Skoči na vsebino

Poglejte ta oglas

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
<_< eni pa majo cajt za zajebancijo samo take bi jaz skino z neta,moje mnenje :ph34r:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Prodajalec:

DENIS

E-mail: dajvtem@hotmail.com

Opomba: PI?EJO NAJ SAMO RESNI

:hohoho:

Saj druga?e pa ne izgleda slabo. Edino ni mi jasno zakaj ima toliko konjev, V6 jih ima 150? :P

Sva?ta. Saj druga?e se lahko fake oglase prijavi, ?e koga res motijo. Ampak naj mu bo, da se ?e ostali foruma?i malo nasmejejo.

PS: Grega, daj se malo pozanimaj, da bi kupil tole ne izgleda ?voh. Pa ?imbolj bedna vpra?anja mu zastavljaj (kako izgleda tale ASD :blink: ). Pa na na? forum ga malo povabi. :whatever:

Napisano

Oglas je ?e odstranjen.... :( ?al sn ga zamudil! :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Eto tale oglas tudi meni deluje sumljivo za RX-8 od na?ega uporabnika Lolo

Avto.net

Pa ?e tablica je malo sumljiva ker nazadnje ko sem jaz ta avto videl je imela Zagorski grb

mo?no da je menjala lastnika in se motim

Samo rumena je meni ?e vedno zakon

post-9-1140214825.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.