Grega_ Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 sam sm se pa nasmeju ...?eprav ne zgleda ?voh http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=648754 Citiraj
BOBI Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 eni pa majo cajt za zajebancijo samo take bi jaz skino z neta,moje mnenje Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Citat Prodajalec: DENIS E-mail: dajvtem@hotmail.com Opomba: PI?EJO NAJ SAMO RESNI Saj druga?e pa ne izgleda slabo. Edino ni mi jasno zakaj ima toliko konjev, V6 jih ima 150? Sva?ta. Saj druga?e se lahko fake oglase prijavi, ?e koga res motijo. Ampak naj mu bo, da se ?e ostali foruma?i malo nasmejejo. PS: Grega, daj se malo pozanimaj, da bi kupil tole ne izgleda ?voh. Pa ?imbolj bedna vpra?anja mu zastavljaj (kako izgleda tale ASD ). Pa na na? forum ga malo povabi. Citiraj
Grega_ Napisano 14. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2006 ...hehe....mal ve? konjev od gt-jke ma verjetno zarad ?portnega filtra ...sej mogo?e pa pride na sre?anje pa nas en krog zapelje ...samo jo je pa hitro prerihtal...evo original oglas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=617569 Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Bedno Druga?e je pa v industriski stegne tole slikano Citiraj
poky Napisano 14. februar, 2006 Prijavi Napisano 14. februar, 2006 Oglas je ?e odstranjen.... ?al sn ga zamudil! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2006 Prijavi Napisano 17. februar, 2006 Eto tale oglas tudi meni deluje sumljivo za RX-8 od na?ega uporabnika Lolo Avto.net Pa ?e tablica je malo sumljiva ker nazadnje ko sem jaz ta avto videl je imela Zagorski grbmo?no da je menjala lastnika in se motim Samo rumena je meni ?e vedno zakon Citiraj
Symon Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 sneguljcica.in.sedem.palckov@siol.com Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.