Skoči na vsebino

Nokia spet... 6630 :(

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

torej... specialci, ki mate nokie, po mo?nosti serije 60 ali symbian telefone,

ali lahko po?ljete midi melodijo po MMSu ?

meni namre? ne gre...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

meni namre? ne gre...

?uj nea gre, samo ir in BT, pa pali brez problema.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

zaj sn jaz tui ?e pre?timo da nea gre, se pravi ostane samo ModriZob :)

mah... baje se da nek proggy dobit, ki se instalira, pa potem greje... druga?e pa baje ne gre zarad nekih avtorskih pravic ipd....

morm najt nekje serial za RIngtone Studio... ta bi naj omogo?al po?iljanje tudi preko MMS ...

LP KAALman

Napisano

Kupi samsunga!

To da japonci delajo najbolj?e avtomobile ti je zgleda znano :bravo: , odkrij ?e njihov svet najbolj?ih mobilnikov. Nebo ti ?al! :danzoman:

SonyEricsson? :rispekt:

T610? :vesel: Ga ima kar nekaj foruma?ev. ;)

Napisano

sonyericsson kva pa je to ...............mogo?e k?n telefon al kva? :hohoho:

a ste pregledal nastavitve sramezljiv

?e ne so pa telefoni za pomo?,pokli?e? in proba? po?timat!

moja Motokarjola za 1x dela

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kupi samsunga!

To da japonci delajo najbolj?e avtomobile ti je zgleda znano :bravo: , odkrij ?e njihov svet najbolj?ih mobilnikov. Nebo ti ?al! :danzoman:

Samsubg njet japonski ... Samsung made in Korea :P:bravo:

Papa, Tomi
Napisano

Glede moblnikov je Nokia ?e vedno dale? pred usemi predvsem v kvaliteti, sem imel lani poleti mo?nost preizku?ati vse mobilnike iz Simobilove akcije. Za Samsunga pa lani sploh ni bilo uvoznika in serviserja ?e se je letos mogo?e kaj spremenilo. SE so pa sploh jajca (imam T610) edino kar je dobro da ima modri zob to je pa vse, yostick mi komaj kaj dela, res pa je da je dal ?e veliko skozi tudi ene parkrat dobro namo?en.

Siemens bi pa raje ostal na centralah ker mobitelov ne znajo delat, sploh pri LCD-jih ki so veliki in kockasti

Napisano

jest sm mel sam enkrat ericssona pol pa ?e sony-a sam ko sem pre?altal na nokio nisem ?el ve? z nje :bravo: Mislim da je to ?e moja ?etrta al peta...menjam jih pa takrat ko se naveli?am..ne zato ker bi crknila ker mi ?e nobena ni, pa vsaka je ?e povsod letela :) tko da Nokia konekting pipl 4 ever :hohoho:

Napisano

ne bom ni? komentiral kateri je objektivno najbolj?i telefon, subjektivno je meni najbolj v?e? Samsung, uporabljam pa jih ?e kake 6 let. in samo Samsunge.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

hvala... :)

jaz sem sicer mel ?e kar nekaj telefonov, ker sem nekdaj ogromno ke?a za to zmetal, pa je nokia ?e vedno najbolj user friendly...

ampak jaz NISEM TEGA VPRA?AL majkemu :)

LP KAALman

Napisano

Ej kaj kritizirate mojega SkandinavskoJapon?ka. :hohoho: To je idealna kombinacija. Tale mi je padel iz vi?ine 3 metrov dol na parket pa ?e crknil ni... Kot, da ni ?util. ?zmeden? Padci so sploh njegova najve?ja odlika! Joystick je pa treba kdaj spihati. Meni je nekaj ?asa nagajal potem pa naenkrat ni? ve?. Pa modrizob in fotoaparat sta bila v njegovih ?asih redkost. In kar je ?e ve?ja sramota, bluetooth ?e vedno ni v vseh mobitelih. Zame mu manjkata samo ?e MP3 predvajalo, kamera (ne samo fotoaparat), memory kartica pa bi bil majka! :rispekt: Ampak potem je to ?e model Walkman. ;) Pa smo spet pri isti firmi.

Sicer pa moj prvi je bil Benefon Twin (kao 2 sim kartici- itak si mogu mobitel ugasniti, da si zalaufal drugo), drugi je bil Ericsson R600 (zadnji Erik pod tem imenom- potem je spredaj pri?el Sony, ki je zame tut svetska firma :P PS2.press).

Kaalman tole pa i prodaj ker o?itno so z njim same te?ave. Navezanost nanj gor ali dol. :P

Napisano

meni namre? ne gre...

Probaj jo zazipat, pol bo ?lo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

najdu simpl proggy s pomo?jo enga tipa z mobisuxa :)

MMSit!

deluje verjetno :)

pripet gre, potem bo poslal tudi

btw...

trenutno zgleda desktop telefona takole:

post-11-1140193246_thumb.jpg

LP KAALman

Napisano

Ej ej,samo probal je..... :D:P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ok ok da bodi videli od kje je majst KAALman hla?ke dobil..... exluzivno samo za bando..... CELA SLIKAAAA!! :aaaaa:

LP daVid

post-228-1140281407.jpg

Feel free....

Napisano

e... samo popolnoma razumem zakaj ti je ta slika tak OK :):aaaaa:

mislim... se je skoraj ne morem nagledati ... sramezljiv

LP KAALman

Napisano

KAAlman....sej sem vedu...ve? kak feedback na ta mail sem dobil.... slin slin... :aaaaa:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Boss, očitno ti  ne gre prav  od rok prepričevanje "pro zahodno" usmerjenih mazdašev.😉
    • K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.