Skoči na vsebino

Nokia spet... 6630 :(

Ustvari kratki URL

KAALman

Priporočeno sporočilo

torej... specialci, ki mate nokie, po mo?nosti serije 60 ali symbian telefone,

ali lahko po?ljete midi melodijo po MMSu ?

meni namre? ne gre...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

meni namre? ne gre...

?uj nea gre, samo ir in BT, pa pali brez problema.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zaj sn jaz tui ?e pre?timo da nea gre, se pravi ostane samo ModriZob :)

mah... baje se da nek proggy dobit, ki se instalira, pa potem greje... druga?e pa baje ne gre zarad nekih avtorskih pravic ipd....

morm najt nekje serial za RIngtone Studio... ta bi naj omogo?al po?iljanje tudi preko MMS ...

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

sonyericsson kva pa je to ...............mogo?e k?n telefon al kva? :hohoho:

a ste pregledal nastavitve sramezljiv

?e ne so pa telefoni za pomo?,pokli?e? in proba? po?timat!

moja Motokarjola za 1x dela

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kupi samsunga!

To da japonci delajo najbolj?e avtomobile ti je zgleda znano :bravo: , odkrij ?e njihov svet najbolj?ih mobilnikov. Nebo ti ?al! :danzoman:

Samsubg njet japonski ... Samsung made in Korea :P:bravo:

Papa, Tomi
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Glede moblnikov je Nokia ?e vedno dale? pred usemi predvsem v kvaliteti, sem imel lani poleti mo?nost preizku?ati vse mobilnike iz Simobilove akcije. Za Samsunga pa lani sploh ni bilo uvoznika in serviserja ?e se je letos mogo?e kaj spremenilo. SE so pa sploh jajca (imam T610) edino kar je dobro da ima modri zob to je pa vse, yostick mi komaj kaj dela, res pa je da je dal ?e veliko skozi tudi ene parkrat dobro namo?en.

Siemens bi pa raje ostal na centralah ker mobitelov ne znajo delat, sploh pri LCD-jih ki so veliki in kockasti

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

jest sm mel sam enkrat ericssona pol pa ?e sony-a sam ko sem pre?altal na nokio nisem ?el ve? z nje :bravo: Mislim da je to ?e moja ?etrta al peta...menjam jih pa takrat ko se naveli?am..ne zato ker bi crknila ker mi ?e nobena ni, pa vsaka je ?e povsod letela :) tko da Nokia konekting pipl 4 ever :hohoho:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ne bom ni? komentiral kateri je objektivno najbolj?i telefon, subjektivno je meni najbolj v?e? Samsung, uporabljam pa jih ?e kake 6 let. in samo Samsunge.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hvala... :)

jaz sem sicer mel ?e kar nekaj telefonov, ker sem nekdaj ogromno ke?a za to zmetal, pa je nokia ?e vedno najbolj user friendly...

ampak jaz NISEM TEGA VPRA?AL majkemu :)

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ej kaj kritizirate mojega SkandinavskoJapon?ka. :hohoho: To je idealna kombinacija. Tale mi je padel iz vi?ine 3 metrov dol na parket pa ?e crknil ni... Kot, da ni ?util. ?zmeden? Padci so sploh njegova najve?ja odlika! Joystick je pa treba kdaj spihati. Meni je nekaj ?asa nagajal potem pa naenkrat ni? ve?. Pa modrizob in fotoaparat sta bila v njegovih ?asih redkost. In kar je ?e ve?ja sramota, bluetooth ?e vedno ni v vseh mobitelih. Zame mu manjkata samo ?e MP3 predvajalo, kamera (ne samo fotoaparat), memory kartica pa bi bil majka! :rispekt: Ampak potem je to ?e model Walkman. ;) Pa smo spet pri isti firmi.

Sicer pa moj prvi je bil Benefon Twin (kao 2 sim kartici- itak si mogu mobitel ugasniti, da si zalaufal drugo), drugi je bil Ericsson R600 (zadnji Erik pod tem imenom- potem je spredaj pri?el Sony, ki je zame tut svetska firma :P PS2.press).

Kaalman tole pa i prodaj ker o?itno so z njim same te?ave. Navezanost nanj gor ali dol. :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

meni namre? ne gre...

Probaj jo zazipat, pol bo ?lo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

najdu simpl proggy s pomo?jo enga tipa z mobisuxa :)

MMSit!

deluje verjetno :)

pripet gre, potem bo poslal tudi

btw...

trenutno zgleda desktop telefona takole:

post-11-1140193246_thumb.jpg

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

e... samo popolnoma razumem zakaj ti je ta slika tak OK :):aaaaa:

mislim... se je skoraj ne morem nagledati ... sramezljiv

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.