pa bi bila rde?a pa je samo ena in ?e na levi strani? Citiraj
poky Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 vijolca....rde?a je meglenka, bela pa rikverc Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Luka spet si bil hitrej?i od mene pija?o si dol?n Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 Luka spet si bil hitrej?i od mene pija?o si dol?n a spet? s tabo bom jaz obubo?al :mi pijemoo: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Violet Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 ha ha ha, res sme?no... meni je bolj znano: 2 za rikverc in 2 meglenki ... al je zmanjkalo prostora al dnarja Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 ha ha ha, res sme?no...meni je bolj znano: 2 za rikverc in 2 meglenki ... al je zmanjkalo prostora al dnarja lej, sej ni nujno, da sta vedno 2x2...tudi tam kjer so, niso vedno noter zarnice, ampak so take luci le in samo zaradi izgleda in nehajte se bockat, ker niste vec otroci, pismo! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 in nehajte se bockat, ker niste vec otroci, pismo! senti chi parla...... Atlantida.press Citiraj Feel free....
BOBI Napisano 27. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2006 ha ha ha, res sme?no...meni je bolj znano: 2 za rikverc in 2 meglenki ... al je zmanjkalo prostora al dnarja so ti ze ostali odgovorili zakaj je 1x+1x saj ma ogromno avtov tak,so bolj poredki tisti ki majo vse 2x Citiraj MAZDA POWER
Guest BrainY Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 obstaja tud bela meglenka da zgledata obe lepo.. vendar dobit jo je problem! pa? ma pol not rde?o ?arnico.. Lp Citiraj
Violet Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 lej, sej ni nujno, da sta vedno 2x2...tudi tam kjer so, niso vedno noter zarnice, ampak so take luci le in samo zaradi izgleda res je, lu? za meglenko je samo leva, desna je pa samo za okras (kar je prav za voznika za tabo),avtek bi bil ?e lep?i, ?e bi bili obe enaki barvi, ali bele ali rde?e ?e zaradi same estetike, ?e se pa upo?teva varnost, je pa tako najbolj?e - moje mnenje Citiraj
crunchas Napisano 27. april, 2006 Prijavi Napisano 27. april, 2006 tako evo koncni izdelek pa za letos,kot vidite je zdaj zadnji odbijac skitan prej ni bil,nastavki drugi kot je ze blo prikazano,felne tudi druge kot lani je tud ze bla slikica,pragi isti,prvi odbijac zelo malo na lepse skitan rob se skor ne opazi,no stvar na havbi pa je nova,nekateri dol trgajo jaz pa gor lepim meni se dopade vem da vecini se nebo,pa saj vemo kak je smo ze sto krat rekli VSAK MA SVOJ OKUS Jako lijepo to izgleda, usisnik na haubi mi ba? ne sjeda po ukusu, al nije ni tak lo?i!Slijedeće ?to bi trebao napravit je napraviti clear ?migavce(da budu bijeli) jer naranđasta boju u ?migavcu nikako ne pa?e s ostalim bojama na Mazdi!!http://www.club323f.com/ba/tuning/clearind...rindicators.phpIna?e super!! Citiraj Shot at 2007-07-12
Ciko boy Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 lep pozdrav!!dolgo se ?e nismo ?uli... vidli pa sploh ne da ne bom odpiral nove teme po nepotrebnem bom kar tukaj napisalodlo?u sm se da si kupim 323f-ko BG nazaj kr jo preu? pogre?am zanima me kak?ne se vam zdijo tele LU?I pa zanima me ?e bi rabil kako homologacijo za tole pa ?e bi jo sploh naredu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Mally Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Ful hudo izgledajo ...kul...vsaj men. ?eprov podnevi ne pridejo tako do izraza...ma pono? je pa druga pesem. Okol homolomo, pa bi zihr kdo kaj kompliciral. Je vseen predelava. Mnde. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Tole je pomoje pre?voh, ?migavci pa sploh. Se jih skoraj ne vidi, je bl varno da ti v glavo tol?e kot pa da ne vidi? avta pred sabo Citiraj
Ciko boy Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 kaj pa ?e bi dal za ?migavce visoko svetle?e? pa zanima me za homologacijo na kaj bi se oziral... ?e obstajajo kaki standardi Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Marko_mx-3 Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 ?e kaj dobro vem, v sloveniji ni in?titucije ki bi ti lahko to pregledala in odobrila. ?e pa je, me pa popravite. Citiraj
Ciko boy Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 ?e kaj dobro vem, v sloveniji ni in?titucije ki bi ti lahko to pregledala in odobrila. ?e pa je, me pa popravite. pol na?elno tega sploh ne bi smel imet Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.